Connect with us

Horoscop

DE CE ARE NEVOIE FIECARE SEMN ZODIACAL ÎN SĂPTĂMÂNA 5-11 APRILIE

 

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec – Ai nevoie de sprijin

Această săptămână vine la pachet cu o schimbare destul de importantă pentru tine pe plan profesional. Îți este teamă de ceea ce urmează, însă știi că acesta este pasul pe care trebuie să îl faci. Ai nevoie de susținere din partea oamenilor dragi.

Taur – Ai nevoie să te odihnești

Ultima perioada a fost una destul de agitată pentru tine, așa că în această săptămână încerci să iei lucrurile treptat și să te liniștești. Profită de oamenii din jurul tău și petrece mai mult timp în preajma lor, compania lor îți va face foarte mult bine.

Gemeni – Ai nevoie să nu te dai bătutăEste o perioadă dificilă, însă nu va ține întreaga ta viață; încearcă să o accepți și să găsești în sufletul tău puterea de a merge mai departe. Îndrăznește să ai încredere în tine că vei depăși aceste momente și să crezi că Universul este alături de tine.

Rac – Ai nevoie să îți regăsești drumul în viață

Fă un pas în spate și caută în adâncul sufletului tău răspunsurile la întrebările care te macină. Profită de această săptămână pentru a înțelege ce îți lipsește și care este drumul pe care vrei să mergi în viață. Un sfat important: fii sinceră cu tine.

Leu – Ai nevoie să faci un pas în spate

Nu mai grăbi lucrurile. Nu mai fugi de tot ce se află în prezent. Este momentul să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea, să îți arate care sunt planurile pe care le-a pregătit pentru tine. Crede-mă, vei fi surprinsă în cel mai frumos mod posibil.

Fecioară – Ai nevoie de timp pentru tine

Ai oferit tot timpul pe care l-ai avut oamenilor din jurul tău, iar acum te simți epuizată și secată de energie. Încearcă să te odihnești, să faci un pas în spate și să petreci mai mult timp cu tine; este important să ai grijă de tine înainte de a avea grijă de ceilalți.

Balanță – Ai nevoie să nu te dai bătută

Știu, este greu drumul pe care ai ales să mergi… însă nu este imposibil. Învață să crezi în tine și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Nu te da bătută, este doar un mic hop peste care trebuie să treci. Continuă să faci pași mărunți, dar siguri și vei vedea rezultatele în cel mai scurt timp posibil.

Scorpion – Ai nevoie să fii fericită

Pentru a fi fericită cu adevărat, trebuie să privești adânc în inima ta și să îți dai seama ce îți lipsește, iar apoi să nu ai liniște până când nu ajungi în acel punct în care te simți împlinită, liniștită și împăcată cu tine însăți. Ai răbdare, această călătorie durează ceva timp.

Săgetător – Ai nevoie de mai multă iubire

Simți că este o perioadă ușor dificilă pentru tine și ai nevoie să fii înconjurată de oamenii dragi din jurul tău, să ți se ofere atenție și iubire. Îndreaptă-ți atenția asupra relației pe care o ai cu membrii familiei, aceștia te vor ajuta foarte mult în aceste momente.

Capricorn – Ai nevoie să te ierți

Iartă-te pentru tot ce s-a întâmplat, pentru toate greșelile făcute. Iartă-te pentru că doar așa vei reuși să îți înveți lecțiile, să lași trecutul în spate și să mergi mai departe către viitor. Iartă-te pentru că doar așa vei reuși să zâmbești din nou și să te bucuri de momentul prezent.

Vărsător – Ai nevoie să crezi că totul va fi bine

Știu că este greu acum și că nu poți vedea luminița de la capătul tunelului, însă amintește-ți că după furtună apare curcubeul. Nimic nu durează o veșnicie, nici măcar tristețea și durerea. Ai încredere că totul va fi bine și învață să mergi mai departe.

Pești – Ai nevoie să îndrăznești să ieși din zona de confort

Aceasta este o perioadă destul de complicată pentru tine, însă este necesară pentru a crește; trebuie să îndrăznești să ieși din zona de confort și să îți asumi acele riscuri pe plan profesional. Este un drum interesant și plin de provocări, pregătește-te pentru el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending