Connect with us

General

Horoscop miercuri 27 ianuarie. Care sunt numerele norocoase ale zilei de miercuri

Racii nu exclud să facă o călătorie, departe, fiind duşi de melancolie, iar Săgetătorii devin subiect de bârfă în ce priveşte viaţa lor privată. Totuşi, ştiu cum să răspundă şi totul iese bine.

Norocul este de partea celor care riscă, așa că ziua de miercuri, 27 ianuarie, vine cu un set de cinci numere norocoase.
Numerele norocoase ale zilei sunt: 28, 3, 21, 45, 43. 

Berbec

Miercuri veţi dori să nu faceți nimic, ci doar să vă relaxați și să vă odihniți pentru a face față săptămânii viitoare cu forțe reînnoite. Nu este o idee deloc rea, pentru că asta vă va face foarte bine. În plus, corpul vostru are nevoie de o mică oprire pe parcurs. Şi o plimbare scurtă vă va face bine.

Taur

Veți auzi de o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult timp şi veţi fi destul de receptiv la discuțiile cu ea. E bine să ştiţi că persoana chiar are nevoie să vorbească cu cineva, pentru că a avut probleme de sănătate sau tocmai s-a despărţit de partener. E bine să comunicaţi, chiar dacă asta va fi de la distanţă.

Gemeni

Nu e rău să profitați de această zi pentru a pune în ordine anumite documente de care veți avea nevoie săptămâna viitoare și de care trebuie să ştiţi. O chestiune juridică în care sunteţi implicat şi la care v-aţi tot gândit în ultima vreme este pe cale să se încheie.

Rac

Sentimentele vă lasă miercuri să vă lăsaţi purtaţi de melancolie, iar dacă este cazul unei persoane plecate departe, cu atât mai mult. Nu excludeţi nici chiar o călătorie pentru a vă apropia de acea persoană, pentru că vă doriţi să o vedeţi și să petreceți ceva timp cu ea. Nu staţi pe gânduri, dacă voi chiar vă doriţi asta.

Leu

Nu lăsați senzația că nu aveţi timp pentru nimic, pentru că poate vor fi ocazii unde chiar veţi dori să mergeţi şi e bine să aveţi această posibilitate. Ziua de miercuri o petreceţi organizând totul cu calm și odihnindu-vă puțin.

Fecioară

Este o zi în care aveţi multă energie și dorința de a face multe lucruri. Sportul vă va ajuta ca să ţineţi sub control situaţia personală în care vă aflaţi şi care nu vă face tocmai bine. Ulterior, veţi realiza că timpul poate face minuni.

Balanţă

Faptul că aveţi o zi ca aceasta, în care vă simţiţi stors de energie, nu este grav, dar este indicat, totuşi, să luaţi o pauză. Problemele din ultima perioadă au fost intense, v-aţi implicat mult şi v-aţi supărat. De aceea, ar fi bine ca miercuri să nu acceptați niciun angajament care necesită efort din partea voastră.

Scorpion

Veți participa la o întâlnire la care vă veţi simți foarte bine, deoarece există oameni care vă înțeleg și vă susțin. În plus, ceea ce le destăinuiţi înseamnă mult pentru ei. Dar asta nu înseamnă că trebuie să vă lăsaţi dus de tot ceea ce spun sau fac alţii.

Săgetător

Nu vă pasă de ce spun alții despre voi şi nici nu sunteţi tentat să răspundeţi la înșelăciuni sau zvonuri despre viața privată. Metoda aplicată de voi este una inteligentă, pentru că nu datoraţi nimănui explicații nimănui.

Capricorn

Nişte probleme de familie vă vor ține ocupat și când veți termina ce aveţi de făcut, veţi constata că treburile tot nu au luat sfârşit. Asigurați-vă însă că totul merge bine, chiar dacă ceea ce ar trebui să faceți este cam greu pentru voi.

Vărsător

Nu trebuie să fiţi supăraţi pe voi, chiar dacă aţi greşit. Dacă vă daţi seama că nu este bine ce aţi făcut şi aţi deranjat sau rănit pe cineva, cel mai bine e să vă prezentaţi scuze. Trebuie să corectați anumite atitudini şi aşa totul se va rezolva.

Peşti

Nu ar trebui să vă preocupe aşa mult problemele altora, mai ales ale familiei, dacă aceste aspecte deja nu le mai controlaţi. Îi puteţi ajuta, dar cu siguranță nu veţi putea schimba realitatea. Fiecare este responsabil pentru viața sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending