Connect with us

Horoscop

Horoscopul banilor pentru săptămâna 26 aprilie-2 mai. Pentru Taur a sosit timpul pentru o schimbare drastică

Pentru a avansa în carieră și pentru a câștiga mai mulți bani, Taurul trebuie să facă o schimbare drastică.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Te gândești mai mult la plățile pe care le ai de făcut și încerci pe cât posibil să îți gestionezi mai bine banii.

Te maturizezi, imaturitatea de ieri cedează treptat loc unui comportament mai resposabil. În această săptămână, continuă să îți gestionezi munca și afacerile cu prudență, vei culege în curând recompensele!

Taur(21 aprilie – 21 mai)

În ceea ce privește banii și munca, a sosit timpul pentru o schimbare drastică.

Asumă-ți mai multe responsabilități dacă vrei să avansezi în carieră, pentru că stând pe loc nu vei reuși prea curând. Norocul te ocolește, așa că trebuie să pui tu umărul la treabă.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Vei avea multiple posibilități de a planifica tot ceea ce ai în minte în această săptămână.

Vei avea acționa cu mai multă precizie și asta te va ajuta în profesie și în afaceri. Evenimentele din trecut te vor ajuta să îți modelezi viitorul.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei simți o forță puternică și că vasta ta experiență te ajută să faci față provocărilor financiare și profesionale anunțate.

Astrele te sfătuiesc să trăiești mai mult în prezent, deoarece uneori te lași acaparat/ă de visare. Doar așa vei reuși să te ajuți pe tine, cât și pe ceilalți.

Leu(22 iulie – 22 august)

În ceea ce privește banii și munca, astrele te afătuiesc să îți folosești energia în mod productiv.

Nu te implica în prea multe activități simultan, pentru că nu vei ajunge să finalizezi nici măcar una cu brio. Situația ta financiară nu este una rea, însă nu este deloc stabilă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ar trebui să îți pui ordine în gânduri și să îți urmărești cu atenție obiectivele pentru a nu fi distras/ă în activități.

Este important să discuți cu familia ta despre schimbările financiare sau profesionale care se petrec, pentru că împreună puteți ajunge la soluții salvatoare.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Încearcă să nu te impui la locul de muncă și nici să riști în ceea ce privește banii, deoarece gândurile tale sunt tulburi și neclare.

Astfel, nu vei putea să te concentrezi pe activitățile tale la locul de muncă sau în afaceri și poți greși cu ușurință!

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru a aborda toate problemele financiare cu o determinare și o precizie mai mari.

Viitorul tău depinde de asta. Nu te concentra pe trecut și trezește-te! Trebuie să faci un pas înapoi, să te gândești bine și astfel vei reuși să iei cele mai bune decizii cu privire la bani. Situația nu este roz, însă poate fi!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Situația ta financiară este complet scăpată de sub control.

În această săptămână vei fi nevoit/ă să regândești totul și apoi să iei atitudine. Lucrurile nu mai pot continua așa, deoarece deja nu te mai descurci cu plățile. Dacă e necesară o schimbare a locului de muncă, nu te speria de ea, deoarece e cel mai bun lucru pe care îl poți face.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Simți că ești tot mai aproape de obiectivele tale profesionale și financiare pe care ți le-ai stabilit cu mult timp în urmă.

Vei putea contacta o persoană care te-a ajutat în trecut și care te va ajuta și acum din nou. Îți lipsește mai multă încredere și putere de decizie, însă ai norocul de a fi împins/ă de la spate.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vrei să fii eficient și să progresezi în ceea ce privește situația ta financiară, toată lumea își dorește asta.

Dar, nu te poți aștepta ca banii să îți pice din cer, trebuie să faci și tu ceva în acest sens. Cu calm și rațiune, vei reuși! Acum, veniturile tale modeste nu îți permit să îți satisfaci dorințele.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Ai multe idei bune și abia aștepți să le pui în practică.

Cu banii o duci bine, așa că dispui de resursele necesare pentru a începe o afacere, dacă îți dorești acest lucru. La locul de muncă te bucuri de o atmosferă frumoasă și de aprecierea colegilor și șefilor tăi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending