Connect with us

General

Horoscop 11 februarie 2021. Noroc în dragoste pentru unele semne zodiacale

Horoscop 11 februarie 2021. Citește horoscopul pentru 11 februarie 2021 și află ce îți rezervă astrele și vezi care sunt zodiile care au noroc în dragoste.

 

Horoscop 11 februarie 2021 Berbec

Începi să analizezi lucrurile pe care le faci greșit în relația ta de cuplu și încerci să te îndrepți. Îți dai seama că și partenerul de viață are dreptul la opinie, așa că vrei să faci o schimbare, iar ca să îi dovedești persoanei iubite că vrei să faci schimbarea, plănuiești o vacanță romantică în doi.

Horoscop 11 februarie 2021 Taur

În relația ta de cuplu au apărut discuții deoarece partenerul tău de cuplu face planuri comune fără să se consulte cu tine în prealabil. Persoana iubită vrea să luați masa în oraș alături de prietenii, tu vrei o cină romantică în doi, fără persoane din exterior. Nu reușiți să comunicați eficient și astfel apar certuri inutile.

Horoscop 11 februarie 2021 Gemeni

Partenerul tău de cuplu vrea să îți facă o surpriză și pregătește o vacanță în doi. La aflarea veștii te vei bucura, însă tu aveai deja planuri pentru acea perioadă și va trebui să le anulezi, iar asta e partea cea mai grea, fiindcă nu îți place să te aflii în astfel de situații.

Horoscop 11 februarie 2021 Rac

Persoana iubită se pregătește să te ceară în căsătorie, însă tu ai dubii în ceea ce privește relația voastră. Ți se pare că se grăbește, iar asta vine în contextul în care nu vă cunoașteți prea bine și deja treceți la următorul pas. Încearcă să ai o discuție pașnică, care să nu genereze într-un conflict.

Horoscop 11 februarie 2021 Leu

Cauți alinare în brațele unei alte persoane, iar asta nu își face deloc cinste. Fii sincer cu partenerul tău, vorbește deschis și spune-i ce îți lipsește în relația voastră. Nu te agăța de iubiri efemere. Altfel, poți strica o dragoste pură și adevărată.

Horoscop 11 februarie 2021 Fecioară

Azi ai de gând să petreci mai mult timp cu partenerul de viață și să te bucuri de momentele speciale petrecute împreună. După o zi grea la muncă tot ce îți dorești este să găsești alinare în brațele persoanei iubite. Vă faceți planuri ca în weekend să dați o fugă la munte.

Horoscop 11 februarie 2021 Balanță

Ești fericit cu viaţa amoroasă. Există iubire, înțelegere și afecțiune. Se pare că ai aflat rețeta secretă a unui cuplu fericit. Ține-te de această rețetă și vei adăuga ani întregi de iubire în viața ta.

Horoscop 11 februarie 2021 Scorpion

Războiul dintre tine și partenerul tău de cuplu a încetat. Vă iubiți prea mult și nu vreți să vă mai pierdeți timpul cu certuri prostești. În zilele voastre bune, plănuiți un o vacanță într-o destinație exotică, rămâne de văzut dacă veți pleca, fiindcă sunteți predispuși la certuri.

Horoscop 11 februarie 2021 Săgetător

Te simți bine în prezența ta și nu vrei să îți împarți timpul cu o altă persoană. Nu mai crezi în iubire, iar asta te face să te închizi în tine și să nu deschizi ușa iubirii. Ai nevoie de o perioadă de vindecare. Dragostea oricum vine pe nepregătite și o vei întâlni și tu, chiar dacă încerci să o îndepărtezi.

Horoscop 11 februarie 2021 Capricorn

Persoana iubită este nevoită să plece din oraș pentru o lungă perioadă de timp, iar asta te înfurie. Nu s-a consultat cu tine atunci când a luat decizie, iar ție ți se pare incorect, fiindcă ești de părere că relațiile se iau în cuplu. Lucrurile între voi pot lua o întorsătură urâtă.

Horoscop 11 februarie 2021 Vărsător

Ați cunoscut o nouă persoană care se încadrează în standardele voastre de iubit perfect. Sunteți deschiși și vreți să vă dați o șansă împreună. Însă încearcă să nu te entuziasmezi prea tare, fiindcă nu știi în ce direcție vor evolua lucrurile între voi.

Horoscop 11 februarie 2021 Pești

Tu și partenerul tău de cuplu ați decis să luați o pauză. S-au produs multe lucruri neplăcute în relație și nu ați reușit să ajungeți la un numitor comun. Această pauză vă va fi prielnică fiindcă veți avea timp de gândire și veți înțelege mai bine v-a adus în această situație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending