Connect with us

Horoscop

De ce nu îți găsești marea iubire, în funcție de zodia ta

Te-ai săturat să fii singură? De obicei, atunci când ai ghinion în dragoste, e vorba despre o nepotrivire de caracter sau despre lipsa atracției. Dar, atunci când toate despărțirile arată la fel, ar putea exista ceva la tine care să te atragă spre persoanele cu care nu ești cu adevărat compatibilă!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Uneori, e benefic să fii competitiv, dar nu și în cazul relațiilor amoroase.

Dacă vrei să găsești dragostea adevărată, va trebui să încetezi să încerci să îl depășești pe cel de lângă tine. În schimb, ai putea să te concentrezi mai mult pe persoana lui, să îl cunoști mai bine și să îl iubești pentru ceea ce este. Lipsa de egoism îți va îmbunătăți relația.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Cu siguranță ți s-a spus de nenumărate ori că încăpățânarea ta este cauza problemelor tale.

Acest lucru poate fi adevărat, dar nici materialismul nu trebuie ignorat. Ca să îți întâlnești marea iubire, trebuie să nu prioritizezi aceste lucruri care pot deveni copleșitoare pentru partenerul tău.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Ești o persoană foarte sociabilă și încerci pe cât posibil să nu fii singură.

Dat fiind aceste lucruri, faci totul pentru a fi înconjurată de oameni, deși ar trebui să înveți să petreci timp doar cu tine și să te bucuri de el. Doar în acest fel vei reuși să îți întâlnești adevărata iubire, mai degrabă decât să pierzi timpul cu cineva care chiar nu merită.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Ești o persoană incredibil de persuasivă.

Probabil că insistențele tale de a obține ceea ce îți dorești au creat probleme importante în relațiile tale. Pentru a-ți întâlni marea iubire, trebuie să fii mai deschisă către compromisuri și să îți lași partenerul să preia și el frâiele din când în când.

Leu(22 iulie – 22 august)

Probabil ești obișnuită să ți se spună că mândria ta este cel mai mare defect al tău.

Dar, principala ta probleme în ceea ce privește relațiile este cu totul alta: ești prea loială. Este perfect normal să fii așa atunci când vine vorba de persoanele pe care le iubești, dar, uneori, ești prea dispusă să te jertfești pentru persoanele care nu te tratează corect. Dacă vrei să îți întâlnești marea iubire, trebuie să te concentrezi doar asupra acelora care te apreciază cu adevărat, nu pe cei care îți gâdilă orgoliul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În timp ce hărnicia ta îți aduce numai beneficii, critica ta îți creează probleme pe plan sentimental.

În loc să despici firul în patru și să cauți perfecțiunea, mai bine ți-ai iubi partenerul necondiționat. Pentru a-ți găsi marea dragoste, e necesar să îi accepți pe cei pe care îi iubești așa cum sunt.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Ești o persoană foarte diplomată, cel puțin atunci când ai de-a face cu un conflict.

Dacă nu îți folosești talentele de comunicare, nu vei rezolva nciodată nimic. Trebuie să fii curajoasă și să abordezi problemele din relație așa cum procedezi și în alte cazuri. Compasiunea și echilibrul cu care ești înzestrată te pot ajuta în dragoste, trebuie doar să le lași să iasă la suprafață.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Întâmpini dificultăți imense în a avea încredere în ceilalți și asta te face să ai rețineri în dragoste.

Va trebui să accepți incertitudinea și să nu mai încerci să controlezi totul, pentru a putea să îți întâlnești marea iubire. Până la urmă vei reuși, dar și de această dată va trebui să fii atentă la nesiguranțele și gelozia față de partener. Ești singurul responsabil pentru natura ta suspicioasă!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

În timp ce optimismul tău este extrem de atrăgător, acesta poate crea și neplăceri în dragoste.

Ai tendința de a ignora semnalele de alarmă din relațiile tale din cauza ochelarilor pe care îi porți! Indiferent de situație, trebuie să fii dispusă să vezi lucrurile așa cum sunt ele, nu cum ai vrea să fie. Curiozitatea înnăscută te poate ajuta să descoperi posibile soluții pentru conflictele din cuplu, pentru că nu trebuie să le eviți dacă vrei să ai succes pe plan amoros!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Ești foarte practică și disciplinată, ceea ce te face să fii o persoană de încredere.

Însă, orice eventual partener nu are nevoie doar de asta, ci ar vrea să te dezlănțui mai mult. Explorează-ți sentimentele și senzualitatea pentru a deveni un partener echilibrat. Dacă nu știi de unde să începi, citește câteva cărți despre intimitate și investește în niște lumănări și ulei de masaj!

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Spui că ești în căutarea marii iubiri, dar îți e teamă să te implici prea mult.

În loc să fii distantă, încearcă să revii cu picioarele pe pământ și să-ți exprimi sentimentele. Nu este nimic în neregulă ca uneori să fii detașată, însă nu poți trăi toată viața așa. Descoperă ce înseamnă dragostea și intimitatea pentru a obține o nouă perspectivă.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Înclinațiile tale artistice și fanteziste sunt calități atrăgătoare, fără îndoială.

Din păcate, uneori ești prea prinsă în poveștile tale. Dacă vrei să găsești iubirea adevărată, va trebui să revii cu picioarele pe pământ. Nu cădea în capcana de a crede că partenerul tău îți va putea oferi toate acele lucruri la care visezi. Trebuie să te regăsești înainte să-ți găsești sufletul pereche!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending