Connect with us

General

Horoscop 2 februarie. Zodia care primește un ajutor financiar nesperat

Horoscop 2 februarie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

 

Horoscop Berbec – 2 februarie 2021:

Ai acces la altfel de informații, din alte surse sau din surse mai puțin obișnuite. Orice ar fi, îți va prinde bine să afli și altceva, alte abordări, soluții, idei care pot deveni salvatoare.

Horoscop Taur – 2 februarie 2021:

Ești mai dispus să asculți ce au de spus cei din jur, ca și cum abia acum ți-ai fi regăsit răbdarea cu care i-ai obișnuit pe ceilalți și care îți este de mare folos întotdeauna.

Horoscop Gemeni – 2 februarie 2021:

Este posibil să încurajezi inițiativele care pot să-ți facă ziua mai senină, să lași de la tine, ca să se ajungă mai ușor la bună înțelegere și atmosfera din jurul tău să fie pozitivă.

Horoscop Rac – 2 februarie 2021:

Motivele de neliniște nu dispar, dar apare ceva mai important decât ele și anume dorința ta de a trăi frumos, de a face ceva concret pentru ca viața ta să fie mai bună.

Horoscop Leu – 2 februarie 2021:

Ai parte de o mai mare libertate de alegere a atitudinilor potrivite în fiecare situație și de aceea vei fi mai darnic și cu vorbele și cu faptele bune, bineînțeles.

Horoscop Fecioară – 2 februarie 2021:

Este important, pentru tine, să îți asculți inima, să fii împăcat cu deciziile pe care te pregătești de mai mult timp să le iei. Dacă ești împăcat, celelalte vor veni de la sine.

Horoscop Balanță – 2 februarie 2021:

Îți revine cheful de vorbă, dar cei care te cunosc, vor ști că nu ești cu adevărat disponibil, emoțional vorbind. E nevoie de un strop de generozitate, ca să ajungi și la acel stadiu.

Horoscop Scorpion – 2 februarie 2021:

Afli mai mult decât ți-ai fi dorit din conversațiile pe care le vei avea astăzi, în mare taină, cu cei din familie. Ceea ce te supără poate fi din cauza unor planuri care nu se mai pot realiza.

Horoscop Săgetător – 2 februarie 2021:

Ai posibilitatea de a folosi cunoștințe la care nu ai mai apelat de mult timp, pentru a le face viața mai frumoasă, chiar și cu foarte puțin, celor din preajma ta.

Horoscop Capricorn – 2 februarie 2021:

Poate că te va deranja sporovăiala continuă din jurul tău, mai ales la serviciu, dar ar fi bine să te implici și tu, poate contribui cu o idee, două, mai profunde și mai la obiect.

Horoscop Vărsător – 2 februarie 2021:

Ai mai mult curaj, te simți mai bine în propria piele și se vede acest lucru. Ar fi bine să folosești acest context, ceva mai favorabil, pentru a remedia, ce se mai poate, în relațiile importante.

Horoscop Pești – 2 februarie 2021:

Felul în care îți vezi viitorul îți influențează foarte mult deciziile din prezent. Nu ar fi o problemă, decât dacă viitorul se va dovedi a fi cu totul altfel decât l-ai planificat tu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending