Connect with us

Horoscop

EVENIMENTELE ASTROLOGICE DIN FEBRUARIE 2021. UNIVERSUL NE GHIDEAZĂ ȘI NE VINDECĂ INIMILE RĂNITE

Am intrat în a doua lună a anului 2021 – o lună intensă, interesantă și plină de magie. Februarie vine cu câteva alinieri rare și multiple evenimente cosmice care ne vor ține ocupați.

Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice ale lunii februarie 2021:

2 Februarie: jumătatea distanței dintre Solstistiu și Echinoctiu

Ziua de 2 Februarie este una specială în cultura păgână: este jumătatea distanței dintre Solstițiu și Echinoctiu. Numărul magic 22 stăpânește această zi, prin urmare va fi o perioadă foarte bună pentru a ne consolida planurile și a construi noi perspective pentru viitor.

6 Februarie: Venus în pătrat cu Uranus

Deși această energie nu este prea volatilă, impactul retrogradului cu Mercur poate transforma lucrurile într-un mod foarte intens. Este o zi bună pentru a încerca să închidem rănile vechi, să eliberăm energia dureroasă și să mergem mai departe cu viața noastră.

8 Februarie: Mercur în retrograd se află la conjuncție inferioară cu Soarele (adică nu se poate vedea)

Acesta va fi un punct de cotitură în faza retrogradă. Informațiile și perspectivele pe care Mercur le va dezgropa în timpul mișcării sale inverse vor fi dezvăluite astăzi. Putem elibera întrebările pe care le avem în Univers și este posibil să obținem răspunsuri.

11 Februarie: Lună Nouă în Vărsător

Cu Soarele, Luna și mai multe planete sub influența Vărsătorului, vom intra mai mult ca niciodată în Epoca Vărsătorului. Mercur va fi încă în retrograd sub această Lună, așa că Universul ne sfătuiește să nu ne angajăm încă în misiuni noi.

12 Februarie: Anul Nou Chinezesc

Anul Nou Chinezesc începe pe 12 Februarie; în 2021 acesta va fi anul Bivolului alb de metal. Lunile următoare vor fi legate de organizare și de încercarea de a reveni la viețile noastre normale. Pe măsură ce depunem eforturi mari pentru a face pace cu trecutul, Universul va deschide o cale pentru abundență, iubire și fericire. Vom fi mai puternici până la finalul anului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending