Connect with us

Horoscop

HOROSCOP 7 aprilie. Oportunităţi de afirmare şi de bani pentru aceste zodii. Se plasează pe o curbă ascendentă

Luna din Vărsător trimite spre Marte din Gemeni un trigon armonios, iar apoi perfectează o conjuncţie cu Vărsător. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) sesizează şanse de evoluţie şi de acţiune.

HOROSCOP 7 aprilie – Berbec

Un concurs fericit de împrejurări de astăzi te aduce în contact cu nişte persoane foarte valoroase, care ar putea juca un rol foarte important în viaţa ta pe termen lung. De exemplu, s-ar putea să te ajute să transformi în realitate nişte visuri, să materializezi nişte proiecte la care ai renunţat pe o perioadă nedeterminată. Ai toate motive să priveşti cu speranţă către viitor, să îţi dai voie să visezi. Premisele sunt bune, aşadar, dar trebuie să îţi exersezi răbdarea şi consecvenţa, să ai grijă cum primeşti criticile. Nişte sfaturi extrem de valoroase s-ar putea să vină sub această formă.

HOROSCOP 7 aprilie – Taur

Din punct de vedere profesional, pare să îţi meargă deosebit de bine astăzi. Prin intermediul eforturilor şi al realizărilor de care ai dat dovadă astăzi sau în ultima vreme, s-ar putea să îţi atragi aprecieri sau chiar atenţia unei persoane dispuse să-ţi dea mai multe şanse să demonstrezi de ce anume eşti capabil(ă) în domeniul tău de activitate. Ar putea fi vorba despre un proiect suplimentar în cadrul companiei sau după orele de program, care te va ajuta să suplimentezi bugetul de care dispui şi veniturile pe care le încasezi. Eşti pe o curbă ascendentă, ţine-o tot aşa în continuare.

HOROSCOP 7 aprilie – Gemeni

Eşti într-o stare de spirit foarte bună astăzi şi emani asta prin toţi porii. Eşti conştient(ă) de limitele la care eşti supus(ă) în această perioadă, indiferent de natura lor, dar eşti hotărât(ă) să nu le laşi să te afecteze prea mult, mental şi emoţional. Dacă te-ai confruntat de curând cu piedici în ceea ce priveşte derularea unui proces birocratic sau planificarea unei călătorii, s-ar putea să primeşti undă verde ori să descoperi soluţia la problemele cu care te-ai confruntat. Ştii că socoteala de acasă nu poate fi întocmai celei din târg în această perioadă, dar încerci să vezi părţile pozitive.

HOROSCOP 7 aprilie – Rac

Se anunţă o zi propice investiţiilor din fonduri comune sau dezbaterilor în relaţia de cuplu sau într-un parteneriat cu privire la oportunitatea unei cheltuieli din bugetul deţinut împreună. Sau poate că aceasta este acea zi fericită în care se amortizează nişte cheltuieli făcute acum ceva vreme. Pari, oricum, pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi cu care eşti implicat(ă) într-o relaţie pe plan profesional sau sentimental şi ştiţi să vă împărţiţi onest atât responsabilităţile, cât şi beneficiile. Pe de altă parte, simţi nevoia de discreţie în legătură cu anumite aspecte. Gândeşte-te însă care pot fi urmările aceste atitudini, dacă afectează.

HOROSCOP 7 aprilie – Leu

Aceasta este o zi în care ai putea înregistra progrese destul de mari în raport cu nişte proiecte în care eşti implicat(ă) sau pe care le coordonezi împreună cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care colaborezi în plan profesional. Comunicaţi bine pe tema obiectivelor pe care încercaţi să le atingeţi şi munca pe care o depune fiecare se împleteşte armonios cu eforturile pe care le-aţi făcut până acum. Dacă aceasta este ziua în care începe oficial un parteneriat sau o relaţie de cuplu, premisele sunt foarte bune pentru ceea ce urmează. Depinde de voi ce faceţi cu ele.

HOROSCOP 7 aprilie – Fecioară

Eforturile pe care le depui în plan profesional nu vor trece neobservate. Se vede că te-ai străduit, că ai dat dovadă în mod consecvent de o atitudine profesionistă în raport cu proiectele derulate. Încep să observe şi superiorii că s-au înşelat în privinţa ta sau că meriţi mai multă vizibilitate, mai mult credit decât ai primit până acum. În cazul cel mai fericit, primeşti garanţii în privinţa unei îmbunătăţiri a statutului tău în companie, a condiţiilor de care ai parte la locul de muncă. Dacă nu, tot se întrevăd nişte beneficii, chiar dacă se vor concretiza într-un viitor mai îndepărtat.

HOROSCOP 7 aprilie – Balanţă

Astrele nu ne dau prea multe informaţii în legătură cu sectorul profesional sau cu cel financiar astăzi, dar s-ar putea ca asta să însemne că nu ai motive pentru care să îţi faci griji. Din câte se pare, accentul cade astăzi pe viaţa de cuplu şi/ sau pe relaţia cu copiii, care cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă în raport cu apele în care v-aţi scăldat în ultima vreme. Păreţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă în raport cu unele lucruri foarte importante pentru voi în această perioadă. Dar ţine cont însă că rămân unele puncte nevralgice care se cer tratate.

HOROSCOP 7 aprilie – Scorpion

Şi tu te bucuri astăzi de efectele pozitive ale aspectelor astrale în sectorul familial. Se mai risipesc din tensiunile acumulate în familie în ultimele zile, cu toate că nu dispar cu totul. Din acest motiv, nu este o idee tocmai bună să repui pe tapet subiecte de discuţie care pot scoate la iveală diferenţele de mentalitate dintre tine şi cei dragi. S-ar putea ca unele aspecte să se rezolve de la sine sau chiar să vezi o iniţiativă de dialog din partea celorlalţi. În orice caz, apare o rezolvare, o detensionare ce constituie terenul necesar pentru a descoperi împreună soluţii.

HOROSCOP 7 aprilie – Săgetător

S-ar putea să te surprindă astăzi nişte veşti foarte bune. Ar putea avea legătură cu o colaborare în care eşti implicat(ă) ori cu un proiect pe care încerci să îl pui pe picioare. Sau poate că reuşeşti să descoperi, împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, sursa unei probleme de comunicare cu care v-aţi confruntat de ceva vreme încoace. Asta are legătură, bineînţeles, cu faptul că ştii să speculezi contexte favorabile în discuţii, să le întorci în favoarea ta, să le deviezi de la un curs care ţi-ar fi putut aduce deservicii destul de serioase.

HOROSCOP 7 aprilie – Capricorn

Cine e harnic şi munceşte are tot ce vrea. Dacă ziua de astăzi ar fi să aibă o zicală, aceasta ar fi în cazul tău. S-ar putea să ţi se ofere oportunitatea unui proiect suplimentar la serviciu sau în afara lui, în domeniul tău de activitate sau într-altul cu care cochetezi în timpul liber, care te ajută să îţi consolidezi bugetul, să dormi mai liniştit(ă) din acest punct de vedere. E drept că există şi dezavantaje, cum ar fi timpul şi energia în plus pe care trebuie să le investeşti, dar în raport cu beneficiile, merită totuşi să te osteneşti.

HOROSCOP 7 aprilie – Vărsător

Dacă nu ai prea fost în apele tale în ultimele zile, află ca astrele vor îndrepta acest aspect astăzi. Prin influenţa atmosferei pozitive pe care o experimentezi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, ai parcă un alt suflu, o altă energie şi atitudine în raport cu evenimentele acestei zile. Dacă eşti single, s-ar putea să fie vorba de atenţia celorlalţi care are un efect benefic asupra ta ori de interesul pe care îl afişează în relaţie cu tine o anumită persoană pe care o placi. Pe de altă parte, s-ar putea să fii tentat(ă) să cam procrastinezi.

HOROSCOP 7 aprilie – Peşti

Aceasta pare să fie una din acele zile în care nu vrei să te expui la stres inutil. Poate că din acest motiv eviţi anumite persoane care îţi răpesc din energie, care se pun pe primul loc în raport cu tine, chiar şi fără să îşi dea seama. Te ajută astăzi dacă petreci mai mult timp tu cu tine sau în compania celor mai apropiaţi membri ai familiei. La fel de benefice ar putea fi şi discuţiile pe care le ai cu cei dragi, mai ales dacă există ceva care te frământă destul de mult şi ai epuizat toate soluţiile.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending