Connect with us

General

HOROSCOP 9 februarie. Schimbări iminente în viaţa acestor zodii. Nu se aşteptau ca lucrurile să ia o astfel de întorsătură

Luna face azi o conjuncţie cu Pluto în semnul Capricornului, motiv pentru care zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se apropie de o mare schimbare în viaţa lor.

 

HOROSCOP 9 FEBRUARIE – Berbec

Luna şi Pluto se întâlnesc astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, unde s-ar putea să declanşeze un eveniment care pune la încercare „statu quo”-ul dintr-o relaţie pe care o ai cu unul dintre superiori sau care ţine de poziţia ta în ierarhia de la locul de muncă. S-ar putea să te surprindă mersul lucrurilor, dar cumva ştiai că va veni ceva care va schimba puţin direcţia de evoluţie pe care te afli acum. Gândeşte-te ce ai putea ajusta la parcursul tău pentru a te asigura că îţi vei atinge în cele mai bune condiţii obiectivele în acest domeniu.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE – Taur

Luna şi Pluto îşi dau mâna azi în casa studiilor, a deplasărilor şi a filozofiei de viaţă, ceea ce înseamnă că nici din viaţa ta nu lipseşte imprevizibilul. Graţie planetelor care formează această conjuncţie, este greu de spus dacă lucrurile o vor lua pe un făgaş bun sau mai puţin bun, dar trebuie să ştii că intuiţia va încerca să-ţi semnaleze din timp – dacă nu a făcut-o deja – că trebuie să schimbi ceva la felul în care gândeşti. O întâmplare sau o discuţie pe care o porţi azi s-ar putea să aibă un efect cathartic, de eliberare a unor energii.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE – Gemeni

Luna şi Pluto formează azi o conjuncţie în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, iar această întâlnire a lor s-ar putea să nu vină la pachet cu experienţe plăcute. Mai degrabă, s-ar putea să existe tensiuni în cuplu sau în raport cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale din pricina finanţelor sau a unor decizii care au legătură indirect cu ele. De asemenea, această conjuncţie ar putea scoate la iveală nişte dezechilibre în ceea ce priveşte raportul de forţe între tine şi persoana de lângă tine ori cei cu care ţi-ai construit o carieră şi relaţii profesionale.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE – Rac

Uniunea între Lună şi Pluto care se creează azi în casa relaţiilor din horoscopul tău general creează un dezechilibru destul de mare la nivelul acestui sector de viaţă. Felul în care evoluează lucrurile astăzi face dificilă interacţiunea cu partenerul de viaţă şi cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Din acest motiv, se întrevede o zi cu multe necunoscute, cu situaţii pe care nu ştii cum să le abordezi astfel încât să nu activezi puncte sensibile sau să răneşti orgolii. În aceste momente, comunicarea îţi este cel mai bun aliat şi scut împotriva situaţiilor care ţi-ar putea afecta iremediabil relaţiile.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE – Leu

Luna şi Pluto se întâlnesc azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că te preocupă destul de mult aceste aspecte pe parcursul acestei zile.  S-ar putea ca atmosfera de serviciu să fie destul de ciudată, în sensul în care par să mocnească nemulţumiri în fundal. Trebuie să ai grijă cum gestionezi aceste energii, întrucât există riscul să le internalizezi şi să le somatizezi. Încearcă să vezi ce-ar fi de făcut pentru a rezolva eventualele probleme care există între tine şi unele persoane de la serviciu. În caz contrar, rişti să apară conflicte.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE – Fecioară

Luna şi Pluto formează azi o conjuncţie în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, iar acest lucru poate face ca atmosfera din cuplu sau în raport cu copiii să fie una dinamică, dar imprevizibilă. Nu-ţi displace faptul că se afişează mai multă atitudine decât de obicei, că orgoliile sunt mai bine conturate, dat atunci când se merge prea departe, până la ceartă, pentru a se impune puncte de vedere, înseamnă că trebuie să schimbaţi ceva la modul în care vă abordaţi unul pe celălalt. Şi ar fi bine să fii deschis(ă) în legătură cu ce te deranjează.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE – Balanţă

Luna şi Pluto fac astăzi o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău solar, motiv pentru care atmosfera s-ar putea precipita în raport cu persoanele apropiate. Raţiunea este ceva la care se apelează mai greu decât de obicei, iar spiritele se încing foarte repede din aproape orice. Sau poate ai de-a face cu manifestări pasiv-agresive, pe care îţi este şi mai greu să le distingi şi să le găseşti o rezolvare. Încearcă să vezi ce se întâmplă şi nu lăsa lucrurile de izbelişte. Arată-te dispus(ă) la dialog şi într-un fel sau altul, se vor deschide şi cei de lângă tine.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE – Scorpion

Luna şi Pluto realizează o conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău general, dar s-ar putea ca efectul lor să nu fie cel mai bun în contextul acestui sector de viaţă. S-ar putea să-ţi stăpâneşti mai greu emoţiile, să te impresioneze lucruri pe care altfel le treceai cu vederea. Pe de altă parte, intuiţia ta se potenţează, ceea ce te poate ajuta să-ţi dai seama cum ar fi cel mai bine să abordezi unele situaţii mai sensibile întâmpinate astăzi. Dar tot atitudinea practică este cea care te ajută cel mai mult să nu te întâlneşti cu probleme similare în viitor.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE – Săgetător

Luna şi Pluto fac azi o conjuncţie în casa banilor şi a bunurilor din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea ca acest sector să fie unul care îţi rezervă surprize astăzi. Mai exact, trebuie să ai grijă să nu faci cheltuieli mânate de primul impuls, să nu exagerezi cu achiziţiile care nu se încadrează în lista de cumpărături şi deci în buget. În caz contrar, s-ar putea să intri în banii pe care i-ai pregătit pentru weekend sau pentru alte plăţi mai importante. Încearcă să nu te laşi pradă tentaţiilor, să le eviţi mai mult pe parcursul zilei.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE – Capricorn

Luna şi Pluto aderă azi la o conjuncţie în semnul naşterii tale, ceea ce poate face ca starea ta de spirit să fluctueze destul de mult astăzi. Ai putea fi tentat(ă), de exemplu, să pui răul în faţă, să priveşti partea negativă a lucrurilor, dar încearcă să limitezi această pornire. Nu îţi face bine să te laşi pradă acestor fluctuaţii de dispoziţie şi să acţionezi în virtutea lor. S-ar putea să laşi impresia unei persoane pe care nu te poţi baza, iar acest lucru ţi-ar putea dăuna cam mult pe plan social. Încearcă să nu iei decizii sub impulsul momentului.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE – Vărsător

Luna şi Pluto se întâlnesc astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te transpune într-o stare de spirit reflectivă cu privire la trecut şi la ceea ce a adus acesta în viaţa ta. În cazul altora, s-ar putea să iasă la iveală unele secrete bine ascunse, ale lor sau ale persoanelor de lângă ei/ele. S-ar putea să nu fie vorba despre ceva care schimbă prea mult lucrurile, dar trebuie să înveţi că te-ar ajuta mai mult să comunici în situaţiile grele decât să ţii în tine şi să se ajungă la situaţii şi mai complicate de atât.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE – Peşti

Luna şi Pluto se intersectează în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să apară nişte schimbări la acest nivel. Mai exact, s-ar putea să fie vorba de nişte situaţii mai complicate întâmpinate în relaţia cu unii colaboratori sau finanţatori sau de unele impasuri în raport cu nişte prieteni. Cu siguranţă te aşteptai să se întâmple unele lucruri, semnale ai tot primit de ceva vreme încoace, dar totuşi eşti surprins(ă) de anumite aspecte. Poate ar fi mai bine să mai aşteptţi puţin, până se mai clarifică unele situaţii confuze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending