Connect with us

Horoscop

Horoscopul banilor pentru săptămâna 19-25 aprilie. Fecioara visează frumos

Din păcate, Fecioara visează frumos, însă nu are resursele necesare pentru a obține ce-și dorește.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Cu banii o duci bine, dar ca să îți meargă așa depui eforturi considerabile.

Cariera ta este în plină ascensiune, nu faci doar ceva care îți aduce căștig, ci și ceva ce te pasionează. Sfaturile tale pot ajuta pe cineva aflat în impas.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Riști și câștigi, acesta este motto-ul tău din această săptămână.

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să acționezi cu curaj în timp ce îți calculezi cu atenție orice mișcare. Cumva rațiunea se îmbină cu instinctul, iar rezultatele vor fi excepționale în ceea ce privește banii, investițiile și afacerile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Realizează tot ce ți se cere la locul de muncă cu seninătate și voință.

De asemenea, dacă te lași purtat/ă de intuiție, vei descoperi multe strategii ascunse, care vor ieși la iveală. Comunici bine cu cei din jur, șefi, colegi, parteneri, ceea ce duce la rezultate financiare bune.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Săptămâna aceasta îți va fi greu să iei deciziile corecte, dar asta nu înseamnă că vei suferi pierderi financiare.

Din păcate, tot ce se poate spune este că vei bloca unele proiecte în care ești implicat/ă și în care îți pusesei mari speranțe. De asemenea, la locul de muncă nu dai dovadă de empatie, ceea ce atrage dușmani.

Leu(22 iulie – 22 august)

Entuziasmul și vitalitatea te vor ajuta în această săptămână să te concenterzi pe tot ceea ce ai de făcut la locul de muncă.

Chiar dacă întâlnești obstacole, mai ales atunci când ești pe punctul de a câștiga ceva bani, vei putea salva situația cu inteligență. Va trebui să îți modelezi programul pe măsură ce apar complicațiile. Dar, talentul de a improviza și cunoștințele tale te vor ajuta în orice moment.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești hotărât/ă să avansezi mai repede, mai departe sau mai sus.

Știi doar că vrei, dar nu știi cum să o faci. Astrele te sfătuiesc să fii mai realist/ă atunci când vine vorba de carieră, dar mai ales de bani. Cu cât așteptările sunt mai mari, cu atât vei fi mai dezamăgit/ă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Stabilitatea ta financiară traversează un moment în care trebuie să dai dovadă de curaj și speranță.

Principalul scop este să găsești soluții logice care să te ajute să îți îmbunătățești bugetul de care ai nevoie, adaptat nevoilor tale.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai o mulțime de griji legate de locul de muncă și de bani, iar mintea îți zboară în zeci de locuri.

Încearcă să respiri adânc și să găsești soluții practice pentru a-ți stabiliza situația financiară. Norii sunt pe cer, însă nu sunt atât de negri precum îi vezi tu.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Încearcă să nu te gândești prea mult la problemele economice, deoarece acest lucru nu va face altceva decât să-ți provoace rău.

Chiar dacă ești productiv/a la locul de muncă, asta nu înseamnă că vei fi și răsplătit/ă în plus. Ai un salariu și atât. Dacă vrei mai mult, cel mai probabil va trebui să îți găsești un alt loc de muncă, aici nu ai șanse să avansezi.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

În ceea ce privește banii, momentan graba nu este bună.

Va trebui să analizezi cu atenție modul în care evoluează situația ta financiară. Pentru a putea face față tuturor provocărilor și schimbărilor, trebuie să fii calm/ă și prompt/ă.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei primi provocarea de a conștientiza modul în care îți gestionezi toate problemele, în special pe cele de ordin financiar.

Vei avea idei ingenioase și tot ceea ce îți vine în minte vei vrea să pui în practică. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să o faci mai târziu, când totul va reveni la normal.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Proiectele tale profesionale vor avea consistență și profunzime, ceea ce te va ajuta foarte mult în ceea ce privește încrederea de sine.

Chiar dacă acum nu vei câștiga mai mulți bani, viitorul este promițător. Situația ta financiară e stabilă și îți permite să stai fără griji.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending