Connect with us

Horoscop

Horoscop 19-25 aprilie 2021. Zodiile care dau lovitura în această săptămână

 

Pentru Taur, urmează o perioadă înfloritoare și plină de reușite atât pe plan sentimental, cât și financiar.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Profită de șansele care ți se oferă în această săptămână. Dacă ești singur/ă, vei întâlni o mulțime de oameni noi interesanți, trebuie doar să fii atent/ă să alegi ce e potrivit pentru tine. Viața socială se îmbogățește prin natura muncii și a pasiunilor tale. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, va avea loc o confruntare între tine și partener/ă pe baza unor certuri mocnite.

Cu banii o duci bine, dar ca să îți meargă așa depui eforturi considerabile. Cariera ta este în plină ascensiune, nu faci doar ceva care îți aduce căștig, ci și ceva ce te pasionează. Sfaturile tale pot ajuta pe cineva aflat în impas.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Nu e de mirare că atragi atât de mulți oameni în jurul tău, șarmul tău este evident. Dacă ești singur/ă, ai de unde alege, însă deocamdată vrei să mai copilărești și te axezi doar pe distrație. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, primești sau oferi prețiosul inel.

Riști și câștigi, acesta este motto-ul tău din această săptămână. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să acționezi cu curaj în timp ce îți calculezi cu atenție orice mișcare. Cumva rațiunea se îmbină cu instinctul, iar rezultatele vor fi excepționale în ceea ce privește banii, investițiile și afacerile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Provocarea din această săptămână va fi să înveți să prețuiești ceea ce este cu adevărat important. Iar aici poate fi vorba chiar de partenerul/a de viață. Poate ai uitat să apreciezi dragostea voastră și tot ce a făcut și face pentru tine. Renunță la a te mai axa doar pe defecte și, astfel, va deveni o obișnuință utilă pentru o relație sănătoasă.

Realizează tot ce ți se cere la locul de muncă cu seninătate și voință. De asemenea, dacă te lași purtat/ă de intuiție, vei descoperi multe strategii ascunse, care vor ieși la iveală. Comunici bine cu cei din jur, șefi, colegi, parteneri, ceea ce duce la rezultate financiare bune.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Este important să fii atent/ă la modul în care permiți veștilor primite de la o persoană din trecutul tău să te afecteze și cum te pot ajuta acestea să te simți mai liber/ă și mai fericit/ă. Vei face bilanțul a tot ceea ce ai învățat de atunci până în prezent. Cel mai probabil, miercuri e posibil să ai o surpriză.

Săptămâna aceasta îți va fi greu să iei deciziile corecte, dar asta nu înseamnă că vei suferi pierderi financiare. Din păcate, tot ce se poate spune este că vei bloca unele proiecte în care ești implicat/ă și în care îți puseseși mari speranțe. De asemenea, la locul de muncă nu dai dovadă de empatie, ceea ce atrage dușmani.

Leu(22 iulie – 22 august)

Relația minte-corp va fi echilibrată și îi vei oferi mai mult partenerului/ei de viață în această săptămână. Ești mai afectuasă atât cu persoana iubită, cât și cu prietenii. Chiar dacă motivul principal al atenției tale este de a oferi bucurie celorlalți, pe parcurs vei descoperi că devii și tu mai fericit/ă.

Entuziasmul și vitalitatea te vor ajuta în această săptămână să te concenterzi pe tot ceea ce ai de făcut la locul de muncă. Chiar dacă întâlnești obstacole, mai ales atunci când ești pe punctul de a câștiga ceva bani, vei putea salva situația cu inteligență. Va trebui să îți modelezi programul pe măsură ce apar complicațiile. Dar, talentul de a improviza și cunoștințele tale te vor ajuta în orice moment.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cel mai important lucru din această săptămână este relația cu persoana iubită. Evită certurile inutile, ar trebui să poți purta discuții cu calm și dragoste. Este important să eviți schimbările de obiceiuri, în acest moment nu sunt benefice. Dacă ai o rutină împreună cu partenerul/a, nu o întrerupe.

Ești hotărât/ă să avansezi mai repede, mai departe sau mai sus. Știi doar că vrei, dar nu știi cum să o faci. Astrele te sfătuiesc să fii mai realist/ă atunci când vine vorba de carieră, dar mai ales de bani. Cu cât așteptările sunt mai mari, cu atât vei fi mai dezamăgit/ă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Va fi o săptămână în care cel mai important lucru va fi să răspunzi nevoilor familiei și persoanei iubite. Deși vei constata că uneori nu îți dorești acest lucru, o vei face. Tot ce se întâmplă în jurul tău îți zdruncină puțin echilibrul, așadar astrele îți recomandă să te liniștești atunci când simți că devii impulsiv/ă.

Stabilitatea ta financiară traversează un moment în care trebuie să dai dovadă de curaj și speranță. Principalul scop este să găsești soluții logice care să te ajute să îți îmbunătățești bugetul de care ai nevoie, adaptat nevoilor tale.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să acorzi un pic mai multă atenție vieții tale de cuplu, deoarece s-ar putea să apară unele tensiuni în această săptămână. Încordarea se simte încă din primele zile, dar atmosfera se poate detensiona rapid dacă lași garda jos și renunți la atacuri.

Ai o mulțime de griji legate de locul de muncă și de bani, iar mintea îți zboară în zeci de locuri. Încearcă să respiri adânc și să găsești soluții practice pentru a-ți stabiliza situația financiară. Norii sunt pe cer, însă nu sunt atât de negri precum îi vezi tu.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Ar trebui să fii calm/ă și să încerci să menții o atmosferă bună în jurul tău. Dacă nu, între tine și persoana iubită vor exista neînțelegeri care nu duc nicăieri. Încearcă să menții armonia în familie, indiferent cât de tensionat/ă ai fi din diverse motive!

Încearcă să nu te gândești prea mult la problemele economice, deoarece acest lucru nu va face altceva decât să-ți provoace rău. Chiar dacă ești productiv/a la locul de muncă, asta nu înseamnă că vei fi și răsplătit/ă în plus. Ai un salariu și atât. Dacă vrei mai mult, cel mai probabil va trebui să îți găsești un alt loc de muncă, aici nu ai șanse să avansezi.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Știi deja că pentru a rezolva conflictele, cel mai bine este să-ți folosești pragmatismul. Și, va trebui să faci lucruri de care te îndoiești, dar care te vor ajuta pe viitor în dragoste. De asemenea, trebuie să realizezi că ești ușor agitat/ă din cauza unor amintiri vechi, pe care nu le-ai rezolvat din punct de vedere emoțional.

În ceea ce privește banii, momentan graba nu este bună. Va trebui să analizezi cu atenție modul în care evoluează situația ta financiară. Pentru a putea face față tuturor provocărilor și schimbărilor, trebuie să fii calm/ă și prompt/ă.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru a rezolva cu calm problemele sentimentale din trecut care au fost blocate multă vreme. Este important să găsești soluția odată pentru totdeauna pentru a avea pace în viața ta. Indiferent dacă ești singur/ă sau nu, trecutul trebuie să fie un capitol închis!

Săptămâna aceasta vei primi provocarea de a conștientiza modul în care îți gestionezi toate problemele, în special pe cele de ordin financiar. Vei avea idei ingenioase și tot ceea ce îți vine în minte vei vrea să pui în practică. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să o faci mai târziu, când totul va reveni la normal.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Mintea ta călătorește prin adâncurile subconștientului tău și prin locurile în care ți-ai dori să fii. S-ar putea să nu te mai regăsești în relația în care ești implicat/ă, iar astrele îți recomandă în acest caz să iei o pauză și să te gândești bine de tot. Nu lua decizii impulsive, deoarece e posibil să greșești!

Proiectele tale profesionale vor avea consistență și profunzime, ceea ce te va ajuta foarte mult în ceea ce privește încrederea de sine. Chiar dacă acum nu vei câștiga mai mulți bani, viitorul este promițător. Situația ta financiară e stabilă și îți permite să stai fără griji.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending