Connect with us

Horoscop

HOROSCOP MARTIE 2021: DORINȚELE SE ÎMPLINESC, IAR IUBIREA NE ÎNFLOREȘTE ÎN SUFLET

Luna Martie 2021 vine încărcată cu vești bune, cu poftă de viață și aventură, cu multă iubire și dorințe împlinite. Este timpul să ne privim cu sinceritate emoțiile, să ne punem în practică planurile pentru a ne împlini visurile și să ne ascultăm intuiția care ne șoptește la tot pasul ce este mai bine pentru noi.

 

Horoscop Martie 2021: Berbec

Luna martie le aduce nativilor Berbec romantism și mult șarm. Relațiile sentimentale ale acestora se îmbunătățesc, iar cei singuri au șansa de a întâlni o peroană interesantă și de a transforma o relație timidă într-una puternică, de lungă durată și cât se poate de frumoasă.

Cei implicați deja într-o relație își pot surprinde partenerul de viață cu gesturi tandre, cu momente romantice și își vor rezerva timp pentru a petrece aproape de partener.

În planul carierei, nativii Berbec au nevoie de o mai bună organizare pentru a pune cap la cap toate cele întâmplate în primele luni ale anului, perioadă pe care au resimțit-o că fiind destul de haotică. În plus, noi oportunități se vor ivi, iar câștigurile vor depinde de abilitatea nativilor de a negocia și de a-și vinde valorile.

În ceea ce privește sănătatea, poate este timpul să faceți câteva îmbunătățiri în stilul de viață. Poate veți mânca mai ordonat sau veți acorda mai multă atenție mișcării.

 

Horoscop Martie 2021: Taur

În luna martie nativii Taur pun accent pe viața sentimentală, astfel că își îndreaptă toată atenția către relația de cuplu. Încerca să repare conflictele din trecut și să readucă tandrețea și romantismul în cuplu.

Cei singuri își doresc să se îndrăgostească și să trăiască o poveste de dragoste demnă de un roman, motiv pentru care nu vor sta degeaba și vor încerca să cunoască cât mai multe persoane.

Se vor abate și asupra problemelor personale, în special a celor care îi pot afecta în viitor. Fie este vorba despre o problemă de sănătate descoperită în ultimii ani, fie se concentrează asupra unor probleme financiare rămase nerezolvate, bunuri sau moșteniri.

 

Horoscop Martie 2021: Gemeni

Luna Martie reprezintă o perioadă un pic încurcată și imprevizibilă pentru nativii Gemeni. Aceștia se vor confrunta cu tot felul de răsturnări de situație cărora trebuie să le facă față, iar peste toate aceste situații noi vin și cele din trecut, rămase nerezolvate. Cumva, astrele le cer nativilor Gemeni să nu mai amâne nimic din ce a rămas nerezolvat și, de asemenea, îi determină să își pună la încercare capacitatea de adaptare la situații dificile.

Cu o bună organizare, dar totodată făcând cu sinceritate alegerile cele mai bune pentru ei, nativii Gemeni vor reuși să depășească această perioadă.

În plan sentimental reușesc să își păstreze calmul în relație și romantismul, astfel încât, cel puțîn acasă, nu vor avea conflicte de înfruntat. Din contra, își vor găși liniștea interioară în brațele partenerului, se vor bucura de iubirea acestuia și se vor simți înțeleși și fericiți, uitând de griji.

Nativii singuri tânjesc după o relație puternică, sănătoasă și stabilă, așadar nu se vor aventura să înceapă o legătură dacă nu se vor simți în siguranță.

 

Horoscop Martie 2021: Rac

Nativii Rac au noroc în carieră în luna Martie. Fie atmosfera de la serviciu se detensionează, fie primesc oferte sau semnează contracte ce le vor aduce un plus în câștiguri. Unii dintre nativi se pot gândi chiar să își schimbe locul de muncă sau să se înscrie la cursuri de perfecționare.

Familia ocupă în continuare primul loc în interesele nativilor, alături de sănătate. Aceștia își rezervă timp pentru a petrece alături de cei dragi, pot organiza mici escapade sau distracții care să le aducă un plus de fericire în viața personală.

Vor continua cu modificările în stilul de viață, trend pe care îl practică deja de luni bune. Sunt interesați de sănătatea și de imaginea lor, așadar se îngrijesc, merg la medic, mănâncă sănătos și încercă să facă suficientă mișcare. Vremea frumoasă îi va impulsiona și mai tare să se bucure de viață și să facă tot posibilul pentru a se simți bine.

 

Horoscop Martie 2021: Leu

Nativii Leu vor avea noroc în carieră în luna Martie. Noi proiecte se ivesc, precum și oportunități de afaceri, iar cei angajați vor găși soluții pentru un venit suplimentar în perioada imediat următoare. Este posibil chiar ca unii nativi să pună la cale începerea unei afaceri.

În viața sentimentală este liniște și armonie, iar nativii Leu reușesc să comunice excelent cu partenerul de viață, evitând astfel conflictele și având grijă de nevoile celuilalt.

 

Horoscop Martie 2021: Fecioară

Luna Martie se poate dovedi a fi o perioadă destul de haotică, atât din punct de vedere al evenimentelor care au loc, cât și ca mod de percepție.

Nativii se pot confrunta cu furtuni interioare, cu emoții intense și sentimente contradictorii, fiind recomandat să acționeze mânați de impulsivitate. Este o lună răscolitoare în care nativii au nevoie să facă ordine în gânduri și să își reevalueze managementul emoțiilor.

În planul carierei se pot confrunta cu situații imprevizibile, însă cu tact și răbdare vor reuși să depășească obstacolele.

În ceea ce privește viața sentimentală, au nevoie să își regăsească echilibrul interior și calmul, pentru a nu isca tensiuni nejustificate cu partenerul de viață.

 

Horoscop Martie 2021: Balanță

Nativii Balanță se bucură în luna Martie de gânduri mărețe, care le pot schimba viața pentru cel puțin o perioada lungă de timp, de ordinul anilor.

Acum plănuiesc, se gândesc, calculează, notează și evaluează riscurile unor astfel de schimbări. Fie este vorba despre planul carierei, fie despre domiciuliu (își pot schimba direcția în muncă sau doresc să se mute în alt domiciliu, alt oraș sau țară).

În plan sentimental, luna Martie este una romantică, armonioas și frumoasă.

Nativii implicați deja într-o relație se bucură de multe momente frumoase petrecute alături de partenerul de viață, iar cei singuri au șansa să întâlnească o persoană interesantă și să înceapă o relație amețitoare.

 

Horoscop Martie 2021: Scorpion

Nativii Scorpion sunt sfătuiți să își asculte intuiția în luna Martie, în special în plan profesional. Pot avea acum idei de afaceri și parteneriate care se pot dovedi foarte productive în viitorul apropiat.

Chiar dacă nu pot începe încă ceea ce pun la cale, este indicat să noteze toate ideile care le vin în minte, pentru a le organiza mai târziu într-un plan meticulos realizat.

În plan personal viața amoroasă și familială a nativilor Scorpion este una armonioasă în luna Martie, astrele îi susțin în tot ceea ce întreprind și le favorizează comunicarea.

 

Horoscop Martie 2021: Săgetător

Nativii Săgetător se pot confrunta cu probleme financiare, bugetul lor pare să nu fie suficient încât să își ducă la bun sfârșit toate planurile. Aceste neajunsuri par să își aibă o parte din cauze și în relație, de aceea pot să apară conflicte, dezamăgiri și chiar suferință.

Este recomandat să acționați și să încercați să controlați doar ceea ce va stă vouă în putere, fără a avea prea mari speranțe de la ceilalți. Discuțiile în acest sens par a fi fără sfârșit, așadar deciziile pot fi luate doar de către voi, astfel încât să reușiți, pe viitor, să va organizați mai bine.

 

Horoscop Martie 2021 Capricorn

Luna Martie nu le aduce prea mari schimbări de ritm nativilor Scorpioni. Aceștia își continuă planurile ca și până acum, reușind să aibă o cursivitate în tot ceea ce fac. Este posibil ca unele zile să devină mai solicitante, pentru că nu le place să amâne rezolvarea responsabilităților.

În plan sentimental, vor rezerva mai mult timp persoanei iubite și vor organiza mici surprize, seri romantice și weekenduri relaxante, astfel că relația de cuplu se va bucura de îmbunătățiri și profunzime.

Cei singuri fac un pas înainte în ceea ce privește începerea unei relații cu o persoană care le-a stârnit interesul deja din lunile precedente. Au acum curajul să meargă înainte, dorind să aibă un răspuns clar asupra șanselor reale pe care le au de a începe sau nu o relație dorită.

 

Horoscop Martie 2021 Vărsător

În prima parte a lunii Martie nativii Vărsător vor fi surprinși de o avalanșă de oportunități, venite în special în planul carierei. Situațiile benefice aproape că se suprapun, iar nativii se pot simți într-un maraton în care trebuie să ia decizii importante contracronometru. Sfatul celor apropiați poate fi de ajutor în astfel de momente.

În viața personală apar o serie de blocaje, nativii simt că parcă nu mai reușesc să înțeleagă mesajele partenerului. Cu răbdare, tact și diplomație, situațiile dificile pot fi depășite, unele chiar vor trece de la sine, de aceea este indicat ca nativii Vărsător să încerce pe cât posibil să evite conflictele.

Cei singuri vor fi cuceritori, cu un șarm irezistibil, astfel că le va fi ușor să atragă atenția partenerilor de sex opus. Este indicat să fie atenți înainte de a face primul pas, căci dragostea la prima vedere nu este întotdeauna ceea ce pare.

 

Horoscop Martie 2021 Pești

Nativi Pești au poftă de aventură. Un foc le mistuie sufletul și gândurile, iar cei care sunt deja implicați într-o relație vor pune acum în lumină părțile bune și mai puțin bune, incercând să readucă lucrurile pe un drum mulțumitor pentru ei. Multe discuții se pot isca în această lună, iar unii dintre nativi se pot gândi chiar la despărțire. Nu vor tolera ceea ce consideră că nu mai rezonează cu propria lor ființă.

Dincolo de toate acestea, astrele vă recomandă prudență în ceea ce privește o aventură, căci pare să înceapă bine, însă, mai târziu, vă poate crea răni emoționale. Cei singuri se pot implica într-o relație interesantă, însă cu grijă și tact.

În plan financiar, luna Martie poate aduce vești bune. Este posibil ca unii nativi să se bucure de o creștere salarială, alții pot încheia contracte sau parteneriate care să le crească veniturile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending