Connect with us

Horoscop

Dragoste sau carieră? Ce e mai important pentru fiecare zodie

Focalizarea exagerată pe muncă îţi poate face partenerul să se simtă ignorat. Cu toate acestea, dacă renunţi la tot pentru a-l face fericit, e posibil să pierzi oportunităţi grozave în carieră. E atât de greu de găsit un echilibru între cele două planuri?

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul are de muncit şi o va face.

S-ar putea să nu fie singur, dar este foarte înclinat spre independenţă şi ar putea foarte bine să funcţioneze de unul singur. Spiritul său antreprenorial şi motivaţia nelimitată de a-şi crea propriul drum în viaţă pot fi surse de inspiraţie pentru ceilalţi. Dar, oricine îşi doreşte să se cupleze cu el va trebui fie să ţină pasul cu el, fie să iasă din peisaj.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul vrea stabilitatea financiară pe de-o parte şi o viaţă fericită acasă pe de altă parte.

De regulă, semnele de pământ tind să pună prea mult accent pe sentimente sau ataşament emoţional, dar Taurul este excepţia de la regulă. Dacă nu le poate avea pe amândouă, dorinţa pentru lucrurile materiale va fi mai puternică decât sentimentele.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii au nevoie de alţi oameni în viaţa lor, dar asta nu înseamnă neapărat că au nevoie de un partener.

De fapt, pentru că ei sunt atât de abili de a se alătura oricărui grup şi de a-şi ajusta atitudinea emoţională într-o clipă, oricine s-ar căsători cu ei ar putea căpăta frustrări după un timp. Ei vor aprecia un partener care este capabil să îi ţină cu picioarele pe pământ atunci când sunt acasă, dar au nevoie să iasă în lume pentru a crea legături cu o mulţime de alte persoane. Dacă viaţa lor de acasă devine prea restrictivă, ei vor pleca.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul va pune dragostea înaintea oricărui alt aspect al vieţii sale, pentru că zodia lui este guvernată de casă şi familie.

Pentru el, familia lor este afacerea lui. Are o nevoie spirituală de a proteja oamenii pe care îi iubeşte. Chiar şi atunci când este singur, tinde să găsească oameni de care să aibă grijă. În afara casei, alte lucruri importante pentru el sunt îngrijirea medicală, predarea şi gătitul.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul se aşteaptă să fie rege atât acasă, cât şi la serviciu.

El iubeşte atenţia şi lauda. Nu orice Leu vrea să fie renumit, deşi majoritatea se comportă ca şi cum ar fi deja. Dacă partenerul său îl poate face să se simtă în centrul atenţiei acasă, cu singurantă va reuşi să-şi concentreze energia pozitivă asupra relaţiei lui romantice.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Emoţiile tind să o facă pe Fecioară să fie stresată.

Inteligentă şi analitică, ea are nevoie de un partener care nu se va plânge atunci când ea e îngropată în tabele şi scheme. Fecioara este un rezolvator de probleme, dar relaţiile ei pot deveni mult mai complicate decât foile sale de calcul. Dacă mariajul ei îi creează prea mult stres, Fecioara se va refugia în carieră ca act de auto-conservare.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Stăpâna echilibrului, Balanţa ştie instinctiv cum să-şi echilibreze viaţa între casă şi muncă.

Ea realizează că ambele sunt importante şi preferă să nu fie nevoită să aleagă. Deşi Balanţa are o carieră potrivită abilităţilor sale, atunci când vine vorba de relaţii e valabilă zicala: „opusele se atrag”. Balanţa vrea un partener adevărat, cineva care are trăsături şi talente care o completează, echilibrând astfel slăbiciunile şi punctele forte dintre ei doi.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este întotdeauna îndrăgostit de cineva, dar rareori iubeşte atât de mult o persoană încât să o pună deasupra intereselor lui.

Scorpionul are deja un plan şi, de obicei, nu implică angajamente pe viaţă. Ambiţios şi pasional, el nu înţelege universul ca toţi ceilalţi şi ar fi dificil pentru el să-şi petreacă viaţa cu cineva care nu se află la nivelul lui.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul abia reuşeşte să aibă acelaşi loc de muncă mai mult timp, deci cum ar putea fi posibil să rămână interesat de o persoană pentru întreaga viaţă?

Esenţa Săgetătorului este aceea de a continua să se mişte, de a continua să înveţe şi de a căuta mereu experienţe noi. Cele mai bune cariere pentru el sunt cele care îi oferă ceva nou de făcut în fiecare zi, călătorind în mod constant ar fi ideal. Asta nu înseamnă că nu îşi va găsi niciodată un partener de viaţă, dar sigur nimeni nu îl va linişti şi schimba.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este reprezentat de cariera de lungă durată, în general.

Partenerul său trebuie doar să se obişnuiasă cu munca lui nesfârşită. Chiar şi atunci când încearcă să se relaxeze acasă, o parte din mintea lui va fugi mereu la muncă. Ambiţios şi dedicat, el este un partener excelent pentru cineva care vrea să îşi petreacă întreaga viaţă alături de el şi care nu se preocupă prea mult de spontaneitatea romantică. Capricornul nu se implică prea uşor în relaţii, el ia în serios căsnicia, doar că are pretenţia de a nu i se cere să-şi dovedească iubirea.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul este independent şi nu suportă să fie legat de cineva sau de ceva.

El încearcă mereu să facă lucrurile mai bine pentru ceilalţi şi nu are timp sau energie pentru a se dedica unei relaţii amoroase. Oricine se va căsători cu un Vărsător va trebuie să înveţe să se descurce singur, indiferent dacă problema sau cauza îi priveşte pe amândoi.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Peştii nu pot trăi fără dragoste. Când ei iubesc pe cineva, acea persoană devine cel mai important lucru din viaţa lor.

Ei vor fi mulţumiţi de orice job, atât timp cât relaţia lor sunt satisfăcătoare din punct de vedere spiritual. Viaţa lor se învârte în jurul familiei şi al prietenilor. Unele semne trebuie să fie atente să nu amestece viaţa profesională cu cea amoroasă şi să nu îşi aducă munca acasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending