Connect with us

General

ELIMINĂ ENERGIA NEGATIVĂ DIN CASA TA INSTANT CU ACESTE 7 METODE EFICIENTE

Toți simțim energia din jurul nostru… chiar dacă nu o putem vedea. Fiecare mediu, persoană sau obiect cu care interacționăm are energie fie ea negativă sau pozitivă.

Casele au tendința de a aduna energii-mai ales negative. Aceste energii provin dde la oamenii care au trăit acolo sau din unele lucruri rămase în urmă care acumulează adesea energia.

Iată câteva metode pe care le poți folosi pentru a scăpa de energia negativă din casă. Aceste metode sunt testate și dovedite ca soluții eficiente de zeci, poate chiar sute de ani:

1. Cumpără plante pentru casă

Plantele te ajută să respiri mai bine în interiorul casei. Acestea atrag, de asemenea, energia pozitivă și stimulează starea de bine. Vivacitatea lor te ajută să lupți împotriva energiilor negative.

2. Folosește sare

În ritualurile Feng Shui sarea de mare este nelipsită-aceasta pare să elimine energia negativă și să echilibreze fluxul chi din casă. Câteva moduri de a folosi sarea de mare: șterge podeaua cu sare de mare dizolvată în apă sau pune prin anumite colțuri ale casei un bol drăguț cu amestec de sare și puțină apă (poți adăuga și uleiuri esențiale pentru un miros plăcut).

3. Purifică aerul cu fum de salvie

Smudging sau arderea salviei în casă pentru a scăpa de energia negativă este o tradiție veche găsită în multe culturi. Salvia albă este indicată pentru această practică.

4. Nu uita de uleiurile esențiale 

Lavanda, tămâia, patchouli sunt unele dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru a scăpa de energia negativă din casă.

5. Scapă de lucrurile nefolositoare

Este timpul să îți pui în ordine întreaga casă. Elimină toate lucrurile pe care nu le mai folosești și îți ocupă spațiul degeaga.

6. Meditează

Vibrațiile pozitive apar în timpul meditației. Energia puternică te poate ajuta să trasformi locuința ta într-un spațiu fără negativism.

7. Fă schimbări în locuință

Încearcă să schimbi poziția mobilierului din casă-actul simplu de a îl muta permite eliberarea energiei negative.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending