Connect with us

Horoscop

Horoscopul banilor pentru săptămâna 3-9 mai. Fecioara are parte de șanse unice în viață

Pentru Fecioară, vor apărea șanse unice atât de a avansa profesional, cât și de a câștiga mai mulți bani.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Nu îți face griji săptămâna aceasta, situația ta financiară îți ridică moralul și îți asigură un comportament de câștigător.

Ești fericit/ă să investești într-un obiect costisitor nou mai potrivit așteptărilor tale, iar viața ta profesională îți sporește ambiția și salariul. Cine a spus că banii nu pot cumpăra fericirea? Cu siguranță nu tu!

 

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Îți va fi mai ușor să atingi stabilitatea financiară în această săptămână dacă ai parte de sprijin și mai ales dactorită felului tău de a fi: afectuos/oasă și atractiv/ă.

Dacă îți pui ingeniozitatea la treabă, îți vei da seama că totul e mult mai simplu decât credeai.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să te bazezi pe rațiune și pe inteligență pentru a reuși în tot ceea ce îți propui.

Amabilitatea ta te poate ajuta în carieră, dar nu uita că trebuie să fii o persoană practică. Este o săptămână bună pentru a face bilanțul beneficiilor și pierderilor din economia ta și de a reveni pe calea cea bună pentru a o îmbunătăți.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Te axezi pe situația ta financiară în această săptămână și ești determinat/ă să acționezi pentru îmbunătățirea ei.

Ești capabil/ă să faci ceva profitabil pentru tine și pentru cei dragi. Evită suspiciunile și momentele de îndoială, deoarece acest lucru dăunează intereselor tale.

Leu(22 iulie – 22 august)

Forța ta este incredibilă și îți oferă, de asemenea, cheile de care ai nevoie astfel încât să poți deschide ușile pe care ți le dorești.

Este o săptămână bună, vei observa că toată lumea va dori să fie în jurul tău și că le captezi atenția cu modul tău de a munci, negocia și a face afaceri. Știi să faci bani!

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să acționezi conform unui plan bine stabilit pentru a obține profit săptămâna aceasta.

Acțiunile haotice te vor trage în jos și te vor face să ratezi oportunități grozave. Ia inițiativa, este foarte important să o faci, însă fă-o cu cap. Vor apărea șanse unice atât de a avansa profesional, cât și de a câștiga mai mulți bani.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Ar trebui să acționezi în forță atunci când vine vorba de proiectele în care ești implicat/ă.

Pentru a evita greșelile, trebuie să o iei de la capăt de mai multe ori. Ai multă energie, profită de ea. Dacă reușești să finalizezi mare parte din treaba până la finalul acestei săptămâni, atunci banii vor fi garantați și vei scăpa de unele datorii.

 

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Abilitățile tale sunt puse la încercare. Și poate din acest motiv, iei măsuri extreme pentru a arăta că tot ceea ce faci este productiv și în ordine.

Ar trebui să te bazezi mai mult pe ajutorul celorlalți, nu poți face tu totul de unul/una singur/ă. Munca în echipă te poate propulsa mai ușor, iar banii vor veni mai repede. Ai nevoie de bani, așadar fă un compromis și cere sprijinul colegilor sau șefilor!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Folosește-ți experiența și evită să te implici în sarcini care te pot depăși.

Chiar dacă ai nevoie de bani, nu e cazul să îți pui în joc renumele. Ai muncit mult să ajungi aici, așadar nu lua o decizie impulsivă. Te poți descurca cu ceea ce ai dacă te organizezi mai bine.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să îți folosești cunoștințele pe care le-ai acumulat în trecut pentru a evita să faci greșeli legate de bani.

Întoarce totul în favoarea ta, este important să știi să profiți de șansele care ți se oferă. Dacă ești implicat/ă în afaceri, cel mai probabil vei avea un profit mai mic decât sperai, însă nu îți pierde optimismul!

 

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru a progresa, trebuie să te hotărăști ce vrei.

Și pentru asta nu este nimic mai bun decât să îți urmezi instinctele și viziunea. Deci, mergi înainte, nu te opri dacă vrei să câștigi mai mulți bani sau să avansezi în carieră. Oricum, cele două sunt strâns legate una de cealaltă.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să dai dovadă de corectitudine în această săptămână la locul de muncă.

Vei fi pus/ă în fața unei situații dificile, iar tu trebuie să fii obiectiv/ă. Dacă reușești să faci asta, cu siguranță vei primi o promovare care vine la pachet cu un salariu atractiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending