Connect with us

General

Horoscop 6 februarie 2021. Zodiile care trec prin situații dificile

Horoscop 6 februarie 2021. Unele dintre zodii se grăbesc să ia decizii importante și, în anumite cazuri, greșite, iar altele pot trece prin situații dificile. În prima sâmbătă a lunii februarie este nevoie de cumpătare și mai multă concentrare pentru a putea face față provocărilor zilei.

Intrată în Rac, Luna aderă la un aspect armonios de trigon cu Mercur din Pești, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt creative și inspirate. Pe de altă parte, ea formează şi o opoziţie cu Jupiter din Capricorn, ceea ce pune semnele Cardinale în faţa unor situaţii dificile (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn).

 

Berbec

Cu toate că această zi nu se numără printre cele în care nivelul tău de energie este cel mai ridicat, acest lucru nu înseamnă că nu eşti într-o stare de spirit bună, ci doar că nu eşti la fel de expansiv(ă) şi plin(ă) de voioşie ca de obicei.

Apar însă chestiuni presante la nivel profesional şi familial care necesită implicare şi timp din partea ta. Ai grijă cum îţi ordonezi programul, mai ales dacă este vorba de chestiuni urgente, pe care nu le poţi lăsa pe sfârşitul săptămâni sau când eşti liber(ă).

Aveti mai multa grija de sanatate. Este o zi potrivita pentru reluarea relatiilor intrerupte.

Iubirea își va găsi drumul către nativii zodiei Berbec.

 

Taur

Aceasta este o zi în care interacţionezi cu multă lume, iar discuţiile pe care le porţi cu ceilalţi pot avea un rol hotărât în privinţa demarării sau a dezvoltării unor proiecte în care crezi şi la care ţii destul de mult.

Ţine cont însă de faptul că astrele te predispun la situaţii în care conversaţiile purtate ar putea lua o întorsătură pe care nu ţi-o doreşti, iar urmările acestor disensiuni ar putea fi destul de grave. Nu ţine cu dinţii de ideile tale şi admite faptul că s-ar putea ca lucrurile să nu stea exact aşa cum ai crezut tu. Incercati sa gasiti in aceasta zi timp pentru a va relaxa si pentru a va reincarca cu energie.

Astăzi este o zi potrivită pentru iubire și e timpul să îi arăți partenerului cât de mult ții la el.

 

Gemeni

Pe plan financiar, sunt de aşteptat astăzi atât profituri, cât şi cheltuieli. Este greu de spus dacă cele dintâi vin de pe urma unor realizări în plan profesional sau a unor alte proiecte pe care le derulezi în domeniul tău de activitate, dar în afara serviciului.

Cert este că există posibilitatea ca plăţile pe care trebuie să le faci să depăşească nivelul câştigurilor. Vestea bună este că unele cheltuieli pot fi evitate dacă nu te arunci cu capul înainte, cumpărând ceva destul de scump din primul magazin sau de pe primul sit care îţi iese în cale. Fă unele cercetări.

E timpul să pui la punct neclaritățile din relația cu partenerul. Veți fi amândoi mai fericiți dacă discutați și problemele financiare.

 

Rac

Ai o mentalitate de învingător(oare) astăzi şi vezi eventualele provocări cu care intri în contact ca pe nişte oportunităţi să întorci unele situaţii în favoarea ta. Există însă riscul ca unele interacţiuni cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii şi/ sau colaboratorii să conducă la o alterare a stării tale de spirit.

Conflictele îţi repugnă, iar când intri în asemenea conjuncturi, tinzi să nu iei cele mai bune decizii.

Acum trebuie sa va abtineti de la emotii negative. Folositi-va energia mai bine in scopuri utile: faceti, de exemplu, curatenie generala in casa.

Astăzi ai oportunitatea de a te bucura de o întâlnire surprinzătoare cu cineva drag.

 

Leu

La serviciu totul va merge conform programului stabilit. Nu renuntati la ideile care par aventuroase la prima vedere. Nu este un moment potrivit pentru conversatii sincere si deschise.

S-ar putea ca unele situaţii din planul profesional să te facă să-ţi pui nişte întrebări în legătură cu experienţa ta. Poţi avea aşadar impresia că nu eşti suficient de pregătit(ă) pentru ce ai de făcut ori că te apropii de un eşec. Dacă treci printr-o perioadă de convalescenţă, ai grijă că poţi s-o dai în ipohondrie.

Relația pe care o ai de mai mult timp va deveni astăzi oficială.

 

Fecioară

În cazul în care traversezi o perioadă nu prea plăcută în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, ţine cont că acesta ar fi cel mai nefericit moment în care să te dedai tendinţelor escapiste.

Probabil că nu îţi prea vine să stai pe acasă şi să confrunţi problemele direct, dar nu este o opţiune să te cufunzi în alte activităţi sau în întâlniri cu prietenii. Pentru ca lucrurile să se mişte într-o direcţie bună, ia taurul de coarne şi porneşte o discuţie serioasă.

Rezervati-va timp si pentru odihna, este o zi favorabila pentru activitati de divertisment.

Nu îți consuma prea multă energie în încercarea de a-ți uita fostul iubit. Lucrurile se vor rezolva de la sine.

 

Balanță

În toată vâltoarea profesională în care te afli, s-ar putea să îţi scape însă din vedere faptul că familia are nevoie de tine în aceeaşi măsură, mai ales dacă traversaţi o perioadă neplăcută sau se derulează lucrări în casă şi e nevoie de tine.

In rezolvarea problemelor profesionale nu va grabiti, fiti atenti si folositi-va abilitatile analitice. Puteti finaliza cu succes ceva inceput anterior. Va veti bucura de sustinerea unor persoane influente. Astăzi te simți atrăgătoare și nimeni nu îți va putea rezista.

 

Scorpion

Astăzi ai inspiraţie şi creativitate, iar dacă ai o zi liberă sau de o dimineaţă în care nu trebuie să mergi la serviciu, cel mai probabil vei alege să te bucuri de ea în compania persoanei iubite şi/ sau a copiilor.

Aveţi multe lucruri în comun, semn că există pasiuni comune care v-ar putea aduce mai aproape astăzi. Dar acolo unde există asemănări de mentalitate şi în privinţa preocupărilor, apar şi suficiente diferenţe de opinie. Ai grijă cum gestionezi eventualele incompatibilităţi.

Chiar daca la inceput circumstantele nu vor fi in favoarea voastra, odata ce va veti apuca de lucru, veti reusi sa va realizati planurile.

Nu te lăsa păcălit de aparențe. Ține cont de perioada lunii în care ne aflăm și încearcă să limitezi cheltuielile până bugetul ți se va reîntregi.

 

Săgetător

Traversezi o perioadă în care vrei să rămâi mai retrasă, departe de aflomerație și persoane străine și să petreci mai mult timp cu familia. Pari mai degrabă interesat(ă) de ce se întâmplă acasă, mai ales dacă ai făcut unele investiţii importante pe acest plan.

S-ar putea totuşi să apară cheltuieli în plus pentru casă, iar dacă ele implică să apelezi la resurse deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu cei dragi, este foarte important să te asiguri că sunteţi cu toţii pe aceeaşi lungime de undă. Nu lua decizii financiare care implică bani ce nu îţi aparţin în totalitate. Vei cauza conflicte aprinse și vei întâmpina probleme ce te vor distra de la bucuria ta de a fi într-o relație fericită.

 

Capricorn

În cazul tău, planează însă riscul ca, în raport cu anumite persoane, să nu găseşti frecvenţa pe care să vibraţi la unison. Mai mult ca sigur este vorba despre o persoană dramatică, ce atrage atenţia prea mult asupra ei sau care se victimizează atunci când nu-i cazul. Eşti un om cu pricioarele pe pământ care nu îţi doreşte să piardă vreme cu persoane care se ofensează din nimic.

Veti reusi sa rezolvati cu succes orice problema. Activitatea profesionala va aduce rezultate bune. Este o zi favorabila pentru stabilirea unor contacte noi si intalniri cu prietenii.

Fără ca măcar să te aștepți, dragostea își va face loc în viața ta.

 

Vărsător

Te întâlneşti astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii la care ai contribuit o perioadă destul de lungă de timp, iar ele implică multă muncă şi dăruire din partea ta. Iar cum nivelul tău de energie este pe cote de avarii, nu îţi va fi deloc uşor să faci faţă tuturor aşteptărilor care vin odată cu ele, potrivit Mediafax.

Nu este momentul favorabil pentru schimbari de stil sau aspect. Nu faceti schimbari radicale.

O persoană apropiată îți va face astăzi ziua mai frumoasă.

 

Pești

Faptul că simţi nevoia să te bucuri de prezent, de micile bucurii ale fiecărei zile şi de momentele cu cei dragi nu trebuie să anuleze implicarea ta în ceea ce priveşte proiectele avute pe rol sau planurile de viitor care vizează bunăstarea ta şi a lor pe termen lung.

S-ar putea sa iasa la suprafata niste probleme mai vechi. Poate aparea un conflict cu un membru al familiei.

Relațiile de familie vor deveni mai stabile. Dacă ai economisit o sumă de bani considerabilă, e o idee bună să faci o investiție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending