Connect with us

Horoscop

Floarea care te reprezintă în funcţie de luna în care te-ai născut

Află ce floare te reprezintă în funcţie de luna în care te-ai născut şi ce spune aceasta despre tine!

 

Ianuarie – Garoafă
Iubire, farmec şi distincţie
Tu ştii cum să îi faci pe ceilalţi fericiţi, dar tinzi să fii liniştită într-un grup dacă nu eşti încântată. Eşti grijulie, iubitoare şi fidelă, dar uneori îţi e greu să îţi exprimi sentimentele romantice profunde. Eşti încăpăţânată în felul tău şi mereu vei susţine sus şi mereu vei lupta pentru ceea ce crezi.


Februarie – Iris

Credinţă, vitejie şi înţelepciune
Oamenii sunt mereu uimiţi de sexualitatea şi atractivitatea ta. Tu eşti inteligentă şi mai mult visătoare decât realistă.

Atât timp cât eşti sinceră şi loială, nu îţi place când trebuie să ţii cont de reguli sau supărările altora. Ai tendinţa de a te revolta când e cazul, dar din fericire temperamentul tău te ajută. Eşti un gânditor profund şi îţi place să îţi faci prieteni, dar câteodată eşti prea timidă pentru a face primul pas. Odată ce oamenii ajung să te cunoască, te vor vedea ca pe un prieten pe viaţă.

Martie – Narcisă
Renaştere şi noi începuturi
Chiar dacă ai o personalitate foarte atractivă, tinzi să îţi placă să petreci timpul doar tu cu tine din cauza timidităţii tale.

Eşti o persoană sinceră, generoasă şi simpatică, dare ar prefera să nu aibă de-a face drama pentru iubire, pace şi linişte. Pentru că eşti sensibilă la sentimentele altora, uneori te poţi enerva cu uşurinţă atunci când aceştia continuă să facă lucruri care îi rănesc. Creativitatea ta iese în evidenţă prin iubirea de călătorii.

Aprilie – Margaretă
Inocenţă, loialitate şi puritate
Eşti o persoană atractivă şi afectuoasă, iubind atenţia altora. Tinzi să te implici mereu în ceva nou şi ai o memorie excepţională atunci când vine vorba de zile sau momente speciale.

Eşti incredibil de generoasă şi eşti foarte sexy în ochii iubiţilor tăi.

Mai – Lăcrămioare
Puritate, drăgălăşenie şi umilinţă
Tu eşti o persoană gingaşă care se concentrează pe relaţiile sincere şi oneste. Nu eşti deloc orgolioasă şi recunoşti cu demnitate atunci când greşeşti şi ştii când e necesar să pleci capul. Uneori, ai tendinţa de a lua asupra ta şi vina altora, dar asta nu te face să devii un om slab. Compania ta e o încântare pentru cei din jur.

Iunie – Trandafir
Iubire şi pasiune
Ieşi în evidenţă prin sexualitatea şi fizicul tău atractiv.

Eşti inteligentă şi îţi faci ştii pe cine să îţi faci prieten. Oamenii te iubesc pentru abilităţile tale de a le fi alături atunci când au nevoie. Ştii să iubeşti şi să fii pasională atunci când vine vorba de relaţiile tale de iubire.

 

Iulie – Nemţişori
Uşurinţă şi lejeritate
Eşti cunoscută pentru că ştii să îi faci pe alţii să râdă, dar trebuie să te simţi foarte confortabil cu acele persoane ca să poţi fi aşa. Eşti mândră de felul în care arăţi, iar uneori oamenii te pot considera superficială din această cauză. Eşti deşteaptă, blândă şi îi tratezi pe ceilalţi de la egal la egal. Nu eşti o persoană agresivă, dar nu uiţi niciodată dacă cineva ţi-a greşit. Ca să ierţi în totalitate pe cineva, ai nevoie de mult timp pentru a te reface.

 

August – Gladiole

Forţă, integritate morală şi infatuare
Eşti o persoană onestă şi bună la suflet. Îţi place să râzi mult cu prietenii, dar uneori duci glumele prea departe. Oamenii te cunosc ca fiind un om blând şi politicos, de aceea sunt uneori şocaţi atunci când eşti atât de amuzantă.

Septembrie – Ochiul boului
Dragoste şi răbdare
Ai o personalitate care atrage multe persoane, dar îţi place să fii mai retrasă. Iubeşti liniştea şi nu zgomotul. Eşti foarte generoasă cu prietenii tăi şi eşti foarte fidelă.

Nu îţi e prea uşor să spui adevărul celor din jurul tău, mai ales atunci când ştii că i-ar răni. Îţi place să fii activă şi cauţi mereu să îţi fie şi mai bine. Eşti aceea persoană în pielea căreia ar vrea oricine să fie.

Octombrie – Gălbenele
Iubire caldă şi nemuritoare
Eşti foarte loială persoanelor care îţi arată că te iubesc. Ierţi, dar nu uiţi şi durează mult timp să poţi trece peste greşelile care ţi se fac. Depui eforturi pentru a fi frumoasă în inimă şi iubitoare, dorind să fii mai bună pentru binele omenirii.

Iubiţii tăi te văd foarte sexy.

Noiembrie – Crizantemă
Prietenie, iubire şi bucurie
Ai o personalitate unică. Nu ţii cont de reguli şi îţi urmezi propria cale. Nu legi prietenii foarte uşor pentru că eşti timidă, însp odată ce legăturile se leagă, ele vor fi pe vecie. Ştii să preţuieşti ce ai lângă tine, de aceea îi înconjori pe toţi cu iubire şi veselie.

Decembrie – Ilice
Noroc, fertilitate şi adevăr
Ştii să îi faci pe ceilalţi să se simtă bine în prezenţa ta, însă e posibil să nu te simţi confortabil din prima să faci glume.

Îţi place cum arăţi, iar cei din jur ar putea crede că nu te axezi pe lucruri cu adevărat importante în viaţă. Eşti o persoană inteligentă şi nu tratezi pe nimeni cu superioritate. Nu uiţi niciodată dacă cineva te-a rănit şi ierţi cu greu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending