Connect with us

Horoscop

Horoscop complet săptămâna 22-28 februarie: 3 zodii dau și primesc iubire necondiționată

Încheiem luna iubirii în stil mare, zodiile fiind răsfățate cu amor cât cuprinde de horoscopul săptămânii 22-28 februarie. Încununând ultima lună calendaristică de iarnă cu evenimente intense, așa cum ne-a învățat februarie, astrele sunt darnice cu semnele în această perioadă.

 

Află care sunt principalele evenimente astrologice ale săptămânii 22-28 februarie, dar și ce îți rezervă această perioadă pentru zodia ta din rândurile de mai jos!

Horoscop complet săptămâna 22-28 februarie: ce se anunță la orizont

Principalul eveniment al săptămânii 22-28 februarie este legat de intrarea lui Venus în Pești, la doar o zi după Dragobete, pe 25 februarie. Recunoscuți pentru empatia, compasiunea și înclinația spre dragostea totală, desăvârșită, Peștii sunt un simbol al iubirii necondiționate și al empatiei. Iar atunci când Venus, planeta iubirii, se „înfrățește” cu acest semn, îndrăgim mai profund ca oricând, iertăm și uităm de orice greșeală, seducem și ne lăsăm seduse.

Pe 27 februarie, aproape de finalul săptămânii, avem parte de o frumoasă Lună plină în semnul Fecioarei. Conjugată cu Soarele în Pești, această Lună plină este un moment magic pentru iubire, armonie și sedimentarea unor noi relații. Pe de altă parte, pot apărea și conflicte între latura practică, ordonată a vieții de zi cu zi, guvernate de Fecioară, și aspectele spirituale caracteristice Peștilor. Din fericire, toate aceste contraste ne vor ajuta să ne îmbunătățim sănătatea emoțională.

Află din rândurile de mai jos ce fac zodiile în săptămâna 22-28 februarie!

Ce îți aduce săptămâna 22-28 februarie în funcție de zodie

 

Berbec.

 Se anunță schimbări importante pentru tine grație horoscopului săptămânii 22-28 februarie. Perioada începe la intensitate maximă, mai ales prin prisma energiei reziduale a pătratului dintre Saturn și Uranus cu care ne-am confruntat săptămâna trecută. Este prevăzută o modificare a relației cu un prieten foarte important pentru tine. Fie se mută, fie e mai interesat de alți amici, fie face ceva ce te supără, cert este că prietenia voastră se va degrada. Treci însă peste dificultăți de miercuri încolo, când Marte, planeta ta dominantă, se află în Taur și îți oferă tot ce ai nevoie pentru a străluci în viața profesională. Nu te teme să fii în centrul atenției pentru că ești o adevărată stea acum.

 

Taur. 

Wow, săptămâna 22-28 februarie vine numai cu vești bune! Efectele pătratului dintre Uranus și Saturn se mai resimt încă și vei avea parte de schimbări la locul de muncă. Poate ai un alt șef sau se modifică specificul activității desfășurate. Cert este că reprezintă o evoluție pentru tine deoarece capeți noi responsabilități sau chiar o promovare. De miercuri, Marte în zodia ta aduce energii pozitive mai ales în sectorul credințelor sau al principiilor. Ești convinsă că poți evolua spiritual, profesional sau că îți poți îmbunătăți starea de sănătate. Ești de asemenea foarte aproape de a-ți întâlni sufletul pereche pentru că acum crezi în existența sa.

 

Gemeni.

Câteva dintre convingerile tale ferme sunt modificate în această perioadă. Pătratul dintre Uranus și Saturn te va determina să te gândești la posibilitatea de a avansa la muncă prin acumularea de noi cunoștințe. Nu te întorci la școală, deși cochetezi și cu această idee, ci mai degrabă te îndrepți către un curs online la care vei învăța mai multe decât pe băncile facultății. Marte în Taur își pune amprenta asupra ta și vei încerca să îți ameliorezi situația financiară prin gesturi de zi cu zi: renunți la abonamentul TV, încerci să găsești un hobby care poate fi remunerat sau citești zilnic de pe telefon pentru a-ți dezvolta intelectul.

 

Rac. 

Începi săptămâna stabilind o relație foarte bună cu tehnologia, indiferent de priceperea ta la gadgeturi. Dar acum poți face din IT un instrument pentru dezvoltarea finanțelor tale. Poate că deschizi un cont de economii în care să verși automat o sună lunară sau folosești un program ca să îți organizezi cheltuielile. Miercuri, Marte în Taur schimbă energiile dintr-o relație consolidată. Poate că un amic bun are potențialul de a-ți deveni iubit sau realizezi că partenerul îți e numai prieten. Știai de mult aceste lucruri, dar azi le conștientizezi.

 

Leu. 

Se anunță numeroase revelații și realizări în această săptămâna în care pare să nu se petreacă nimic, la suprafață. Ești chiar frustrată de faptul că viața ta stagnează în prima parte a perioadei și ți se pare că, orice ai face, nu se întâmplă nimic bun. Însă influența lui Uranus lucrează și cât de curând vei fi răsplătită pentru eforturile tale. De miercuri încolo, începi să înțelegi cât de importante sunt gesturile zilnice și capeți mai multă răbdare prin prisma lui Marte în Taur. Poți integra ritualuri sănătoase în viața de zi cu zi, ca meditația sau sportul, ce vor aduce numeroase beneficii.

 

Fecioară. 

După ceva vreme, când vei privi înapoi în timp la săptămâna 22-28 februarie, o vei percepe ca pe o cotitură în viața ta. Ți se cere să faci schimbări prin energia latentă a lui Uranus și Saturn, care te convinge să analizezi fiecare gest pe care îl faci zilnic prin prisma beneficiilor pe care ți le oferă pe termen lung. E posibil să conștientizezi că petreci prea mult timp în social media. Marte în Taur de pe 24 februarie transformă ziua de Dragobete într-un prilej de meditație la adresa iubirii. Dacă vrei o relație mai bună, nu ezita să citești cărți de psihologie sau să apelezi la ajutorul unui consilier de cuplu. În cazul în care ești single, poți testa aplicațiile de dating online.

 

Balanță. 

Ai șansa de a trece peste un obstacol sau de a scăpa în sfârșit de o frică asfixiantă dacă știi să îți joci cărțile cum trebuie în horoscopul săptămânii 22-28 februarie. Luni, asumă-ți un risc pe care l-ai evitat până acum și fă ceva la care nimeni nu s-ar aștepta; rezultatele vor fi wow. Marte în Taur te determină să aperi un membru al familiei cu toată puterea ta, într-o chestiune foarte serioasă și împotriva unor adevărate forțe. Realizezi câtă putere deții și că ești perfect capabilă să ai grijă și de tine, dar și de ceilalți. Restul săptămânii e pașnic și plin de împlinire.

 

Scorpion.

Săptămâna începe cu un puternic accent pus pe relații. Se anunță schimbări puternice, în profunzime, a dinamicii legăturilor tale. Poate că decizi să te muți cu iubitul într-un alt oraș (sau în creierii munților) ori te regăsești din nou în casa în care ai crescut și vrei să revii lângă părinți. Orice hotărâre de acest tip e binevenită. Marte în Taur în casa comunicării facilitează discuțiile cu partenerii de afaceri sau cu șeful, începând de pe 24. Poți de asemenea să negociezi noi contracte sau să îți extinzi afacerea, căci posibilitățile sunt nelimitate.

 

Săgetător. 

Ești în centrul atenției din perspectiva horoscopului săptămânii 22-28 februarie. Începi în forță perioada, decizând să schimbi ceva din viața ta care va elimina gândurile negative și îți va îmbunătăți procesele intelectuale. Poate că arunci pe fereastră telecomanda sau planifici să faci zilnic o plimbare înainte de micul dejun, cert este că efectele bune se vor vedea. Marte în Taur te determină să îți asumi un risc financiar sau să faci ceva de care ți-a fost întotdeauna teamă. Entuziasmul va fi molipsitor.

 

Capricorn. 

Horoscopul săptămânii 22-28 februarie îți aduce atât provocări, dar și realizări. Energia latentă a pătratului dintre Uranus și Saturn poate prezenta griji financiare. Ai impresia că nu deții fonduri suficiente pentru a face ceea ce visezi, dar în minte îți vin și perspective promițătoare. Poți începe un al doilea job sau te poți apuca de speculații financiare. Marte în Taur îți aduce încredere în tine și intuiție desăvârșită. Nu există problemă căreia să nu îi faci față, de la necazurile în dragoste ale unui prieten la temele la matematică ale copilului tău, ai o soluție pentru orice inconvenient.

 

Vărsător. 

Sunt atâtea perspective interesante că poți trăi acum una dintre cele mai promițătoare săptămâni ale vieții tale. Pătratul dintre Uranus și Saturn te va împinge de la spate să te opui unei anumite tradiții din viața ta de familie sau să faci o schimbare pentru fericirea și calmul personal. Poate că te muți sau decizi să îți renovezi bucătăria pentru a găti mai mult acasă. Marte în Taur aduce energie cu carul și inițiativă cât cuprinde. Îți poți lansa romanul de succes, te poți apuca să compui un album sau poți decide să colaborezi cu o vedetă. Te vei afla în lumina reflectoarelor și orice proiecte de acest gen sunt încurajate, inclusiv participarea la o emisiune.

 

Pești. 

Horoscopul săptămânii 22-28 februarie te va ajuta să faci o diferență, atât interioară, dar și exterioară. Începi această perioadă cu curajul de a înfrunta ceva de care îți era teamă, poate o frică sau o frustrare, și ieși victorioasă. Marte în Taur te susține să faci ceva minunat pentru lume, fie că e vorba despre o donație sau despre câteva cuvinte postate pe Facebook ce pot da perspective și speranțe noi urmăritorilor tăi. Venus e în semnul tău, așa că trăiești iubirea mai intens și mai profund ca niciodată.

Horoscopul săptămânii 22-28 pune accent pe iubire, totală și dezinteresată, dar și pe schimbări și pe evoluții personale. E o perioadă pentru a ne depăși temerile și pentru a învăța să simțim cu tot sufletul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending