Connect with us

Horoscop

De ce îţi va frânge inima, în funcţie de zodia lui

Dacă vrei să descoperi ce te aşteaptă alături de partenerul tău, îndreaptă-ţi atenţia către semnul lui zodiacal!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Partenerul tău din Berbec se îndrăgosteşte repede şi iubeşte pătimaş, însă după doar o săptămână sau două se va simţi plictisit.

Îşi pierde cu uşurinţă interesul, mai ales dacă tu nu eşti aventuroasă şi nu cauţi tot timpul acţiune aşa cum o face el. El vrea să vadă totul şi să meargă peste tot, dar nu oricine poate ţine pasul cu el. Dacă nu eşti ca el, vei sfârşi cu inima frântă.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Partenerul tău din Taur este îngrozit de ideea de a fi rănit şi nu vrea ca cineva să îi vadă latura vulnerabilă.

De aceea, de îndată ce începe să se ataşeze de cineva, se închide în el. Nu are probleme în a oferi dragoste, pentru că e extrem de loial şi iubitor, dar nu se va deschide prea uşor pentru a se cruţa de suferinţă. Astfel, el îţi poate răni inima.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Mintea partenerului tău din Gemeni este peste tot.

El conştientizează că nu ştie ce vrea, dar nu are nicio problemă cu asta. Acesta este frecvent întrebat de către partenerele lui dacă este sau nu interesat de relaţie, pentru că, la fel cum se întâmplă şi în cazul tău, el transmite semnale mixte tot timpul. Ar trebui să se hotărască în ce direcţie să meargă, însă până atunci, indecisivitatea sa îţi poate frânge inima.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul ar face orice pentru a-i mulţumi pe cei din jurul său, iar când vine vorba de relaţia sa amoroasă, tot ceea ce vrea este ca familia lui să accepte alegerea pe care a făcut-o.

Dacă familia sa dezaprobă relaţia în care s-a implicat, în acest caz cu tine, nu se va gândi de două ori înainte de a pune punct. Pune prea mult preţ pe ceea ce spun prietenii şi rudele sale, pentru că se gândeşte că aceştia îi vor doar binele.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul este prea plin de el. Ştie că nu există loc decât pentru o singură persoană sub lumina reflectoarelor şi aceea este el.

Cu siguranţă s-a îndrăgostit de tine pentru că eşti mereu în centrul atenţiei, dar, vine un moment în care va vrea să preia el acest rol. Ca un adevărat Leu, va râde şi te va împinge în spate. Acest lucru te poate tulbura şi îţi poate frânge inima.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Partenerul tău din Fecioară pare mereu dat peste cap.

În mod constant răstălmăceşte lucrurile şi analizează totul exagerat de mult. Din această cauză, te poate face să suferi. El te poate părăsi fără un motiv anume, pur şi simplu va simţi că vrea să se despartă de tine şi atât. Dacă îi vei cere explicaţii, nu va reuşi să îţi ofere niciuna.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul din Balanţă întâmpină probleme atunci când se implică într-o relaţie cu cineva care îi îndeplineşte aşteptările nebuneşti.

Dacă asta se întâmplă şi în cazul tău, el va începe să simtă că preia controlul asupra ta şi că trebuie să te elibereze. Este bun şi corect, de aceea va prefera să te lase să pleci, lucru care îţi va frânge inima.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este brutal de cinstit. Îţi va spune exact ce aşteptări are de la relaţia cu tine şi, dacă nu îi îndeplineşti condiţiile, el va pune punct.

De asemenea, dacă îl deranjează ceva la tine, te va confrunta fără să stea pe gânduri. În cazul în care nu te schimbi, se va despărţi de tine foarte direct şi dur.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Bărbatul din Săgetător se pune mereu pe primul loc.

Îţi va răni inima pentru că nu se va consulta cu tine cu privire la deciziile importante de viaţă care vă afectează pe amândoi. E foarte libertin şi nu se gândeşte prea mult la ce va face, ci doar va acţiona. Îşi poate schimba foarte uşor mediul şi oamenii cu care obişnuia să-şi petreacă timpul. Dacă nu poţi accepta acest lucru, te va părăsi.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este un perfecţionist şi un sclav al termenelor limită.

Dacă nu eşti dispusă să îi fii alături în goana după succes, se va rupe de tine. Şi-a planificat întreaga viaţa şi, dacă nu rezonezi cu programul lui, se va despărţi de tine şi va continua să caute pe cineva care să o facă.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul este o persoană foarte profundă şi inteligentă.

Vrea ca tu să fii la fel ca şi el şi să îl stimulezi intelectual, să simtă că poate purta conversaţii semnificative cu tine. Dacă nu îi satisfaci standardele înalte, nu va avea nicio problemă să se despartă de tine. El nu are nici cea mai mică intenţie de a se schimba pentru altcineva.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Datorită spiritului său artistic, nativul din Peşti caută pe cineva care să îi înţeleagă modul de exprimare.

Vrea ca tu să fii la fel de creativ ca şi el şi să îl sprijini în ceea ce face. Dacă nu poţi ajunge la nivelul dorit de el, nu va ezita să pună punct relaţiei şi să îşi îndrepte atenţia în altă parte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending