Connect with us

Horoscop

HOROSCOP 10 aprilie: Zodiile care simt că bat pasul pe loc. Vezi se ce întâmplă mai exact

Mercur şi Venus din Berbec aderă azi la câte un aspect armonios de sextil cu Saturn şi Jupiter din Vărsător. Pentru zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) şi cele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) se anunţă o zi complexă, cu suişuri şi coborâşuri, dar care se încheie într-o notă pozitivă.

HOROSCOP 10 aprilie – Berbec

Se întrevede astăzi o zi numai bună pentru întâlniri cu prietenii, pentru momente frumoase petrecute în compania lor. Cu siguranţă v-aţi obişnuit deja cu mijloacele de protecţie şi v-aţi format nişte obiceiuri care vă permit să socializaţi în siguranţă, să vă bucuraţi de activităţile preferate fără a vă pune unul pe altul în pericol. Zile ca cea de astăzi te ajută să procesezi mai bine stresul ultimelor zile, să îi faci faţă ceva mai uşor.

HOROSCOP 10 aprilie – Taur

S-ar putea să apară astăzi contexte care-ţi permit să ieşi în evidenţă, să faci o figură frumoasă în raport cu unele persoane importante din comunitate sau de la serviciu. Atragi atenţia într-un mod pozitiv şi ceilalţi îşi dau seama că ai ceva important de spus, că nu vorbeşti fără să ai cunoştinţe solide în domeniu. Se arată, aşadar, o zi numai bună pentru discuţii neoficiale pe marginea unor proiecte în curs sau ce urmează implementate.

HOROSCOP 10 aprilie – Gemeni

Sunt favorizate astăzi ieşirile în natură cu prietenii, micile excursii în locuri nevizitate pe lângă casă, activităţile în aer liber care îţi permit să socializezi în mai multă siguranţă decât în spaţiile închise. Profită de această oportunitate pentru a le propune amicilor să mergeţi undeva. Cu toate că nu aţi făcut un plan din timp şi poate nu va participa toată lumea, ţi-ar prinde bine să schimbi puţin peisajul şi să te rupi de probleme.

HOROSCOP 10 aprilie – Rac

În cuplu, astăzi, orgoliile atins proporţii mai mari decât de obicei, dar acest lucru nu înseamnă că se va degenera într-o discuţie aprinsă. E drept că există acest risc şi se poate ajunge acolo, dar puteţi şi să evitaţi aceste pronosticuri. Obiectivul tău ar trebui să fie acela de a menţine raportul dintre tine şi cel drag într-o stare de echilibru. Sau poate reuşiţi să faceţi cu rândul la manşă, dacă asta funcţionează mai bine.

HOROSCOP 10 aprilie – Leu

Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cel drag şi aveţi cam aceeaşi viziune despre multe lucruri importante din peisajul actual. E drept că asta face ca atmosfera dintre voi să fie una armonioasă, dar trebuie să ţii cont şi de potenţialul dezavantaj al acestei incompatibilităţi: de exemplu, s-ar putea să existe erori în ce priveşte o perspectivă comună asupra unui eveniment care vă afectează pe amândoi, iar şansele de a le vedea sunt minime.

HOROSCOP 10 aprilie – Fecioară

Dacă lucrezi astăzi, vei avea parte de un randament mai crescut decât te-ai fi aşteptat, iar în cazul în care vrei să lucrezi în afara programului, la proiecte de la serviciu sau din afara lui, s-ar putea să faci progrese care te suprind până şi pe tine. Oricum o dai, te mobilizezi destul de uşor şi ai un ritm de muncă bun, care dă rezultate. Pe de altă parte, ţi-ar prinde bine şi odihna activă.

HOROSCOP 10 aprilie – Balanţă

Fie că alegi să îţi dedici timpul liber de astăzi activităţilor cu copiii, momentelor romantice cu partenerul de viaţă ori unui program mai complex care vă aduce pe toţi mai aproape, cert este că nu vei regreta. Astrele favorizează oricare din aceste iniţiative şi îţi promit că vei avea parte de distracţie pe cinste, indiferent de opţiune. Beneficiile nu apar doar la nivel relaţional, ci şi personal, în ceea ce priveşte starea ta de bine.

HOROSCOP 10 aprilie – Scorpion

Se prefigurează o zi perfectă pentru nativii(ele) acestui semn care au decis să se pună pe treabă sâmbăta aceasta. Fie că lucrezi prin gospodărie şi te ocupi de treburi restante ori munceşti la un proiect în avans, cert este că faci progrese şi îţi mai eliberezi din programul pe săptămâna viitoare. Dar dacă îţi petreci astfel toată ziua, asta înseamnă că mâine trebuie să-ţi faci neapărat timp pentru odihnă. Altfel, rişti să se instaleze surmenarea.

HOROSCOP 10 aprilie – Săgetător

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, nu dispera, căci dintr-una într-alta, în discuţiile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, s-ar putea să încropiţi ceva pentru această zi. Puteţi transforma asta într-un joc, într-o aventură, care devine, în sine, preludiul a ceea ce urmează să faceţi mai încolo astăzi. Puteţi trage la sorţi, de exemplu, ce veţi face sau să daţi cu banul. În orice caz, distracţia vă este garantată.

HOROSCOP 10 aprilie – Capricorn

Aceasta este o zi bună pentru investiţii în sau pe lângă casă. Fie că derulezi sau intenţionezi să începi lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare ori să cumperi un obiect electrocasnic nou, cert este că vei simţi diferenţa. Vestea bună este că o sesizezi mai mult în ceea ce priveşte volumul de muncă de menaj, care scade simţitor şi mai puţin ca impact asupra bugetului. Asta s-ar putea să fie pentru că descoperi oferte avantajoase.

HOROSCOP 10 aprilie – Vărsător

Comunici astăzi foarte uşor cu cei cu care intri în contact, dar mai ales cu rudele apropiate, cu vecinii şi cu prietenii din copilărie. Ba chiar s-ar putea ca discuţiile cu aceştia să aibă un efect revigorant în ceea ce te priveşte, să schimbe modul în care priveşte anumite situaţii din peisajul actual. Pe de altă parte, s-ar putea ajungeţi la un numitor comun în privinţa unei situaţii care ar fi condus altfel la ceartă.

HOROSCOP 10 aprilie – Peşti

S-ar putea să descoperi astăzi nişte căi prin care reuşeşti să eviţi unele cheltuieli ori să le reduci. Asta îţi permite să incluzi în programul zilei nişte activităţi pe care le-ai lăsat pe weekendul viitor sau chiar pe altcândva mai târziu. În cazul altor nativi(e) ai(le) zodiei, s-ar putea să fie vorba despre unele oportunităţi financiare care le scot dintr-un impas, care îi/le ajută să îşi consolideze bugetul, cu toate că profitul nu este mare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending