Connect with us

Horoscop

De ce sunt persoanele din zodia Pești atât de iubite și apreciate. 5 trăsături irezistibile

Dacă ai prieteni născuți în zodia Pești, atunci știi că aceștia sunt unii dintre cei mai frumoși și iubiți oameni. Dar, de ce sunt atât de apreciați?

Peștii, născuți între 19 februarie și 20 martie, sunt al doisprezecelea și ultimul semn din zodiac.

Ei asimilează totul și învață atât din propriile lecții, cât și din lecțiile pe care ceilalți le primesc de la viață. Acest lucru îi face incredibil de empatici și plini de compasiune.

Zodia Pești este simbolizată de doi pești care înoată în direcții opuse, reprezentând separarea constantă a atenției Peștilor între fantezie și realitate.
Deoarece Peștii sunt reprezentați de doi pești, are sensă că este și un semn de apă. Semnele de apă tind să fie sensibile și intuitive. Sunt adânci ca oceanul și extrem de complexe.

Peștii sunt un semn mutabil, adică se adaptează foarte ușor. Ei preferă armonia în locul conflictului.Planeta care îi guvernează este Neptun, făcându-i să fie intuitivi și artistici.Inteligența lor emoțională este de neegalat și procesează lucrurile la un nivel mai profund decât o persoană obișnuită.

Peștii pot fi unii dintre cei mai bun prieteni. Sunt oameni amabili, cărora le pasă cu adevărat de cei din jur.

 

De ce sunt persoanele din zodia Pești atât de iubite și apreciate. 5 trăsături irezistibile:

1. Peștii sunt generoși

Peștii sunt, fără îndoială, cel mai altruist semn zodiacal. Și pentru că sunt atât de intuitivi, de multe ori nici nu trebuie să li se ceară ajutorul, că o vor face din propria inițiativă.

Mașina ta s-a stricat? Peștii vor fi primii care te vor scoate la plimbare sau îți vor împrumuta mașina lor. Ți-e frig? Tot ei sunt cei care îți vor pune haina lor pe spate.

Au tendința de a pune nevoile celorlalți înaintea alor lor, deoarece sunt întotdeauna dispuși să spună da atunci când un prieten are nevoie.

2. Peștii sunt plini de compasiune

Ca semn de apă, Peștii sunt conduși de sentimentele și emoțiile lor. Cu aceasta vine și compasiunea lor profundă și sinceră pentru ceilalți. Nu pot ignora oamenii care suferă, ci arată îngrijorare și empatie față de cei aflați în nevoie.

Dacă simți că ești la pământ, caută un prieten din zodia Pești pentru confort. El va asculta tot ce ai de spus, te va îmbrățișa puternic și te vor motiva pentru a te ridica de jos. E mereu plin de complimente și cuvinte încurajatoare.

3. Peștii sunt persoane empatice

Deoarece Peștii simt atât de intens emoțiile altora, sunt un semn zodiacal incredibil de empatic. Dacă ai nevoie de un umăr pe care să plângi, nu există o persoană mai bună ca acest nativ.

Nu îi este doar milă de tine, ci e capabil să se pună complet în locul tău.

Empaticii Pești înțeleg complet cum e să fii copleșit și vor depune tot efortul pentru a ajuta persoana aflată în nevoie. Asta pe lângă o cutie plină cu gogoși și câteva cuvinte de încurajare.

4. Peștii nu judecă pe nimeni

Peștii se bucură să-i asculte pe ceilalți și să învețe lucruri noi fără să judece. Au o minte deschisă și ascultă atent când cineva vorbește cu ei.

Dacă ai o idee nouă pe care ți-e frică să o împărtășești cu ceilalți, mergi la ei. Te vor asculta fără să te critice, ba chiar te vor încuraja.

5. Peștii sunt întotdeauna ușor de abordat

Peștii au abilitatea extraordinară de a-i face pe cei din jurul lor să se simtă înțeleși și acceptați. Poți vorbi cu ușurință cu ei și sunt foarte accesibili.

Dacă ești la o petrecere cu oameni pe care nu îi cunoști, un nativ din zodia Pești este persoana perfectă cu care poți purta o conversație. Deși nu este cel mai extrovertit semn zodiacal și probabil nu va fi în centrul atenției, el este persoana perfectă cu care să vorbești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending