Connect with us

Horoscop

Horoscopul banilor pentru săptămâna 7-13 iunie

Săgetătorul are nevoie de ajutor și nu trebuie să îi fie rușine de asta!


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Nu vei fi mai puțin independent/ă sau mai puțin competent/ă dacă ceri ajutor și sfaturi de la cei pe care îi consideri cei mai apropiați și cei mai de încredere prieteni sau colegi.

Acest lucru se aplică în special în sfera profesională. Acum mai mult decât oricând ai nevoie de suport pentru a-ți îmbunătăți situația financiară.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Situația ta financiară este la limită.

Te descurci cu cheltuielile și îți achiți toate obligațiile, însă nu reușești să pui nimic deoparte sau să-ți faci vreun moft. Dacă nu mai suporți situația, nu trebuie să stai cu mâinile în sân. Astrele favorizează schimbările, așa că poți începe căutarea unui nou loc de muncă sau să îți iei un al doilea job.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Banii nu îți vor crea probleme în această săptămână, însă astrele te sfătuiesc să faci ceva economii.

Cât de puțin, dar să faci. Se poate ca în viitorul apropiat să apară ceva imprevizibil și nu îți permiți să te găsească nepregătit/ă. Mai mult, cei din jurul tău sunt dispuși să ți se alăture și să contribuie la pușculiță.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Este timpul să te faci remarcat/ă fără să te oprești să te gândești la ce spun ceilalți.

Este timpul ca sensibilitatea ta să nu fie luată ca sinonim pentru slăbiciune sau pentru a fi invizibil. Conectează-te cu latura ta artistică și spirituală și, dacă este necesar, scoate-ți ghearele în mediul profesional. Câștigarea luptei cu un coleg îți poate aduce bani frumoși în cont.

Leu(22 iulie – 22 august)

Nu îți irosi banii pe obiecte luxoase sau mofturi.

Săptămâna aceasta trebuie să te rezumi doar la strictul necesar, deoarece se anunță o perioadă puțin mai grea din punct de vedere financiar. Rezervele vor fi foarte utile. O persoană foarte apropiată ție va avea nevoie de ajutorul tău în viitorul apropiat. Nu o poți refuza, însă trebuie să ai și resursele necesare pentru a-i oferi suport.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Conform previziunilor astrale, săptămâna aceasta va fi plină de oportunități profesionale și financiare.

Cu toate acestea, se impune răbdare și o analiză atentă înainte de luarea oricărei decizii. Un sfat primit de la o persoană cu care nu te înțelegi prea bine se va dovedi a fi chiar benefic pentru stabilitatea economiei tale.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Să știi că este bine să greșești și este bine să recunoști că greșești.

Nu face dintr-o mică eroare un mare caz. Nu vine sfârșitul lumii. Investește-ți timpul în hrănirea minții și astfel vei găsi soluțiile pe care le cauți, acolo unde te aștepți mai puțin. Banii vor veni negreșit dacă înveți din greșeli și nu le mai repeți. Doar așa ei căpăta experiență și vei avansa.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu te simți ciudat, chiar dacă uneori ești etichetat/ă astfel.

Trebuie să fii sigur/ă de cine ești și să fii mândru/ă de asta! Petrece puțin mai mult timp pentru a te cunoaște mai bine, iar aceasta va fi arma ta secretă când alții vor să te doboare. Concurența va încerca întotdeauna să te saboteze, însă țelul tău este să ajungi sus și să să obții banii pe care ți-i dorești. Vei reuși!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Amintește-ți că, deși îți place să ai lucrurile sub control, este imposibil să rezolvi totul cu propriile mâini.

Ai nevoie de ajutorul altora, așa că încearcă să lucrezi mai mult în echipă în această săptămână. Succesul tău profesional și financiar depinde de asta. Chiar dacă îți place să fii propriul tău stăpân și să nu te consulți niciodată cu nimeni, dă dovadă de maturitate și realizează când trebuie să ceri ajutor.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Găsește pozitivul și bucuria în lucrurile mărunte și nu uita să fii recunoascător/oare pentru ele.

Deși uneori lumea pare un loc dificil în care să trăiești, nu renunța și nu uita cât de puternic/ă ești. Ai mai trecut și alte dăți prin cumpene legate de bani și ai reușit să le depășești cu succes. O poți face din nou atât timp cât te străduiești să rămâi optimist/ă în ciuda a tot ce se întâmplă.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Ai o personalitate oarecum inflexibilă și atunci când iei propriile decizii este aproape imposibil să recunoști că ai fi putut greși.

De asemenea, nu crezi că cineva ar avea dreptul să îți spună „Ți-am spus eu!” De aceea, încerci să îți ascunzi înfrângerile și probleme financiare cu care te confrunți. Nu te mai ascunde, inspiră adânc și începe din nou. Cu toții greșim, ai timp să îndrepți lucrurile! Ai încredere în tine!

Pești(19 februarie – 20 martie)

A sosit momentul să îți urmezi propria cale, să nu le mai permiți altora să decidă în continuare pentru tine sau să te lași influențat/ă.

Deși par aspecte nesimnificative, trebuie să-ți urmezi doar calea ta de acum înainte. Ai încredere în tine, în ceea ce ai învățat din experiențele tale profesionale. Va fi dificil la început, dar a venit vremea să fii pe banii tăi! Când o vei face, te vei simți mulțumit/ă de tine și vei obține rezultate optime în carieră și afaceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending