Connect with us

Horoscop

DE CE ARE NEVOIE FIECARE SEMN ZODIACAL ÎN SĂPTĂMÂNA 19-25 APRILIE

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune de ce ai nevoie in aceasta saptamana.

Berbec – Ai nevoie să rămâi optimistă

Este o perioadă dificilă, însă asta nu înseamnă că nu va dura la infinit. Nici vorbă, și asta va trece. Trebuie doar să ai răbdare; între timp, învață să îți numeri binecuvântările și să fii recunoscătoare pentru fericirea din viața ta.

Taur – Ai nevoie să crezi în tine

Ești pe punctul de a face câteva schimbări importante și este obligatoriu să crezi în tine, în visurile tale. Planurile pe care le ai te vor ajuta să ajungi acolo unde îți dorești, trebuie doar să știi cum să le pui în aplicare.

Gemeni – Ai nevoie să te bucuri de micile lucruri

Învață să trăiești cu adevărat și să fii mai atentă la micile bucurii, la acele lucruri mărunte și banale pentru că ele sunt cele care, la finalul zilei, contează cu adevărat. Apreciază-le la adevărata lor valoare.

Rac – Ai nevoie de mai multă iubire

Treci printr-o perioadă puțin mai dificilă din punct de vedere emoțional și ai nevoie să simți că ești iubită. Ai nevoie de căldura inimilor oamenilor din jurul tău. Ai nevoie de îmbrățișări, de zâmbete, de sprijin necondiționat.

Leu – Ai nevoie să fii tu însăți

Renunță la acele măști pe care le porți pentru că îți este teamă să nu cumva să fii rănită. Învață să fii tu însăți în fața oamenilor dragi – să îți deschizi sufletul fără să îți fie teamă că vei putea fi rănită, să îți arăți vulnerabilitățile, să fii fericită, să fii sensibilă.

Fecioară – Ai nevoie să știi cine ești

Această perioadă este una foarte bună pentru a petrece timp cu tine însăți; descoperă-te, învață cine ești, ce te face fericită și ce îți pune zâmbetul pe buze. Încearcă să fii sinceră cu tine și să nu te mai lași condusă de nimeni.

Balanță – Ai nevoie să știi că oamenii dragi ție sunt bine

În această săptămână simți nevoia să protejezi oamenii la care ții; să îi iubești, să le fii alături în momentele dificile, să ii sprijini și să le oferi un umăr pe care să plângă. Ai grijă de ei și pentru asta îți vor rămâne recunoscători pe viață.

Scorpion – Ai nevoie să crezi în tine

Visurile nu se vor întâmpla peste noapte; ai nevoie de mult curaj, de muncă și de determinare pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Crede în tine și continuă-ți drumul, rezultatele se vor vedea mai repede decât crezi tu.

Săgetător – Ai nevoie de liniște

Liniștea este medicament pentru sufletul trist. În această perioadă ai nevoie de liniște, ai nevoie să fii doar tu și gândurile tale, ai nevoie să îți pui în ordine anumite lucruri astfel încât să iei deciziile potrivite.

Capricorn – Ai nevoie să iubești necondiționat

În această perioadă ai nevoie să fii sinceră când vine vorba despre iubire; ai nevoie să oferi cea mai pură și mai sinceră dragoste din lume. Ai nevoie să iubești necondiționat oamenii din jurul tău și să le arăți cât de mult ții la ei.

Vărsător – Ai nevoie de liniște pentru suflet

În această săptămână este foarte important să cultivi liniștea în sufletul tău. Să încerci să elimini tot zgomotul și să faci loc pentru momente în care să fii doar tu cu tine, cu gândurile tale. Va fi mai greu la început, însă vei vedea ce beneficii frumoase va aduce acest exercițiu în viața ta.

Pești – Ai nevoie să nu renunți atât de ușor la visurile tale

Nu te da bătută. Nimeni nu a spus că este ușor. Beneficiile vor fi pe măsură muncii tale. Învață să ai încredere în tine și să mergi mai departe, să lupți pentru ce îți dorești și să nu te lași până când nu vei ajunge acolo unde îți dorești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending