Connect with us

Horoscop

Horoscopul banilor pentru săptămâna 5-11 aprilie. Racul va fi nevoit să-și accepte situația

Racul va fi nevoit să-și accepte situația financiară.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Este săptămâna ta de glorie.

Orice ai face în aceste zile, norocul este de partea ta. Primești aprecierile celor din jur, investițiile tale dau roade, iar siguranța venitului tău îți satisface perfect cheltuielile. Astrele te protejează de orice probleme financiare în această perioadă. Din fericire, spre deosebire de ultima lună, începând de luni vei acționa fără agresivitate, ci cu răbdare și control. Acest lucru te va ajuta profesional, pentru că le vei arăta șefilor că intenționezi să continui să te străduiești în munca ta și că ești dispus/ă să lucrezi din greu.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Ai dreptate să vrei să economisești niște bani, dar faci alegeri care sunt împotriva acestei dorințe.

Ești distras/ă, neglijent/ă sau sub influența cuiva care nu îți vrea tocmai binele. Încearca să preiei frâiele portofelului tău și pune în aplicare ceea ce gândești că e benefic pentru tine, fără a răni sau dezavantaja pe nimeni. Vei avea succes în rezolvarea problemelor legate de bani, important este să știi să profiți de influența planetelor pentru a-ți crește puterea de a atrage bogăția.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Astrele te ajută să realizezi ceea ce ți-ai propus în această săptămână în materie de bani și de carieră.

Vor mobiliza ceva în interiorul tău și te vor determina să vrei să înveți tot mai multe lucruri noi pentru a avansa profesional. Acestea fiind spuse, îți va fi mai ușor să te concentrezi asupra unui obiectiv și îți vei putea canaliza energia către acțiuni și afaceri profitabile.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Chiar dacă ai ceva probleme cu banii, astrele te sfătuiesc să nu zăbovești prea mult asupra acestor aspecte în această săptămână.

Cel mai probabil va fi o pierdere de timp, fără vreo rezolvare evidentă. Acceptă situația, cu condiția să nu îți asumi riscuri legate de bani… mai ales pentru că nu îi ai.

Leu(22 iulie – 22 august)

Astrele îți vor trezi instinctul de luptă și impulsivitatea în această săptămână.

Din această cauză, ar trebui să înveți să cedezi atunci când vine vorba de negocieri și să ai un spirit de compromis pentru a câștiga totuși ceva. Acest lucru e valabil atât în relațiile cu șefii, cât și cu partenerii de afaceri ori clienții.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Influențele astrale din această săptămână vor activa sectorul muncii și imaginea profesională.

Datorită acestui lucru, vei profita de toată ingeniozitatea ta pentru a atrage oameni și circumstanțe în diferite moduri care te vor ajuta să excelezi la locul de muncă și să câștigi mai mulți bani.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Astrele activează zona afacerilor și a investițiilor în această săptămână.

Te vei simți mai energic/ă și mai pus/ă pe treaba. Vei avea succes în toate activitățile tale în general, dar în special în cele comerciale. Acest lucru îți va stimula competivitatea, deoarece ai încredere că vei depăși obstacolele și vei aborda problemele cu curaj. Toată această influență planetară te va ajuta să găsești noi moduri de a câștiga bani în plus.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Satisfacția pe care o vei simți în această săptămână se datorează banilor și bunurilor materiale pe care le obții.

Influența astrală promovează capacitatea ta de a atrage oportunități economice. Cu toate acestea, trebuie să fii foarte atent/ă, cel puțin în ceea ce privește afacerile și propunerile care ți se fac.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Astrele te vor ajuta să fii mai determinat/ă și să îți dai seama care sunt cu adevărat obiectibele tale profesionale și financiare.

De asemenea, vei simți mai mult optimism reflectat în viziunea ta despre viitor, deoarece vei putea să îți planifici următoarele luni într-un mod foarte creativ, clar și fără a lăsa deoparte niciun detaliu. Dacă te dedici vânzărilor, ești și mai favorizat/ă de această influență, deoarece abilitățile tale viclene vor ieși la suprafață și te vor îndrepta spre bogăție.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

În cursul acestei săptămâni vei face tot posibilul să îți gestionezi mai bine banii.

Cel mai probabil vei primi sfaturi bune de la persoane cu mai multă experiență în domeniul economic, așadar ia-le în seamă! Vei simți un val mare de energie pe care îl vei canaliza în căutarea diferitelor modalități de a-ți îmbunătăți situația materială.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Predispoziția pentru afaceri din această săptămână este una bună.

Ai capacitatea de a-i convinge pe ceilalți să ți se alăture și să te susțină în proiectele tale. Acest lucru îți va aduce câștiguri noi, dar și parteneri și prieteni pe care te poți baza în carieră.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Vei simți nevoia să fii mai generos/oasă în această săptămână, în special cu cei care îți sunt dragi.

Vei acorda o mare importanță nevoilor financiare. Ai suficienți bani încât să îți poți permite mici daruri pentru fiecare. De asemenea, ai putea lua în considerare extinderea unei afaceri care merge bine, dar și investițiile în imobiliare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending