Connect with us

Horoscop

De ce să nu-l părăsești, în funcție de zodia lui

Ai avea regrete dacă l-ai părăsi sau ești sigură că trebuie să o faci? Iată cum să îți dai seama că decizia este una corectă, în funcție de zodia lui!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Nu ar trebui să-l părăsești doar pentru că ești curioasă că poate exista cineva mai bun pentru tine, pentru că este foarte puțin probabil să existe.

Cum vei găsi pe cineva la fel de distractiv, aventuros și cu o perspectivă atât de pozitivă asupra vieții ca un Berbec? Poate că este foarte competitiv, dar te provoacă să fii o persoană mai bună și te încurajează să țintești mai sus.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Nu ieși din această relație dacă îți place cine ești tu făcând parte din ea.

Taurul este atât de generos, răbdător și de încredere încât nu-i poți ignora aceste calități. Știi că poți conta pe el atunci când ai nevoie, oferindu-ți sprijin și putere. El este stânca ta și știi că s-ar lupta cu dinții pentru tine. Sentimentul de siguranță pe care ți-l oferă te ajută să fii mai puțin anxioasă și stresată.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Nu ieși din relație dacă nu ați vorbit despre motivul despărțirii.

Relațiile se bazează pe o comunicare solidă, iar acest nativi are abilități de comunicare uimitoare. Dacă te gândești la despărțire, spune-i, deoarece este întotdeauna deschis să vorbească despre orice. Nu lua decizia de una singură, spune-i ce gândești și vedeți ce trebuie să faceți amândoi pentru a trece peste acest impas. A-l părăsi nu este singura alternativă pentru tine.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul nu este lângă tine doar atunci când ești fericit, este acolo și când te simți tristă, supărată sau învinsă.

Poate nu sunteți căsătoriți, dar el ia foarte în serios relația și este alături de tine ori de câte ori ai nevoie de el, atât în vremuri rele, cât și bune. Dacă îl părăsești, vei găsi vreodată pe cineva la fel de plin de compasiune ca el? Vei găsi vreodată un bărbat cu care să te simți la fel de confortabil în ceea ce privește sentimentele tale?

Leu(22 iulie – 22 august)

Nu te despărți de un Leu dacă nu vrei cu adevărat acest lucru.

Da, este un om foarte mândru și poate fi o provocare să fii într-o relație cu cineva care are o stimă de sine atât de puternică și un ego imens ca și el. Dar, tu știi că în adâncul sufletului său este loial, iubitor și bun. Chiar dacă uneori este puțin posesiv, el vrea ca tu să fii fericită. Poate că, în loc să-l părăsești, trebuie doar să ai suficientă încredere pentru a-i împărtăși lumina reflectoarelor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu te despărți de el dacă problema poate fi rezolvată cu ușurință.

Nu, relația nu este perfectă, dar asta nu înseamnă că ar trebui să renunți la ea. Unul dintre punctele sale forte este capacitatea de a se concentra asupra unei probleme și de a găsi soluție. De ce să nu încercați să faceți acest lucru împreună? Dacă ai nevoie de cineva cu un ochi imparțial care să vă ajute, atunci mergeți la terapie de cuplu. Știi că partenerul tău din zodia Fecioară prosperă rezolvând probleme, de ce să nu profiți de această abilitate a lui pentru a vă întări relația?

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Nu pune capăt relației dacă îți oferă ce ai nevoie.

Dacă te sprijină, te încurajează și îți oferă tot felul de experiențe noi, nativul din Balanță este alesul. Este posibil să te concentrezi asupra unui mic conflict decât să privești în ansamblu imaginea relației tale. El îți oferă tot ceea ce îți dorești într-un partener, de aceea merită să lupți pentru relație. Nu-i place conflictul și are tendința de a-și ascunde sentimentele, dar știe și că dialogul deschis nu trebuie să însemne negativitate.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este o persoană foarte pasională și intensă și asta te poate speria dacă ai o relație cu el.

Trebuie să fii conștientă că intensitatea lui este prezentă doar pentru că te iubește. Are atât de multe calități mărețe: este curajos, matur, loial și intuitiv, știe ce vrei și ai nevoie înainte să spui ceva. Durează până să te obișnuiești cu stilul lui, dar odată ce începi să te simți confortabil, vei realiza că nu te-ai simțit niciodată atât de iubită.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Ești îngrijorată că se simte captiv în relația cu tine?

Este adevărat, Săgetătorului îi place să călătorească, să exploreze lumea și să experimenteze cât mai multe în viață. Totuși, nu ar fi cu tine dacă nu te-ar iubi, ci ar fi dispărut demult. Voi doi puteți funcționa împreună, chiar dacă există o anumită libertate pe care și-o dorește. Dacă nu încerci să-l ții legat, te va iubi și mai mult.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Nu-l părăsi fără să-i oferi șansa de a remadia lucrurile stricate din relația voastră.

Capricornul este un om muncitor până la extremă. Este o persoană de încredere, înțeleaptă și disciplinată și va dori să aibă ocazia să repare ce e stricat în relația lui cu tine. Dacă ai încredere în el, vei putea construi o bază solidă pentru o viață minunată împreună.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Nu-l părăsi dacă face un efort sincer de schimbare.

Știe la fel de bine ca și tine că există o problemă în relația voastră, dar face o încercare onestă de a o rezolva. Nu este în regulă să pui punct relației când el este dispus să facă totul pentru ea. Dacă doar vorbește și nu are intenția de a se schimba, atunci ar trebui să iei atitudine.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Nu pune capăt relației cu el dacă cineva din exterior pune presiune pe oricare dintre voi.

Partenerul tău din Pești este probabil unul dintre ceie mai plini de compasiune și creativitate pe care l-ai întâlnit vreodată. Cu toate acestea, el tinde să aibă prea multă încredere în alte persoane și poate fi manipulat cu ușurință. Știi că ar face orice nu doar pentru tine, ci pentru oricine altcineva, pentru că este foarte altruist. Relația este între voi doi, nu lăsați pe altcineva să o strice. Încurajează-l să fie ferm în fața influențelor exterioare și să lupte pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending