Connect with us

General

ELIMINĂ ENERGIA NEGATIVĂ DIN CASA TA CU ACESTE 6 TRUCURI OFERITE DE UN CĂLUGĂR BUDIST

Locuința ta înseamnă mai mult decât o simplă casă. Este locul cel mai drag de pe pământ. În toate încercările și necazurile, casa este limanul sufletului.

 

Ne aflăm într-una dintre cele mai întunecate perioade ale anului, când Soarele își face simțită prezența foarte rar, iar nopțile sunt lungi și reci.

Energia negativă ne poate pătrunde în casă în atât de multe moduri la care nici nu ne așteptăm; însă nu este foarte important modul în care această energie negativă intră în casa ta – ceea ce este important este să scapi de ea cât mai repede cu putință. Cum poți face asta? Prin efectuarea a câtorva ritualuri simple.

Eliminând energia negativă din casă vei restabili echilibrul și armonia în căminul tău.

Există câteva situații când repetarea următoarelor ritualuri este necesară:
– cineva a fost bolnav;
– ai fost vizitată de mai mulți oameni;
– te-ai mutat într-o locuință nouă;
– ți se întâmplă mereu mici accidente.

Iată câteva trucuri eficiente oferite de un călugăr budist pentru a elimina energia negativă din casă în 2021:

1. Arde salvie, tamaie și copal

Aceasta este una dintre cele mai vechi, mai rapide și mai eficiente modalități de a îți curăța de energia negativă spațiul în care locuiești. Pentru ca această curățare să fie una ca la carte, trebuie să deschizi ușa de la intrare și toate ferestrele din casă.

Aprinde salvia, tămâia sau copalul și lasă să ardă pentru câteva clipe astfel încât să înceapă să scoată fum. Apoi stinge flacăra și începe să te plimbi prin casă – începe cu cel mai îndepărtat colț și apoi îndreaptă-te către ferestre și, în cele din urmă, către ușa de la intrare.

2. Presară sare în colțuri și pe ramele ferestrelor

Lasă sarea în aceste locuri timp de 48 de ore astfel încât să absoarbă energia negativă. Apoi nu îți rămâne decât să aspiri sau să maturi sarea și să o arunci. Pentru o protecție suplimentară, macină puțin șofran și amestecă-l cu sare.

Următorul pas: curăță bine ușile și ferestrele casei folosind un amestec de suc de lămâie, sare și oțet alb.

3. Folosește cristale pentru protecție

Turmalina neagră absoarbe energia negativă. Poți așeza acest cristal în fiecare colț din cameră – astfel încât să construieșți un scut protector pentru a preveni pătrunderea energiei negative în locuință.

Turmalina absoarbe și energia electromagnetică – poate fi pusă în apropierea routerului de internet, a televizorului, computerului și a altor dispozitive.

4. Folosește sunete

Un spațiu liniștit atrage energia negativă, motiv pentru care sunetul este o metodă de curățare incredibil de puternică. Poți folosi un clopoțel cu care să te plimbi prin casă, poți atârna prin diverse locuri tuburi sonore metalice sau poți asculta muzica ta preferată.

5. Stabilește o nouă intenție pentru casa ta

Stabilește o intenție specifică pentru casa ta. Cum vrei să te simți acasă?

Exemplu: „Intenția mea este să curăț energia negativă din casă astfel încât să fiu concentrată și productivă” sau „Intenția mea este să elimin energia fostului meu prieten și să mă simt din nou liniștită.” Rostește intenția cu voce tare pentru a trimite în Univers gândurile tale.

6. Exploatează puterea imaginației

Imaginează-ți o lumină strălucitoare, aurie, în interiorul inimii tale. Pe măsură ce inspiri profund, extinde această lumină până când ea iese din corpul tău. Acum răspândește această lumină în spațiul în care ești, în casa ta, cu intenția ca toată energia negativă să fie eliminată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending