Connect with us

Horoscop

HOROSCOP PENTRU SUFLET: MANTRA ZODIEI TALE PENTRU SĂPTĂMÂNA 22-28 MARTIE

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

 

Berbec

Viața este plină de bucurie și abundență. Fericirea curge prin mine. În sufletul meu simt împlinire, emaptie și iubire profundă nu doar pentru mine, ci și pentru cei din jur.

Taur

Singurele lucruri care stau între mine și visurile mele sunt scuzele pe care le găsesc de fiecare dată. Este timpul să mă opresc și să lupt pentru ceea ce îmi doresc.

Gemeni

Sunt o persoană flexibilă. Fiecare moment îmi oferă o experiență frumoasă și noi oportunități de a deveni mai mult decât ceea ce sunt.

Rac

Iubesc viața. Să trăiesc din plin şi liberă este dreptul meu din naştere. Ofer vieții exact ce îmi doresc pentru ca viața să-mi ofere mie. Sunt bucuroasă că trăiesc.

Leu

Am încredere că va fi bine. Am încredere în Univers. Am încredere că Dumnezeu are un plan bun pentru mine. În această săptămână aleg să văd doar lucrurile frumoase care mi se întâmplă și să fiu fericită cu toată inima mea.

Fecioară

Nu există lucru mai bun pe care să îl faci pentru mine în afară de iubirea de sine. Astăzi aleg să mă accept așa cum sunt și să mă iubesc necondiționat.

Balanță

Degeaba caut fericirea în alte locuri… pentru că ceea ce caut este deja în mine. Începând de astăzi promit să nu mai alerg în stânga și în dreapta după fericire când ea este atât de vie, de specială, de curată… și se află în inima mea, așteptând să fie descoperită.

Scorpion

Astăzi învăț să fiu fericită. Aleg să mă bucur de fiecare lucru mărunt care mi se întâmplă, să zâmbesc cât de mult pot, să apreciez oamenii din jurul meu și să creez amintiri speciale.

Săgetător

Lucrurile de care am nevoie pentru a mă vindeca sunt deja la mine. Toate lucrurile care contează cu adevărat – frumusețea, iubirea, creativitatea, bucuria – ele sunt în sufletul meu și așteaptă să fie descoperite.

Capricorn

Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi văd visurile devenite realitate. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul.

Vărsător

Mă eliberez de toate fricile şi îndoielile. Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubită şi în siguranță.

Pești

Grija este o pierdere masivă de timp și de energie. Nu schimbă nimic. Astăzi aleg să elimin grijă din gândurile și din sufletul meu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending