Connect with us

Horoscop

Dezavantajele căsătoriei cu el, în funcție de zodia lui

Sunt momente în care suntem atât de îndrăgostite încât nu luăm în considerare imaginea de ansamblu. Nu numai că nu luăm în considerare defectele cuiva sau dezavantajele unei situații, ci le ignorăm complet!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Bărbatul Berbec este foarte amuzant și pare foarte încrezător.

Cu toate acestea, dacă nu este suficient de încurajat de partenera lui, el poate deveni nesigur și deprimat. Nu îți va spune de ce are o dispoziție proastă și ceea ce începe ca un dialog stângaci și inocent se poate transforma într-o mare confruntare sau ceartă. Da, se supără foarte ușor și e instabil din punct de vedere al trăirilor sale.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Orice relație implică compromis și acest lucru este de două ori mai valabil pentru căsătorie.

Bărbatul Taur poate fi extrem de încăpățânat, adică pur și simplu nu va ceda și își va menține mereu poziția. Așadar, dacă ai o relație cu el și urmează să vă căsătoriți, trebuie să știi că acesta poate fi motivul care ar putea provoca probleme majore ce nu vor fi rezolvate. Bărbatul Taur poate fi, de asemenea, foarte gelos și posesiv, așa că, dacă ai o fire libertină, ar putea exista probleme. Pe lângă toate acestea, uneori, el poate fi leneș și nemotivat.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Bărbatul din Gemeni este foarte vorbăreț, dar nu întotdeauna un bun ascultător.

Nu e vorba că nu te ascultă când vorbești, dar se va entuziasma atât de mult despre tot ce spui, încât s-ar putea să nu mai ai loc să scoți un cuvânt. El poate fi, de asemenea, genul de om care le știe pe toate și care vrea să-ți ofere sfaturi constante, indiferent dacă le vrei sau nu.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Dacă intenționezi să te căsătorești cu un Rac, trebuie să fii pregătită pentru schimbările lui de dispoziție.

Racul este foarte sensibil, ceea ce poate duce la schimbări drastice de comportament. Este minunat că poate simți totul la un nivel atât de intens, dar nu e atât de grozav atunci când acele sentimente duc la autocompătimire. Dacă nu ești genul de persoană care e dispusă să aibă grijă de alții, atunci nevoia constantă a Racului de ajutor și atenție te poate enerva la culme.

Leu(22 iulie – 22 august)

Bărbatul Leu poate deveni morocănos atunci când nu este în centrul atenției și poate deveni vanitos atunci când este.

Leul poate avea aere de superioritate, dar e carismatic și amuzant. Oamenii gravitează către el, iar lui îi place la nebunie acest lucru. Doar că, să ai un astfel de soț poate fi o provocare din cauza faptului că trebuie întotdeauna să te pui în spatele nevoilor lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă vrei un soț care să te surprindă cu daruri creative și spontane, atunci nu te căsători cu bărbatul Fecioară.

De asemenea, acesta nu știe să se certe constructiv, întrucât el va intra în defensivă și va începe să enumere tot ceea ce ar putea fi greșit în privința ta. E extrem de critic, așa că, dacă nu ești o femeie încrezătoare și plină de stimă de sine, criticile lui constante pot deveni o problemă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul Balanță e atât de fermecător și cochet, încât e greu să îi reziști.

Din păcate, acest lucru este valabil nu doar pentru soția lui, ci și pentru alte femei. Bărbatul Balanță are tendința de a fi infidel și problema este că el nici măcar nu vede acest lucru drept o problemă. De ce să aleagă o singură femeie când poate avea trei?

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul Scorpion poate deveni foarte gelos și posesiv.

Dacă nu îți place să te simți ca și cum ai fi urmărită în fiecare moment, este posibil ca un soț Scorpion să nu fie pentru tine. De asemenea e foarte atras de sex, ceea ce e minunat dacă ai un epetit sexual mare și dorința de a experimenta, dar problematic dacă nu ai. Singurul lucru pe care Scorpionul nu-l poate tolera este să fie mințit, așa că, dacă îți place să spui lucruri doar pentru a face oamenii să se simtă bine, gândește-te de două ori înainte de a te căsători cu el.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Bărbatul Săgetător poate fi foarte distractiv, dar când vine vorba de a-și lua un angajament serios, el are tendința de a alerga în cealaltă direcție.

Urăște profund să se simtă legat. E extrem de impulsiv și nerăbdător. De asemenea, când te aștepți cel mai puțin, va spune ceva dur și nepotrivit. Noțiunea de tact nu există pentru el.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Bărbatul Capricorn este muncitor și stabil, ceea ce îl face un soț grozav.

Este, de asemenea, stăpân, obsedat de control, critic și meschin, ceea ce trage în jos orice relație pentru că e foarte greu să trăiești cu o astfel de persoană. Munca este mai importantă pentru el decât sentimentele și, prin urmare, are tendința de a părea indiferent și rece.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul Vărsător poate părea detașat și lipsit de emoție, deși în adâncul sufletului său nu e deloc așa.

Cu toate acestea, aparenta lui răceală și indiferență creează probleme în orice relație sau mariaj. De asemenea, el tinde să se contreze fără niciun motiv aparent și e oarecum rebel. Îi place să provoace probleme doar pentru că este distractiv.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Bărbatului Pești îi place să viseze cu ochii deschiși și să se refugieze destul de mult în mintea sa.

Deoarece are tendința de evadare și e puțin prea sensibil, poate fi peceput drept leneș și fără ambiție. Cu toate acestea, motivul este că îi e foarte greu să dea piept cu lumea și cu viața. El poate fi secretos și vag, ceea ce poate duce la multă frustrare pentru partenera lui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending