Connect with us

General

Horoscopul banilor pentru săptămâna 25-31 ianuarie. Veștile sunt bune pentru Leu

Leu, la începutul săptămânii este posibil să ai noroc la bani.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Vei simți o eliberare totală în această săptămână.

Poate că este vorba despre rezultatele benefice ale investițiilor tale sau o creștere bruscă a economiilor și veniturilor. Toate aceste vești bune îți deschid noi uși spre confort. Cea mai bună idee pentru acest moment este să te bucuri pe deplin de lucrurile frumoase din viață!

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Este o săptămână deosebit de înfloritoare.

Venitul tău fix îți permite câteva momente de răsfăț. Lasă-ți mână liberă din când în când și nu te mai gândi atât la bani. Ești în siguranță, așa că fă-ți plăcerile, pentru că nu îți vei pune în pericol portofelul.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Săptămâna aceasta lucrurile se schimbă.

Au loc transformări frumoase, banii se înmulțesc pe neașteptate. Efectele pozitive se reflectă ăn viața ta de zi cu zi și în sfârșit poți ținți mai sus. Primești oferte tentante, un proiect ia o întorsătură surprinzătoare, miza financiară este importantă și îți depășește așteptările. Dacă imprevizibilul îți strică planurile, este pentru o cauză bună!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Este o perioadă bună pentru investiții.

Cu toate acestea, trebuie să fii atent/ă la tranzacțiile prea tentante. Acest subiect riscă să creeze dezbateri dinamice în familie, fiecare având un punct de vedere diferit de al tău. La sfârșitul discuțiilor lungi, vă veți pune de acord. La sfârșitul săptămânii, decizi să reduci costurile unor cheltuieli pe care le consideri inutile.

Leu(22 iulie – 22 august)

La începutul săptămânii este posibil să ai noroc la bani.

Încearcă-ți norocul fără să îți pui în pericol bugetul. Situația ta financiară este în proces de îmbunătățire, veștile sunt  bune. Dacă menții acest ritm, poți să-ți iei rămas bun de la problemele cu banii pentru o vreme.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Evoluția situației tale financiare este una lentă.

Săptămâna aceasta repornești timid motorul în ceea ce privește averea ta. Plătește-ți facturile, odată ce scapi de datorii vei uita de orice grijă. În curând vei obține echilibrul mult dorit. Apreciază ceea ce ai deja fără să încerci să-ți dezvolți portofelul. Răbdare!

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Norocul pare să-ți zâmbească și ți se arată prin activități care îți pot aduce bani frumoși.

Vei reuși să îți gestionezi afacerile și conturile destul de bine. Pentru a putea să-ți faci micile mofturi de zi cu zi, ești viclean/ă și găsești soluții rapide. Dacă ai posibilitatea de a amâna plățile, fă acest lucru fără ezitare. Săptămâna aceasta este bună, ai lucrurile sub control.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Te așteaptă o săptămână pozitivă și senină cu privire la bani.

Probabil ai făcut alegerile corecte la momentul potrivit și ți-ai folosit flerul cu înțelepciune. Bravo, comportamentul tău responsabil și matur te ajută să-ți gestionezi banii cu eficiență, tact și ai o viziune pe termen lung.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

În această săptămână, șansele de reușită sunt mari.

Din păcate, dacă nu știi să profiți de ele, pot avea consecințe negative. Deși tentația este puternică, nu te pierde în cheltuieli extravagante. Deși nu-ți place, fii responsabil/ă!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

S-ar putea să iei în considerare cumpărarea de bunuri imobiliare.

Pentru tine, este important să faci o investiție bună, care să te ajute să câștigi bani pe termen lung. Este un moment bun pentru schimbare și reînnoire. Dacă vrei să faci ceva modificări în locuință, de data aceasta banii te ajută să reușești.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Cu tranzacții sau investiții suculente, îți poți vedea veniturile dublându-se sau chiar triplându-se.

În această săptămână, situația ta financiară se îmbunătățește considerabil. Abordezi subiectul bani cu o anumită mândrie și îți celebrezi succesul împreună cu cei dragi.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Nu ești limitat/ă în ceea ce privește banii.

La începutul acestei săptămâni, fără niciun efort, veniturile tale cresc bursc și îți deschid uși pentru realizarea de noi proiecte. Moralul tău e ridicat, mai ales când vezi cum evoluează lucrurile pentru tine. Datorită ambiției tale nu vei mai trece prea curând prin greu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending