Connect with us

Horoscop

Horoscop 10 februarie 2021. Săgetătorii vor avea de luat decizii importante

O să primim răspunsuri la-întrebarile puse mai demult, luăm şi semnături şi o să facem progrese pe mai multe planuri.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să luăm startul într-o nouă aventură.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 BERBEC

O s-aveţi prilejul, poate şi onoarea, să colaboraţi cu nişte oameni care vă vor aduce succesul pe care-l meritaţi. E posibil să luaţi nişte bani şi să comandaţi diverse lucruri de care-aveti nevoie, pot fi nişte lucruri de care – aveţi nevoie, că pot fi nişte lucruri pe care-aţi vrut în repetate rânduri să le luaţi şi nu s-a putut.

 

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 TAUR

O să vă bucuraţi de o confirmare, de sosirea cuiva care-ar aduce o rază de soare-n viaţa voastră. Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva nou, sau cu ceva pe care l-aţi mai încercat la un moment dat, însă n-a avut niciun impact, nu a mers la vremea respectivă.

 

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 GEMENI

Se poate să legalizaţi acte, să mergeţi mai departe cu un demers ca să avansaţi pe scara ierarhică. O să vă interesaţi de o plecare, fie şi cu treaba, pot fi afaceri la mijloc şi să trebuiască s-ajungeţi la sediul firmei ca să semnaţi contracte.

 

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 RAC

Poate cereţi unei bănci un credit ca să vă cumpăraţi o casă ori o maşină pentru că nu v-aţi putea descurca astfel. Se poate să primiţi o ofertă care v-ar aduce nişte bani şi o să vă bucuraţi de un confort financiar, o să fie o stabilitate care să vă permită să ieşiţi din nota obişnuită.

 

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 LEU

Aveți o întrevedere cu cineva care nu şi-a pierdut speranţa c-o să puteţi fi din nou împreună şi o să vedeţi ce se poate face. O să interacţionaţi cu nişte patroni care vor să vă angajeze, dar vă aflaţi într-o derută, cu ofertele par care mai de care mai bănoasa şi nu ştiţi ce s-alegeţi.

 

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ

Poate vă faceţi puţin timp pentru un hobby, să vă creaţi o stare de spirit şi mai bună, să valorificaţi, chiar, nişte produse făcute de voi. Poate vă faceţi un program special pentru copii, să faceţi lecţii, să-i duceţi undeva să practice un sport dacă e voie şi să le fie cultivat un talent.

 

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 BALANŢĂ

Se poate să vă pregătiţi de un botez şi să cereţi ajutorul rudelor să v-ajute – sau poate e un alt eveniment festiv. Se poate să mai aşteptaţi o săptămână, doua, până să-i daţi un răspuns – ferm – partenerului de cuplu, referitor la un angajament pe viaţă – că ideea nu s-a copt încă.

 

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 SCORPION

Vi se vor semna nişte acte, poate va fi un progres şi la şcoală şi multe aspecte se vor mai rezolva şi de la sine. Poate angajaţi o firmă să v-ajute cu reparaţiile, zugrăvitul, sau poate or fi alte urgente pe-acasă şi chiar nu puteţi sta aşa – trebuie rezolvat rapid.

 

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR

Are cineva să vă dea nişte bani şi o să strângeţi un capital, ca să vă puteţi împlini şi nişte dorinţe mai vechi. Or să vă solicite mai mulţi parteneri de afaceri şi o să vă puteţi alege ceva care să fie pe gustul vostru şi să vă menţină în priză, c-aveţi multe de oferit.

 

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN

Poate-abia acum vi se acorda un supliment salarial şi o să vă convingeţi că rugăminţile voastre chiar au fost luate-n serios. Se rezolvă nişte chestiuni mai vechi şi o să vă puteţi apuca şi de alte proiecte care să vă propulseze în carieră şi n-or să vă lipsească banii.

 

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR

Se poate să faceţi nişte achiziţii şi să vi se subţieze contul, dar de luna viitoare vin bani şi din urmă. E agitaţie la voi, sunt multe de făcut şi o să vă confruntaţi cu diverse obstacole, dar nu e cazul să abdicaţi, poate fi momentul vostru de glorie.

 

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 PEŞTI

Poate-o să cheltuiţi nişte bani ca să reparaţi maşina, să vă puteţi deplasa, c-aveţi drumuri de făcut, sau poate vă luaţi alta. O să fie un consum nervos c-aveţi de lucru, or fi şi examene, poate şi pe copii trebuie să-i monitorizaţi la lecţii, chiar dacă se duc la şcoală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending