Connect with us

General

Horoscop pentru saptamana 08 – 14 februarie 2021

Berbec

Primele zile ale săptămânii te pun în lumina reflectoarelor din mediul socio-profesional în care activezi. Sunt zile bune pentru a rezolva demersuri ce țin de șefi, de autorități sau de poziția ta publică în cadrul locului de muncă. Este posibil să fii luat la întrebări de către ceolgi despre felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru, de aceea fii prudent și răsunde direct și la obiect. Din orice detaliu (ton al vocii, cuvinte al caror inteles poate fi răstălmăcit) pot ieși scântei, făcând ca situatia sa fie ireversibilă. Foarte activ este segmental relațiilor cu prietenii, datorită formării aspectului de Lună nouă în Semnul zodiacal al Vărsătorului în ziua de 11 Februarie. Se conturează relații noi plus implicare în proiecte socio-profesionale de mare anvergură. Însă, deocamdată, adună informații, gândește-te pe îndelete și lasă deciziile importante pentru zilele următoare. În weekend se recomandă discreția și odihna.

Taur

Cea mai importanta influenta astrala pentru tine, in aceasta saptamana, este reprezentata de evenimentul de Luna nouă, din Semnul Vărsătorului, eveniment astral care are loc pe 11 Februarie. Aceasta are ca efect fie expasiune (in ceea ce priveste cariera ta), fie publicitate (in ceea ce priveste imaginea ta), fie un moment in care vei culege roadele muncii tale de pana acum, fara a-ti lipsi reclama. In cazul in care trebuie sa accepti un nou post, un nou loc de munca cu responsabilitati diferite de cele pe care pana acum le-ai avut, asigura-te ca stii catre ce anume te indrepti si verifica daca ai inteles corect ce anume se asteapta de la tine. La finalul săptămânii te vor înconjura prietenii. Fii prudent în dialogurile cu aceltia, deoarece unii vor tinde să-ți impună diverse soluții sau idei, total neptorivite ție acum.

Gemeni

Si totusi, pentru tine inca este vacanta. Unde mai pui ca, incepand cu primele zile ale saptamanii, sansele ca tu sa pleci din tara ori sa iti gasesti ceva de lucru in alte locuri decat cele de baștină, sunt foarte crescute. S-ar putea sa pleci intr-o excursie, total neasteptat, pe alte meleaguri. Se deschide un nou capitol legat de străinătate, forme de instruire, elevare mentală și spirituală, capitol ajutat de aspectul de LUnă nouă din Semnul Vărsătorului din 11 Februarie. Esti vizibil si cautat, pentru ca acum este unul dintre momentele in care poti fi prezent pe copertă. In alta ordine de idei, noteaza-ti gândurile pe care le ai, nu îți bloca imaginația si nu uita sa faci totul cat de bine poti face. Evită să semnezi vreun contract ori să te intelegi cu cineva asupra vreunui subiect, deoarece se vor răsturna lucrurile la finele săptămânii.

Rac

Se pare ca ai de-a face cu o saptamana in care nu ai deloc timp sa te odihnesti. O saptamana in care – desi atentia iti este atrasă catre sinele tau – abia daca ai timp sa rămâi la curent cu ceea ce se intampla in jurul tau. Contextele astrale din aceste zile te predispun la preocupări financiare și de relaționare cu instituții financiare. Se deschide un nou capitol de câștig de la și prin alții, cu posibilități de câștiguri mari din colaborări sau din moșteniri. Un ambient aglomerat, plin de noutăți, care mai de care mai diverse si mai complexe, un cadru restrâns, dar plin de prieteni si rude. O saptamana in care ar fi bine sa îți achiți toate datoriile, caci tot asa vei avea sansa de a putea recupera datoriile pe care alții le au la tine. La sfârșitul săptămânii îți sunt favorizate activitățile culturale.

Leu

Pare-se că este timpul concluziilor. In special in ceea ce priveste parteneriatele tale, caci, daca acolo este locul unde simti cel mai mult lipsa stabilitatii, într-acolo iti este indreptata atentia. Prin formarea aspectului de Lună nouă în Semnul Vărsătorului se conturează o nouă etapă partenerială. Astfel, sunt posibile deopotrivă separarea, dovorțul, însă și logodna și căsătoria. Converstatiile îndelungi legate de viitorul relatii parteneriale vor crea efecte pe termen lung. Cu toate acestea, in cazul in care trebuie sa te evidentiezi, fie si prin intermediul parteneriatelor, nu ezita sa o faci. Poti iesi in public fara probleme, pentru că ești bine sustinut. Inca simti nevoia sa actionezi, imediat, brusc, ceea ce nu iti da pace si cu atat mai putin liniște. Proiectele tale au mai mulți sorți de izbândă, dacă apelezi la sfaturile persoanelor ale caror ideologii de viata sunt diferite de ale tale. Astfel, echilibrul este mult mai usor de găsit.

 

Fecioara

Esti tentat de a pastra distractia pe primul loc al preocuparilor tale la începutul săptămânii. Sunt momente tensionate în plan amoros, astfel că adevărata iubire încă nu și-a făcut loc în viața ta. Mai mult este vorba acum despre tatonări și ispite ale vieții. La locul d emuncă se deschide o nouă și spectaculoasă etapă profesională, datprită influențelor momentului de Lună nouă ce s eva forma în Semnul Vărsătorului pe 11 Februarie. Încărcătura energetică a momentul va fi foarte mare, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Sterile de spirit vor fluctua mult, existând riscul fie să supraestimezi importanța acestui moment, fie să o subapreciezi. Sănătatea este vulnerabilă și chair ai nevoie de odihnă, detașare și chiar sfaturi de specialitate. In cazul in care ai de terminat vreun proiect, indiferent despre ce domeniu este vorba, asigura-te, la final, ca ai respectat tema, data si ca beneficiarii acestui proiect sunt pe deplin multumiti de rezultat.

Balanta

Revizuieste-ti planurile familiale și domestice pe termen lung. Acum ai șansa de a modifica felul in care faci ca lucrurile să meargă pe făgașul dorit de tine. Tot acum ai puterea de a înfăptui lucruri care pentru altii par mărețe, însă pentru tine vor fi o nimica-toată. Tot din aceasta saptamana incepand, ti se ivesc oportunitati care permit romantismului si sentimentelor frumoase sa fie prezente iar in viata ta. Rezerva-ti timp si atentie pentru chestiunile serioase – indiferent care este acel lucru pe care tu il consideri ca fiind serios, sufletul iti arata calea, tu trebuie doar să-l asculți. Incearca sa gasesti echilibrul intre viata profesionala si cea particulara. Pe 11 Februarie se construiește aspectul de Lună nouă în Semnul Vărsătorului, ale cărui influențe le vei simți foarte clar în segmental amoros. Sunt probabile revigorarea unei relații amoroase vechi, o nouă iubire sau apariția unui copil.

Scorpion

Sunt posibile probleme legate de aer, in aceasta perioadă, în mediul domestic. Ca atare, nu lăsa instalația de gaze sau aerul condiționat neverificate sau nereparate. Se deschide o nouă etapă familială și domestică, așa încât trasează planuri mărețe și prezintă-le cu încredere și optimism, membrilor familiei sau neamurilor. Ești ajutat foarte mult în tot ce îți dorești pentru casă și familie, de influențele astrale ale aspectului de Lună nouă ce se va construi în Semnul Vărsătorului pe 11 Februarie. Chiar dacă unii dintre cei dragi și apropiați te vor refuza sau chiar vor reacționa disproporționat, la momentul potrivit își vor revizui atitudinea și îți vor fi alături. Pe de altă parte, succesul exterior este datorat stabilitatii de care ai parte in cămin și în relațiile familiale și sentimentale. La sfârșitul săptămânii se recomandă să te joci și să te distrezi alături de copii și de persoana iubită.

Sagetator

Săptămâna debutează cu aspecte financiare, fiind probabile primriea salariului, a unui bonus sau a unui cadou util din partea celor dragi. Tentația cheltuielilor este mare și ar fi bine să eviți extravaganțele. Sunt șanse de pierdere sau de a achiziționa obiecte sau servicii de care, de fapt și de drept, nu ai nevoie nici acum, nici în viitorul apropiat, iar viitorul îndepărtat deocmadată nu contează. Foarte dinamice sunt relațiile cu anturajul apropiat, astfel că unele relații se vor reconfigura definitiv. Însă, vor apărea alături de tine alți oameni mult mai interesanți și utili ție pe termen lung. Preferabil este sa eviți semnarea contractelor si, de asemenea, evită să accepți noi înțelegeri in ultimele zile ale acestei saptamani. Activează-ți abilitățile și puterea de concentrare, căci fără ele, inspiratia lipsește cu desăvârșire.

Capricorn

Este momentul sa afli daca bugetul tau va creste, fie ca este vorba despre o marire salariala, fie ca este vorba despre o suma de bani care soseste pe neasteptate in contul tau. Pe de alta parte, se pare ca vrei sa permiti artei să-ți asigure ambientul de care ai nevoie. Asta este foarte bine, dar, in cazul in care doresti sa achizitionezi elemente de decor, asigura-te de autenticitatea acestora. In aceasta saptamana, influenta data de aspectul de Lună nouă în Semnul Vărsătorului pe 11 Februarie, o vei simți în planul financiar. Astfel, se deschide o nouă etapă de câștig din munca proprie. Fie că intră în discuție o nouă sarcină de lucru la locul de muncă, fie chiar apare un alt loc de muncă, ți se schimbă situația financiară pe termen lung. În a doua parte a săptămânii se vor evidenția relațiile cu persoanele din anturajul apropiat.

Varsator

În primele zile ale săptămânii ai nevoie de rutină și de a fi mai mult tu cu tine. Sunt zile bune pentru odihnă și revizuirea tuturor planurilor personale și profesionale. În culisele profesionale există detalii importante, detalii pe care le vei putea afla clar în aceste zile. Pe 11 Februarie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul tău zodiacal, influențându-ți propulsarea pe alte coordonate ale vieții. Deschiderea mentală și spirituală de care beneficiezi acum se petrece o data în viață, așadar profită din plin și visează cu ochii deschiși la împlinirea celor mai îndrîznețe vise personale și profesionale. Misterul va fi prezent în aceste zile, atât în relațiile cu ceilalți, cât și în evenimentele în care vei fi implicat. Este momentul pentru a-ti analiza asteptarile si a pentru a afla detaliile care lipseau pentru a întregi tabloul vietii tale. Pe de altă parte, viata ta sociala va avea numai de câștigat, deoarece prezența ta încântă pe toată lumea.

Pesti

O săptămână mistică. Asteapta-te ca, ceea ce descoperi in aceasta saptamana (fie prin intermediul viselor, fie prin meditatie, fie prin rugaciune, fie prin studiul diverselor discipline spirituale) sa fie atat de neobisnuit, incat sa nu poti împărtăși cu oricine descoperirile tale și, drept consecință, intențiile tale de viitor. Poate pentru ca mai întâi trebuie sa te lamuresti tu insuti, despre ce este vorba. Chiar daca mai ai ceva timp pana vei vedea totul rezolvat, asa cum îți doresti tu, aminteste-ti ca alunecarea în lumi paralele, este doar o solutie de moment. Bine ar fi să te liniștești, să ai răbdare și toleranță față de tine însuți și să privești totul în mod detașat. Foarte controversate sunt relațiile cu anturajul apropiat, astfel că este dificil să te înțelegi cu toată lumea. Vorbește strictul necesar și evită să oferi sfaturi altora. În weekend te vei simți mult mai bine și încrezător în forțele tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending