Connect with us

Horoscop

Horoscop pentru weekendul 27-28 februarie 2021. Acești nativi își fac planuri de vacanță. Vor merge cu persoana iubită într-un loc minunat

Gemenii își fac planuri de vacanță. În cazul în care v-ați plănuit o escapadă, este momentul să căutați oferte și să plecați cât mai repede. Tu și partenerul/partenera ta aveți menirea de a fi împreună.

Horoscopul pentru weekendul 27-28 februarie 2020, pentru fiecare zodie

 

Berbec

În acest weekend ai un program încărcat, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Poți rezolva multe treburi restante, dar asta te vă epuiza destul de mult. Fii prudent și selectează-ți prioritățile! Excesul de zel îți poate crea neplăceri în relațiile cu cei dragi. Îngrijește-ți sănătatea și tine cont de sfaturile oferite cu drag de către cei apropiați. Sigur că vei primi și reproșuri, dar privește-le ca pe niște mici ajutoare în dezvoltarea ta personală sau profesională.

 

Taur

Finalul acestei săptămâni iți aduce în atenție relațiile sentimentale și modul în care te poți pune în valoare mai bine prin intermediul celor dragi. Este rost de distracție, aventuri, planuri mărețe alaturi de alții și chiar implicarea în activități specifice unui hobby. Negura poate apărea dinspre segmentul familial, fie prin reproșurile făcute de membrii familiei, fie din cauza faptului că ai de rezolvat îndatoriri domestice, rămânându-ți astfel prea puțin timp pentru sufletul tău.

 

Gemeni

Se pare că familia și casa reprezintă segmentele de viață importante în aceste zile de weekend. Dezbaterile pe teme domestice împreună cu membrii familiei vor fi frecvente și cu efecte pe termen lung. Alege-ți cu grijă vorbele, întrucât exista riscul să te pripești în decizii sau concluzii. Folosește un ton plăcut, deoarece, fară să-ți dai seama, ceilalți pot fi deranjați de timbrul vocii tale. Ocupă-te și de curățenii sau reorganizarea spațiului în care locuiești.

 

Rac

Ești înconjurat de o mulțime de prieteni și rude apropiate. La prima vedere iureșul din preajma ta poate fi deranjant, însă dacă ai să privești doar partea plină a paharului vei reuși să te bucuri de tot și toate. Finalul acestei săptămâni îți aduce de asemenea și informații prețioase în domenii de larg interes. Din când în când, oprește-te din gândit și vorbit, ia aminte și la spusele sau îndemnurile celor dragi. Pot interveni și călătorii pe distanțe scurte.

 

Leu

Apar cheltuieli neprevăzute, pe lângă lista alcatuită cu grijă de ceva vreme. Se pare că dispui de un buget suficient deocamdată, pentru a-ți acoperi cele necesare, ba chiar și ceva mofturi personale. Totuși ar fi înțelept să te rezumi la chletuieli strict necesare și să pui ceva bani deoparte. Este adevărat că în urma achizițiilor din acest weekend este posibil să-ți rafinezi gusturile și chiar sistemul valorilor filozofice.

 

Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți aduce multă energie. Poți rezolva multe treburi restante, ba chiar există riscul să te implici și în treburile altora și să-i ajuți cu succes. Există risc pentru că unii s-ar putea simți deranjați de aportul tău în viața lor. Fii prudent și dozează-ți elanul de a face multe și mărunte. Oferă-ți sprijinul numai dacă ți se cere. Pe de altă parte, canalizează-ți eforturile mai mult spre tine și spre ceea ce îți este de folos.

 

Balanță

Departe de ochii și urechile lumii îți este cel mai bine la sfârșitul acestei săptămâni. Organizează-ți treburile astfel încât să beneficiezi de suficiente momente de relaxare și odihnă. Ai putea exersa cu succes câteva tehnici de meditație, iar în urma acestor practici ai obține revelații minunate pentru situațiile și relațiile din viața ta. Îngrijește-ți și trupul, pentru că se pot accentua afecțiuni legate de picioare sau afecțiuni ale sistemului digestiv.

 

Scorpion

Finalul acestei săptămâni îți aduce noutăți interesante la capitolul relații cu prietenii. Pe lângă discuțiile deosebite avute cu persoanele din anturajul socio-profesional s-ar putea să obții un pont valoros necesar dezvoltării tale personale și profesionale. Totul este să accepți ideile și autoritatea altora, fără să țeși povești iluzorii. Reține sau chiar notează cele aflate și corelațiile mentale pe care le faci în aceste zile.

 

Săgetător

Socializarea este aspectul care te interesează în mod special în acest weekend. Sunt posibile întâlniri cu persoane importante, cu funcție, persoane care te pot sprijini în ascensiunea ta profesională. Chiar daca unii îți vor scoate în evidentă carențele educaționale, în paralel vei obține și soluții deosebite de a le elimina. Deschide-ți mintea și sufletul și acceptă sfaturile sau îndemnurile celorlalți. Chiar și o discuție banală, în aparență, te poate duce pe culmi nebănuite.

 

Capricorn

Excelente zile pentru a-ți deschide mintea și sufletul spre noi filozofii de viață, spre abordarea vieții din alte perspective și pentru a te transforma la nivel profund. Poți avea senzația că ești depășit de unele evenimente în care ești implicat, însă în umbră, providența te conduce exact spre ceea ce îți este de folos. Greu de sesizat acum felul în care vei gândi sau trăi peste un timp, însă ai putea încerca un scenariu. Contează și implicarea ta la ceea ce ți se întâmplă.

 

Vărsător

Framântările din acest weekend se pare că sunt legate de bugetul comun cu ceilalți. Pentru că unele colaborări se destramă rapid, posibil chiar și relația de cuplu, ești tentat să te gândești la accesarea altor surse de venit. Pe de altă parte, există și varianta să fii nevoit să chetuiesti bani pe facturi, taxe sau amenzi restante, mai mult sau mai puțin și din vina altora. Fii prudent și gândește-te la a-ți proteja banii, bunurile și chiar sufletul.

 

Pești

Se vă trasa o tușă finală, în zilele acestui weekend, în relațiile parteneriale. De aceea concentrează-ți eforturile spre a stabili clar pe cine mai dorești să păstrezi în viața ta, atât într-o relație matrimonială, cât și într-o relație profesională. Totuși ar fi bine să te gândești și la personaje noi, alături de care să dezvolți fie proiecte profesionale, fie personale. Plănuind acum toate acestea vei avea mult de câștigat, în acest segment, în viitorul apropiat.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

A DOUA JUMĂTATE A LUNII APRILIE VA FI CU ADEVĂRAT SPECIALĂ PENTRU ACESTE TREI ZODII

 

Ești curioasă dacă te afli printre ele? Universul se pregătește să le facă cele mai frumoase surprinze din acest an.

Taur – Regăsești liniștea de care aveai nevoie

A fost o călătorie lungă, draga mea Taur. Un an cât 10 pentru ține. Un an cu atât de multe momente dificile, situații complicate, durere, lecții de viață. Însă iată unde ești – ai ajuns în punctul în care începi o nouă călătorie. Crede-mă când îți spun că acesta va fi un drum cu adevărat special pentru tine. Universul ți-a pregătit cele mai frumoase surprize.

Dărâmă toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-ți să trăiești cu adevărat fără să îți mai pese de faptul că este posibil să fii rănită. Iubește cum nu ai mai iubit niciodată până acum, bucură-te de viață, experimentează și creează amintiri ce vor trece testul timpului.

Fecioară – Ești îndrăgostită până peste cap

Se întâmplă atât de multe lucruri frumoase în viața ta – în special în cea sentimentală. În cazul în care ești deja într-o relație, în următoarele săptămâni lucrurile vor evolua minunat pentru tine. Este posibil să porți câteva discuții serioase cu partenerul de cuplu care te vor convinge că nu trebuie să mai aștepți și că este momentul să faci pasul cel mare.

În cazul în care ești singură, nu trebuie să îți mai faci griji. În scurt timp Universul îți va scoate în cale o persoană cu adevărat specială care îți va arăta ce înseamnă să iubești cu adevărat. Te vei îndrăgosti până peste cap și vei fi mai fericită ca niciodată.

Vărsător – Reușești să îți faci timp și pentru tine

După o perioadă destul de dificilă, cu probleme și numeroase lucruri importante de rezolvat, iată că urmează două săptămâni divine pentru tine. În sfârșit, ai timp să te liniștești, să te odihnești, să te relaxezi și să îți bucuri sufletul cu activități care îți pun zâmbetul pe buze.

În ultima săptămână din aprilie este posibil să primești o veste incredibilă din partea unei persoane din trecut care îți va da viața peste cap și te va face să iei o decizie bruscă. Nu stai pe gânduri și te lași condusă de intuiție.

Continue Reading

Trending