Connect with us

Horoscop

HOROSCOP 5 martie. Aceste zodii sunt mai aproape ca oricând de succes. Cineva îi ajută să-l obţină

Mercur din Vărsător aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter, aflat în acelaşi semn. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) primesc veştile pe care le aşteptau sau întâlnesc persoane care le ajută să se dezvolte într-un anumit domeniu.

HOROSCOP 5 martie. Aceste zodii sunt mai aproape ca oricând de succes. Cineva îi ajută să-l obţină

 

HOROSCOP 5 martie – Berbec

Mercur aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că vei face progrese destul de importante în ceea ce le priveşte astăzi. Îţi parvin, cel mai probabil, informaţii care te ajută în acest sens sau întâlneşti oameni dispuşi să te ajute cu sfaturi sau chiar din punct de vedere material. În acelaşi timp, s-ar putea să te alegi cu prieteni noi, cu persoane în viaţa ta care-ţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. Profită de această oportunitate să preiei ceva din energia lor pozitivă.

HOROSCOP 5 martie – Taur

Mercur intră astăzi într-o conjuncţie cu Jupiter în casa carierei din horoscopul tău solar, fapt care vine la pachet cu oportunităţi de afirmare în plan profesional. Ideile pe care le susţii şi declaraţiile pe care le faci intră în atenţia cui trebuia, iar asta te ajută să obţii atenţia de care ai nevoie pentru a face paşi importanţi în direcţia obiectivelor tale principale la locul de muncă. Iar dacă tu eşi cel(a) care se află într-o poziţie de autoritate, te vei bucura de mai multă popularitate în rândul subordonaţilor tăi. Te poziţionezi aşadar pe o curbă ascendentă în plan profesional.

HOROSCOP 5 martie – Gemeni

Mercur face azi o conjuncţie cu Jupiter în casa crezului personal, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Se anunţă, aşadar, succes în cazul nativilor(elor) care susţin azi un examen, au avut recent un interviu pentru obţinerea unei vize sau aşteaptă undă verde pentru o deplasare la mare distanţă de casă, poate chiar în străinătate. De reuşite ar putea avea parte şi cei care au depus un dosar pentru a primi o aprobare necesară derulării unei activităţi. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba de discuţii care le schimbă viziunea în legătură cu privire la anumite lucruri.

HOROSCOP 5 martie – Rac

Mercur se întâlneşte astăzi cu Jupiter în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun pentru negocieri sau discuţii cu privire la finanţe în relaţia de cuplu sau în cadrul colaborărilor de la serviciu. Premisele acestui aspect astral sunt bune, ceea ce ar putea însemna că vei obţine rezultatele dorite de pe urma conversaţiilor purtate astăzi. În cazul altor naitivi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de o relaţie sentimentală care trece la nivelul următor sau de un parteneriat care se extinde sau care se dezvoltă. O seamă de împlini te aşteaptă în plan relaţional.

HOROSCOP 5 martie – Leu

Mercur dă azi mâna cu Jupiter în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, punând lumina reflectoarelor pe relaţia de cuplu şi pe legăturile pe care le ai cu persoanele de la locul de muncă. Se pune azi mult preţ pe comunicare, mai ales dacă dezvoltaţi proiecte împreună sau aveţi nişte planuri de viitor care vă implică pe toţi. Aşadar, se prefigurează o zi foarte productivă din acest punct de vedere, în sensul în care se ajunge la concluzii importante în cadrul unor discuţii pe care le-aţi tot amânat de un timp încoace. Răsplata, inclusiv cea financiară, va apărea şi ea.

HOROSCOP 5 martie – Fecioară

Mercur se întâlneşte azi cu Jupiter în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, semn că ar bine să reflectezi astăzi la etica ta profesională, respectiv la stilul de viaţă şi alimentaţie pe care l-ai întreţinut în ultima perioadă. Dacă aştepţi veşti cu privire la unele analize medicale pe care le-ai făcut recent, s-ar putea ca acestea să fie îmbucurătoare. Iar dacă urmăreşti să îţi perfecţionezi tehnica de lucru, s-ar putea ca circumstanţele în care te afli astăzi să te înveţe lucruri noi pe care ai putea să le foloseşti mai târziu cu la fel de mult succes.

HOROSCOP 5 martie – Balanţă

Mercur aderă astăzi la o conjuncţie cu Jupiter în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce sprijină comunicarea cu apropiaţii şi prefigurează o zi cu evenimente plăcute în acest sector. Îţi este mai uşor să abordezi unele subiecte de discuţie şi chiar să îţi faci cunoscute sentimentele pe care le ai pentru ei, în cazul în care acest lucru îţi creează, de regulă, dificultăţi. Pe de altă parte, aceasta este şi o zi propice în care să te îndeletniceşti cu activităţi de hobby, care s-ar putea transforma mai devreme sau mai târziu în afaceri de suflet.

HOROSCOP 5 martie – Scorpion

Mercur se angajează azi într-o conjuncţie cu Jupiter în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce creează un climat propice discuţiilor între tine şi cei dragi. Aşadar, profită de această oportunitate pentru a pune pe tapet situaţii de viaţă domestică pe care poate le-aţi măturat sub covor ori chestiuni care ţin de gospodărie sau probleme de ordin locativ. S-ar putea să te surprindă cât de repede ajungeţi la o concluzie care vă mulţumeşte pe toţi, care vă reflectă în egală măsură viziunile şi personalitatea. Se întrevede, de asemenea, o zi bună şi pentru nativii(ele) care îşi caută o casă.

HOROSCOP 5 martie – Săgetător

Mercur formează azi o conjuncţie cu Jupiter în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce îţi potenţează abilităţile de socializare şi de interacţiune cu cei din jur. În acest context, sunt favorizate mai ales negocierile, întâlnirile de afaceri şi interviurile de angajare, pentru că ştii ce şi când să spui pentru a obţine reacţia pe care o doreşti din partea interlocutorului. De asemenea, nu este exclus să primeşti un telefon sau un e-mail care îţi aduce nişte veşti bune în legătură cu unele proiecte în care ai investit o bună parte din timpul, energia şi resursele tale zilele acestea.

HOROSCOP 5 martie – Capricorn

Mercur aderă astăzi la o conjuncţie cu Jupiter în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, semn că se întrevăd la orizont oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat în ultima vreme prin intermediul investiţiilor. Acestea s-ar putea să vină în calea ta prin intermediul unor informaţii care îţi parvin sau al unor conversaţii cu nişte persoane care îţi propun să te alături unor proiecte lucrative. În orice caz, este clar că intri pe o curbă ascendentă din acest punct de vedere, că se umplu noşte goluri din bugetul tău.

HOROSCOP 5 martie – Vărsător

Mercur ajunge să facă o conjuncţie cu Jupiter în tocmai semnul naşterii tale, ceea ce-ţi conferă un plus de încredere în forţele proprii, vizibil mai ales din modul în care interacţionezi cu cei din jurul tău. Dai dovadă de şarm şi carismă, ceea ce te face o prezenţă plăcută în oricare din cercurile în care te învârţi astăzi, dar trebuie să ai grijă să nu pozezi în ceva ce nu eşti. În caz contrar, s-ar putea să creezi unele aşteptări care nu corespund cu cine eşti de fapt, ceea ce ar putea conduce la probleme pe care le puteai evita.

HOROSCOP 5 martie – Peşti

Mercur se întâlneşte azi cu Jupiter în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea aduce în actualitate ceva din trecutul tău, o persoană, un eveniment, un sentiment. În primă fază, s-ar putea să te bucure acest lucru, dar trebuie să te gândeşti la efectele pe termen lung al acestor amintiri care se reactualizează. Cel mai bine ar fi să îţi acorzi timp să le procesezi, astfel încât să nu exercite o influenţă asupra deciziilor pe care le iei în această perioadă. Ar fi păcat ca trecutul să poată face acest lucru, să îţi controleze viitorul, într-un fel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

A DOUA JUMĂTATE A LUNII APRILIE VA FI CU ADEVĂRAT SPECIALĂ PENTRU ACESTE TREI ZODII

 

Ești curioasă dacă te afli printre ele? Universul se pregătește să le facă cele mai frumoase surprinze din acest an.

Taur – Regăsești liniștea de care aveai nevoie

A fost o călătorie lungă, draga mea Taur. Un an cât 10 pentru ține. Un an cu atât de multe momente dificile, situații complicate, durere, lecții de viață. Însă iată unde ești – ai ajuns în punctul în care începi o nouă călătorie. Crede-mă când îți spun că acesta va fi un drum cu adevărat special pentru tine. Universul ți-a pregătit cele mai frumoase surprize.

Dărâmă toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-ți să trăiești cu adevărat fără să îți mai pese de faptul că este posibil să fii rănită. Iubește cum nu ai mai iubit niciodată până acum, bucură-te de viață, experimentează și creează amintiri ce vor trece testul timpului.

Fecioară – Ești îndrăgostită până peste cap

Se întâmplă atât de multe lucruri frumoase în viața ta – în special în cea sentimentală. În cazul în care ești deja într-o relație, în următoarele săptămâni lucrurile vor evolua minunat pentru tine. Este posibil să porți câteva discuții serioase cu partenerul de cuplu care te vor convinge că nu trebuie să mai aștepți și că este momentul să faci pasul cel mare.

În cazul în care ești singură, nu trebuie să îți mai faci griji. În scurt timp Universul îți va scoate în cale o persoană cu adevărat specială care îți va arăta ce înseamnă să iubești cu adevărat. Te vei îndrăgosti până peste cap și vei fi mai fericită ca niciodată.

Vărsător – Reușești să îți faci timp și pentru tine

După o perioadă destul de dificilă, cu probleme și numeroase lucruri importante de rezolvat, iată că urmează două săptămâni divine pentru tine. În sfârșit, ai timp să te liniștești, să te odihnești, să te relaxezi și să îți bucuri sufletul cu activități care îți pun zâmbetul pe buze.

În ultima săptămână din aprilie este posibil să primești o veste incredibilă din partea unei persoane din trecut care îți va da viața peste cap și te va face să iei o decizie bruscă. Nu stai pe gânduri și te lași condusă de intuiție.

Continue Reading

Trending