Connect with us

Horoscop

DE CE ARE NEVOIE FIECARE SEMN ZODIACAL ÎN SĂPTĂMÂNA 15-21 MARTIE

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Astrologie: Spune-mi ce zodie esti pentru a afla ce ti-au pregatit astrele pentru a treia saptamana din luna martie 2021.

Berbec – Ai nevoie să ieși din zona de confort

Poate fi dificilă această situație, însă este una dintre cele mai importante pentru tine deoarece îți oferă posibilitatea de a crește și de a te transforma. Ai încredere în tine și continuă drumul pe care te afli.

Taur – Ai nevoie să ai răbdare

Știu că este dificil, însă este necesar. Nu poți sări peste aceste etape, ele fac parte din viața ta, vin cu lecții importante care îți vor fi de mare ajutor în viitorul apropiat. Acceptă-le și trăiește cu ele.

Gemeni – Ai nevoie să îndepărtezi zgomotul din jurul tău

Este momentul să privești în sufletul tău și să auzi ce îți șoptește de atât de mult timp. Este momentul să fii sinceră și să îți dai seama dacă acesta este drumul pe care vrei să mergi. Este momentul să iei deciziile potrivite pentru tine.

Rac – Ai nevoie să fii ajutată

Este posibil să fii nevoită să faci câteva schimbări importante pe plan personal și ai nevoie să fii puțin ajutată și îndrumată de oamenii în care crezi și care sunt acolo pentru tine. Chiar dacă asculți sfaturile lor, nu uita să te lași condusă de intuiție.

Leu – Ai nevoie să lupți pentru ceea ce îți dorești

Îndrăznește să crezi în tine, în puterea care se ascunde în sufletul tău. Este momentul să știi ce îți dorești de la viață și să lupți cu toată inima pentru a ajunge acolo unde visezi. Ești mai puternică decât crezi.

Fecioară – Ai nevoie de liniște

Trebuie să înveți să fii și cu tine. Nu uita că singurătatea îți face bine, te ajută să îți pui în ordine gândurile și sentimentele, să înveți să fericirea ta nu depinde de nimeni și să creezi o conexiune specială cu sufletul tău.

Balanță – Ai nevoie să fii sinceră cu tine însăți

Este posibil ca pe plan sentimental să apară câteva probleme destul de serioase; este foarte important să îți păstrezi calmul, să analizezi situația la rece și să fii sinceră nu doar cu partenerul de cuplu, ci și cu tine însăți. Ești fericită cu adevărat?

Scorpion – Ai nevoie de multă energie

Ai foarte multe lucruri de rezolvat pe plan profesional și este foarte important să îți planifici cât mai bine săptămâna astfel încât să reușești să te ocupi de tot ce îți propui. Ai nevoie de multă energie și de răbdare.

Săgetator – Ai nevoie să lupți pentru ceea ce îți dorești

Indiferent de cât de dificil este drumul pe care mergi în aceste momente, îndrăznește să crezi că mâine va fi mai bine. Puțin câte puțin. Nu te da bătută, depășește obstacolele care stau în calea succesului și mergi mai departe.

Capricorn – Ai nevoie să petreci mai mult timp cu cei dragi

Chiar dacă ești foarte concentrată asupra vieții profesionale, este tare important să nu îți neglijezi familia și oamenii dragi. Încearcă să îți gestionezi mai bine timpul astfel încât să reușești să petreci și momente speciale alături de persoanele la care ții.

Vărsător – Ai nevoie să te deconectezi

Învață ca din când în când să petreci puțin timp doar cu tine; să te deconectezi de la tot ce se întâmplă în jurul tău și să te conectezi la sufletul tău, să îți asculți gândurile și sentimentele și să îți dai seama de ce ai nevoie pe viitor.

Pești – Ai nevoie să fii singură

Este posibil să fii nevoită să faci o schimbare destul de importantă în această perioadă și, pentru a te asigura că iei decizia potrivită, alegi să fii singură astfel încât să analizezi cu mare atenție situația și să nu te influențeze nicio persoană din jurul tău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending