Connect with us

Horoscop

De ce ţi-e frică să te îndrăgosteşti, în funcţie de zodie

Toţi oamenii sunt diferiţi, aşadar ei îşi exprimă sentimentele diferit, aleg să trăiască într-un anumit fel şi se îndrăgostesc mai repede sau mai greu.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu iubeşti viteza şi îţi trăieşti viaţa astfel.

Ceea ce preţuieşti cel mai mult este independenţa şi spaţiul tău. Nu îţi este frică să fii singur, ba chiar funcţionezi cel mai bine aşa. Eşti egoist şi acaparat de propriile nevoi, aşa că simţi că nu ai timp şi energie pentru alţii. Una dintre cele mai mari temeri ale tale atunci când vine vorba de dragoste nu e numai riscul de a te ţine pe loc, dar şi că îţi va răpi libertatea. Adevărul e că îţi place să iubeşti, dar vrei o relaţie sigură care să îţi ofere libertatea de a călători şi, din experinţă, nu prea s-a întâmplat acest lucru. Lipsa timpului de unul singur te-a determinat să te desparţi şi să ieşi din relaţii în trecut. Ţi-e frică să-ţi pierzi din nou forţa acum. Ţi-e atât de frică să permiţi cuiva să intre în lumea ta şi să-ţi schimbe rutina şi stilul de viaţă!

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti încăpăţânat şi setat pe ideile tale.

Urăşti schimbarea, de fapt, eşti chiar înspăimântat de ea. Zona de confort este cea mai mare barieră în calea intimităţii şi nu laşi pe nimeni să vadă ce se ascunde în interiorul tău. Acestea sunt zidurile pe care le văd oamenii atunci când îţi greşesc şi te rănesc. Nu e o surpriză că acesta este motivul pentru care ai tendinţa de a-ţi construi fortăreţe pentru a nu permite dragostei să intre în lumea ta. Lucrul de care îţi este cel mai frică este pierderea independenţei. Nu te-ai bazat pe nimeni decât pe tine însuţi atâta timp, aşadar nu vrei să simţi ca şi cum ai depinde de cineva. Te temi să te bazezi pe o persoană ca apoi să fii părăsit.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu eşti imprevizibil, singurul lucru previzibil despre tine este că te răzgândeşti în mod constant.

Si o curiozitate exagerată despre tot în viaţă. Ţi-e frică de iubire din cauza fricii de a te simţi limitat în vreun fel. Eşti un semn de aer zbuciumat, care tinde să îşi trăiască viaţa în grabă. Îţi place să îţi menţii opţiunile deschide şi te sperie o relaţie pentru că te vei întreba în mod constant dacă aceea este persoana potrivită pentru tine. O parte din tine este speriată pentru că ştii că te vei întreba mereu cum ar fi altfel. De asemenea, eşti constant îngrijorat de faptul că îţi vei pierde interesul pentru persoana de care crezi că te-ai îndrăgostit.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu eşti cel mai grijuliu şi afectuos semn zodiacal.

Îţi pasă extrem de mult de ceilalţi şi nu îţi e frică să îţi arăţi sentimentele faţă de lume. Iubeşti oamenii prea mult şi te implici în relaţii fără să te gândeşti că ai putea fi rănit. Eşti loial şi dedicat, chiat dacă ai fost atras de parteneri egoişti sau toxici. În trecut, ai făcut compromisuri nesănătoase de dragul unei relaţii sau te-ai sacrificat în numele iubirii, dar ai sfârşit rănit. Nu vrei ca durerea aceea să revină şi să fii dezamăgit din nou. Ţi-e frică de dragoste pentru că nu vrei să te simţi neapreciat. Îţi pui inima pe tavă atunci când iubeşti şi ţi-e frică că vei obţine doar indiferenţă în schimb. Ţi-e teamă de consecinţele care ar putea veni odată cu o lipsă de reciprocitate din partea partenerului de viaţă.

Leu(22 iulie – 22 august)

Tu eşti un romantic şi un partener care îşi exprimă foarte deschis sentimentele, aşadar nu e de mirare că adori tot ce are de-a face cu dragostea.

Este una dintre pasiunile tale, îţi place să fii îndrăgostit şi să vorbeşti despre dragoste. Cu toate acestea, să găseşti persoana potrivită pentru tine este destul de greu. Îţi este frică de dragoste pentru că îţi e frică de dezamăgire. Eşti atât de pretenţios atunci când îţi alegi partenerii şi ai standarde atât de înalte, încât îţi este frică să nu te implici într-o relaţie cu persoana greşită. Nu e un lucru neapărat rău, dar tu exagerezi până la punctul de a te îndepărta de toate posibilele şanse. Te simţi mai confortabil să oferi decât să primeşti, dar ai nevoie de cineva la fel ca şi tine. Nu eşti deloc interesat de cadouri, ci de afecţiune şi conexiune emoţională. Ţi-e teamă că nevoile tale nu vor fi îndeplinite şi ştii că acest lucru te va determina să te ieşi dintr-o relaţie la fel de repede cum ai şi intrat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu le permiţi oamenilor să vadă doar ce vrei tu să vadă.

Ai pereţi de protecţie şi eşti expert în ascunderea lucrurilor despre tine. Faci asta pentru a te simţi demn şi frumos. Acest complex de inferioritate provine din natura ta extrem de critică şi analitică. Da, eşti o persoană dificilă pentru ceilalţi. Eşti prea conştient de propriile defecte şi minusuri. Lupta pentru atingerea perfecţiunii te împiedică să îţi dai seama cât de vrednic eşti de iubire. Din această cauză, ţi-e foarte teamă că cineva chiar te poate merita cu adevărat.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Faptul că eşti indecis şi teama de a fi singur te poate împinge către relaţii pasagere, deşi, în realitate, ai vrea ceva stabil.

Eşti un alt semn care visează la iubirea adevărată şi a cărui prioritate în viaţă este găsirea unui partener compatibil. Vrei o relaţie profundă şi importantă, nu te mulţumeşti cu nimic mai puţin atunci când vine vorba de iubire. Iubirea la care visezi implică supunere totală a trupului, a minţii şi a sufletului. Vrei să ai parte de acest gen de iubire, însă în acelaşi timp ţi-e teamă că nu va fi reală. Eşti prea conştient de propriile defecte şi greşeli, şi asta pentru că eşti foarte preocupat de modul în care eşti perceput. Eşti fermecător, îţi place să vorbeşti şi să zâmbeşti, dar ţi-e teamă să arăţi mai mult decât ce e la suprafaţă. Intimitatea te sperie pentru că nu vrei să intri în regatul dezordonat al emoţiilor. Tu vorbeşti mult fără să dezvălui prea mult.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu este un secret faptul că frica de dragoste este provocată de trădare.

De regulă, nu te încrezi în oameni şi suspectezi pe oricine, mai ales pe cei apropiaţi. Această teamă este mai profundă decât laşi să se vadă, este însoţită de teama de a fi respins sau abandonat. Lucrul de care eşti cel mai speriat, chiar mai mult decât trădarea, este descoperirea. Te aştepţi ca ceilalţi să fie total sinceri cu tine, dar tu laşi să se vadă doar o parte din tine. Pari prietenos şi deschis, dar, în realitate, eşti rezervat şi reticent. Deşi pari calm şi rece, ascunzi atâtea sentimente în suflet. Ţi-e frică de dragoste pentru că ţi-e frică să îţi arăţi adevăratul sine persoanei greşite. Când te deschizi, vrei să fie pe viaţă.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Tu eşti energic şi curios şi ai o poftă nebună de viaţă.

Îţi doreşti mai mult o experienţă intensă şi o aventură decât iubire. Pentru tine, o viaţă plictisitoare înseamnă că nu trăieşti deloc. Te temi să te îndrăgosteşti pentru că ţi-e frică că te vei plictisi sau că vei fi plictisitor. Vrei să ai parte de pasiune şi emoţie zilnic şi îţi e teamă că rutina ar putea pune stăpânire pe tine. Eşti veşnic singur pentru că simţi nevoia să îţi păstrezi libertatea. Te sperie gândul de a sta într-un singur loc prea mult timp.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Ai un control de sine uimitor, eşti responsabil, concentrat şi disciplinat.

Ţi-e frică să te îndrăgosteşti pentru că ideea în sine parte a fi doar imprudentă şi imprevizibilă. Trebuie să analizezi şi să ai un plan. Dragostea poate fi incertă, aşa că eşti foarte precaut. Nu vrei să laşi pe nimeni în viaţa ta doar ca să ţi-o distrugă sau să te facă să pierzi controlul. Urăşti să nu reuşeşti în viaţă. Eşti realist, nu faci compromisuri prea mult şi priveşti dragostea drept o investiţie. O investiţie a eforturilor tale, a timpului tău, a banilor. Să o faci ar fi o pierdere pentru că te-ai simţi exploatat şi epuizat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Ai nevoie de timp singur şi ai nevoie de libertate.

Te temi de iubire pentru că nu vrei să te simţi limitat sau constrâns. Eşti loial şi implicat pe deplin atunci când te îndrăgosteşti. Acorzi toată atenţia ta şi independenţa ta partenerului şi eşti foarte posesiv, dar ţi-e teamă că nu vei primi acelaşi lucru în schimb. Eşti un idealist care speră la o dragoste adevărată, dar ai acea putere de distanţare emoţională pe care o foloseşti pentru a-ţi păstra independenţa. Astfel, devii predispus la relaţii ocazionale. Asta nu înseamnă cu nu vrei o relaţie serioasă, dar te sperie gândul că nu vei găsi persoana ideală care să înţeleagă cât de mult preţuieşti individualitatea.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Ţi-e teamă ca oamenii să nu profite de tine.

Tu eşti dezinteresat şi ajuţi oamenii fără să aştepţi nimic în schimb. Eşti incredibil de permisiv şi pui mai mult preţ pe ideea de a-i ajuta pe alţii decât pe iubire. Deseori, te simţi atras de sufletele slabe şi rănite, pentru că atunci simţi nevoia de a le salva. De cele mai multe ori, vei ajunge să te simţi folosit. Ţi-e frică să te îndrăgosteşti pentru că nu vrei să treci din nou prin acest lucru. În trecut, te-ai îndrăgostit prea uşor şi ai sfârşit fiind dezamăgit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending