Connect with us

Horoscop

Horoscop 7 februarie 2021: Vine vremea marilor schimbări pe plan amoros

Citeşte horoscopul pentru 7 februarie 2021 şi află cum va fi ziua ta! Vine vremea marilor schimbări pe plan amoros. Ce zodii vor avea parte de multă dragoste?

Horoscopul zilei de 7 februarie 2021 ne arată că Luna în Săgetător ne oferă încredere în forțele proprii și atenția pe care avem nevoie s-o acordăm pentru a progresa în sfera emoțională. Ceea ce ne propunem are parte de succes, iar comunicarea este fluidă cu persoana iubită sau un potențial partener.

Horoscop 7 februarie 2021 pentru toate zodiile

Trebuie doar să avem grijă să rămânem conectați la nevoile personale în acest proces.

Berbec

Dacă sunteți încurajați să vă gândiți mai mult la viitorul vostru din afara ariei emoționale, atunci păstrați o referință și legată de planul amoros. Ați putea explora modalități prin care o persoană dragă poate fi alături de voi pentru a împărtăși succesul. Dacă aveți dubii, atunci țineți cont de mesajul din inima voastră.

Nu există niciun motiv pentru care succesul pe care îl obțineți în afara sferei sentimentale să nu poată avea loc și în interiorul acesteia.

Taur

Dacă sunteți singuri, atunci dorința voastră de companie poate avea mai mult de-a face cu nevoia de afecțiune decât cu dragostea în acest moment. Indiferent de profunzimea pe care doriți să o atingeți, puteți rosti cuvintele potrivite și puteți face mișcările corecte pentru a ajuta pe cineva să observe intențiile voastre.

Dacă sunteți într-o relație, o perspectivă mai realistă asupra unei conexiuni de dragoste sporește optimismul care duce la progresul pasional.

 

Gemeni

Alături de Luna care influențează relațiile și parteneriatele, vă puteți simți mai sentimentali acum. Mai degrabă decât să faceți un pas îndrăzneț în dragoste, este posibil să preferați o abordare sau o atmosferă mai intelectuală.

Indiferent dacă sunteți singuri sau într-o relație, pentru a reflecta și a împărtăși cele mai profunde dorințe, puteți crea scena unei deschideri fără restricții.

 

Rac

În acest moment, conversațiile sau activitățile s-ar putea aventura într-un teritoriu mai îndrăzneț.Aceasta oferă șansa de a exprima gânduri sau dorințe profunde, fără teama de a vă face inconfortabil de vulnerabili.Indiferent dacă sunteți singuri sau într-o relație, nivelurile puternice de comunicare autentică asigură un progres pasional cu o anumită persoană.

 

Leu

Având în vedere că Luna influențează iubirea adevărată, vă apropiați de atingerea unei aspirații romantice îndelungate. Așadar, profitați de puterea pasională pe care o aveți pentru a stabili o nouă traiectorie în aria dragostei.

Transmiterea sau exprimarea gândurilor și a sentimentelor vor avea un sens și scop clar. Dacă v-ați simțit nesiguri cu privire la o anumită mișcare, atunci puteți observa cum inhibiția dispare acum.

 

Fecioară

Fundamentul vostru emoțional este acum iluminat de Lună. Permiteți ca procesele să se desfășoare fără haos, deoarece ați putea ajunge la noi perspective și descoperirea unui nou scop pasional.

Chiar dacă poate credeați că știți și ați văzut totul despre o anumită persoană, ați putea simți un impuls puternic de a lua în considerare sau de a explora posibilități noi, inspiraționale și poate chiar aventuroase.

 

Balanță

Sunteți pregătiți să faceți cunoscute cuiva gândurile sau sentimente? Probabil că aveți o imagine mai clară asupra direcției în care vă împinge inima. Dacă sunteți singuri, ați putea simți că momentul de acum reprezintă o oportunitate excelentă pentru a vă face cunoscuți.

Dacă sunteți într-o relație, persoana iubită nu poate avea nicio îndoială cu privire la efortul sporit pe care îl depuneți.

Scorpion

Alături de Venus care influențează fundamentele și rădăcinile emoționale, v-ați putea simți mult mai sentimentali. O atmosferă afectuoasă aduce o abundență de confort pentru a spori încrederea și căldura dintre voi și o persoană specială.

Partenerul de cuplu vă oferă toată înțelegerea de care aveți nevoie și știe exact cum să vă abordeze pentru a crea armonie.

 

Săgetător

Aveți un sprijin cosmic excelent pentru a vă stimula expresivitatea pasională și a vă face mult mai deschiși atât mental cât și emoțional.

Chiar dacă nu aveți statea necesară să vă exprimați gândurile sau sentimentele într-un mod creativ, mintea voastră ar putea fi ocupată cu viziuni romantice cu privire la persoana iubită sau un potențial partener. Imaginația este rampa de lansare pentru dezvoltarea deosebită care vă așteptă.

 

Capricorn

Dacă lumea voastră emoțională se simte mai epuizantă decât încântătoare, atunci Luna vă îndeamnă să luați în considerare modalități de a completa energia pasională. Acesta este momentul oportun pentru a privi în interiorul vostru și a vă dezvolta spiritual. Dedicați această zi îngrijirii emoționale și fizice. Distanțați-vă dacă este necesar.

 

Vărsător

Venus în semnul vostru zodiacal reprezintă acum un fantastic stimulator al încrederii. Dacă încă nu ați împărtășit ceea ce aveți în minte sau în inima voastră cu o persoană specială, atunci este momentul să o faceți.

Orice discuție sau schimb de sentimente și viziuni va fi echilibrat în moduri în care ajută persoana iubită sau un potențial partener să nu fie nevoit să citească printre rânduri pentru a vă înțelege mesajul. Dacă doriți un progres pasional, atunci profitați din plin de acest lucru.

 

Pești

Conectarea intuitivă cu nevoile persoanei iubite probabil nu va fi o provocare acum. Asigurați-vă doar că nevoile voastre nu sunt neglijate făcând acest lucru.

Orice dezechilibru ar putea estompa anumite limite între voi și partenerul de cuplu. Continuați să includeți cuvinte precum „noi” sau “ale noastre” în conversații și veți pune accentul corect pe munca în echipă și pe colaborare. Așa se va găsi echilibrul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending