Connect with us

Horoscop

CURATENIA DE PRIMAVARA SI IN SUFLETUL TAU: CUM SA ELIMINI ENERGIILE NEGATIVE DIN CASA

Casa ta este o reprezentare a mintii, corpului si spiritului tau. In multe privinte, exista o legatura intre toate aceste energii. Cand mediul inconjurator este unul frumos, si tu te simti bine. Iar atunci cand te simti bine in interior, esti cu adevarat fericita si iei cele mai bune decizii pentru viata ta.

 

Se spune ca acasa este locul in care este inima si acest lucru este probabil adevarat. Poate la cel mai adanc nivel, casa ta este o reflectare a inimii tale.

Pe masura ce intram intr-un nou sezon si incepem noul an astrologic, este important sa elimini orice aglomeratie din casa ta. Acest lucru este valabil mai ales daca ai avut de a face cu energii negative/ grele sau daca te-ai simtit blocata/ stagnata in viata ta.

Daca vrei sa creezi un mediu nou si frumos pentru tine, daca vrei sa aduci energia pozitiva in viata ta, o modalitate de a face aceste lucruri este sa incepi cu spatiul in care locuiesti.

Iata cum iti poti curata energetic casa pentru a fi cu adevarat fericita:

1. Incepe cu curatenia fizica

Nu poti curata energetic spatiul in care locuiesti daca nu incepi cu o curatenie clasica. Mergi in fiecare camera si incepe sa indepartezi elementele de care nu mai ai nevoie si care nu mai sunt aliniate cu viziunea ta. Odata ce dezvordinea este indepartata, incepe sa cureti (foloseste aspiratorul, mopul, sterge praful).

2. Foloseste salvie pentru a curata energetic casa

Dupa ce ai facut ordine in casa ta, este timpul sa faci o curatenie energetica. Poti arde salvie iar, in cazul in care nu iti place mirosul de salvie, poti folosie tamaie sau chiar clopote.

3. Foloseste cristale

Pentru a invita energia pozitiva si vindecatoare in casa ta, foloseste cristalele. Iata cateva sugestii:

– pune ametistul pe usa din ffata pentru a iti proteja casa de energia negativa;

– plaseaza doua bucati de cuart roz in dormitor pentru o relatie pozitiva si armonioasa;

– plaseaza citrin in biroul de acasa pentru a invita abundenta si prosperitatea;

– pune cuart clar in apropierea tuturor obiectelor electronice si electrocasnice (precum laptopul, routerele de internet, televizorul) pentru a minimiza daunele cauzate de radicalii liberi;

– pune celestist in bucatarie sau in living/sufragerie pentru a avea conversatii frumoase cu persoanele din casa si cu cele care trec pragul casei tale.

4. Decoreaza cu natura

Incearca sa aduci natura in casa ta – aceasta este o modalitate excelenta de a aduce energie pozitiva in locuinta si de a elibera energia negativa. Exista cateva plante de interior care, de asemenea, functioneaza ca un filtru natural de aer. Iata care sunt cele mai bune optiuni atunci cand vine vorba de curatarea aerului din casa ta:

– aloe vera;
– gerbera;
– bambus;
– ficus;
– iedera.

5. Creeaza un altar

Gaseste un loc in casa ta pentru a iti crea un altar privat. Acesta este ca un spatiu sacru unde poti medita sau pur si simplu stai pentru a reflecta. Poti include, de asemenea, obiecte pretioase pe altarul tau precum cristalele, fotografii dragi si chiar mesaje cu dorinte sau afirmatii pentru acest an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending