Connect with us

Horoscop

Horoscop Chinezesc 2021: Incepe Anul „Bivolului Alb de metal”. Mantra fiecarei zodii pentru urmatoarea perioada

În astrologia chineză, anul 2021 este Anul Bivolului Alb de Metal și vine la pachet cu caracteristici precum răbdarea, loialitatea, dreptatea, intuiția, sinceritatea, încăpățânarea, ambiția și succesul.

Anul Boului de metal vine imediat după anul Șobolanului de metal și începe în 12 februarie 2021, având să se încheie pe 30 ianuarie 2022.

2021 este un an plin de provocări și realizări interesante. Universul ne spune că trebuie să ieșim din zona de confort, să devenim ambițioși și să luptăm pentru visurile noastre. Energiile confuze au nevoie de rezoluții – ne vor ajuta să mergem mai departe și să depășim momentele mai puțin frumoase.

Iată care este mantra ta pentru următoarea perioadă în funcție de zodia în care te-ai născut:

 

Berbec

Învăț să las trecutul în urmă. Singurul care contează este momentul prezent – îl trăiesc cum știu eu mai bine și încerc să mă bucur de fiecare clipă în care sufletul meu zâmbește.

 

Taur

Dorința mea este de a mă dezvolta și de a oferi cea ai bună versiune a mea în lume. Aleg să las în urmă trecutul și să mă concentrez doar pe momentul prezent.

 

Gemeni

Nimeni în afară de mine însămi nu mă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Astăzi aleg să văd fericire la fiecare pas pe care îl fac.

 

Rac

În fiecare zi învăț mai multe despre cum să îmi îndeplinesc țelurile. Învăț din greșeli și mă las condusă de intuiție. Nu îmi este teamă de eșecuri pentru că ele mă fac mai puternică.

 

Leu

Înțeleg că în mine însămi sunt posibilități nelimitate. Astăzi aleg să fac o schimbare. Astăzi aleg să nu mai stau în zona de confort unde este cald și bine și să încep ceva nou. Astăzi aleg să îmi urmez un vis.

 

Fecioară

Fiecare lucru mărunt pe care îl fac este susținut de energia divină. Visurile mele se manifestă în Univers și se transformă în realitate chiar în aceste momente.

 

Balanță

Lupt pentru ceea ce îmi doresc. Nu-mi este frică să dau greș. Eșecul este doar o oportunitate de a învăța lecții importante, de a o lua de la capăt, de data aceasta cu o nouă mentalitate.

 

Scorpion

Vreau să iert oamenii care mi-au greșit. Pentru că iertând desfac nodul care mă leagă de trecut. Iertând mă eliberez de toată durerea. Iertând merg mai departe cu viața mea.

 

Săgetător

Viața mea merge minunat. Totul în viața mea merge bine acum și întotdeauna. Astăzi aleg să fiu recunoscătoare pentru toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat de-a lungul timpului.

 

Capricorn

Știu că este greu, însă mai știu și că Universul are un plan special pentru mine. Știu că el îmi oferă ce am nevoie în momentul în care sufletul meu este pregătit pentru schimbare, și nu când îmi doresc eu să se întâmple.

 

Vărsător

Universul mă călăuzește la fiecare pas pentru a îmi asculta și a îmi folosi intuiția și a lua cele mai inspirate decizii pentru a îmi împlini cele mai mari dorințe.

 

Pești

Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătatea, fericirea, prosperitatea şi pacea minții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending