Connect with us

Horoscop

Cum vor zodiile să fie seduse

Să înveți cum să seduci este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți viața intimă!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul vrea să fii încrezător, îndrăzneț și să faci prima mișcare.

Nu-și dorește să fie complet dominat pentru că, de asemenea, îi place să preia conducerea uneori. Complimentele legate de sexualitatea sa îi vor atrage atenția. Dacă vei fi capabil să faci față intensității și energiei sale, atunci îl vei cuceri.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul vrea să fie sedus lent și simplu.

E extrem de senzual, așa că își dorește să miroși bine și să fii proaspăt ieșit din duș. Dacă îi aduci și un cadou dulce sau scump, atunci ai mari șanse să îl cucerești. Mai mult decât atât, dacă îi spui că e la fel de delicios ca desertul cu pricina, îți pavezi drumul spre dormitorul lui.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Geamănului îi place să fie sedus prin discuții inteligente și creativitate.

Nu suportă să se plictisească, așa că va trebui să îi arăți cât de inventiv și interesant ești. Chiar dacă arăți super bine și l-ai putea ispiti în primă fază, pe măsură ce te cunoaște va trebui să îi demonstrezi că ești deștept și să nu îl faci să regrete că a ajuns în dormitor cu tine.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racului nu îi place să fie abordat direct, el vrea să fie sedus ca pe vremuri.

Să fie curat, dus la cină și cucerit. Vrea să vă cunoașteți înainte de a ajunge în dormitor. Nu trebuie să te sperii că își dorește o relație completă, pentru că adevărul este că apreciează să se creeze doar o mică conexiune între voi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul știe că este perfect, dar vrea ca și tu să știi asta.

Trebuie să fii în ton cu aspectul său fizic, să fii curat, îngrijit și atractiv. Nu va funcționa tehnica de a-i spune ceea ce vrea să audă, pentru că el are nevoie să îi și demonstrezi. Vrea să fii atent și concentrat asupra lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarei îi place ca totul să fie curat, să miroasă bine și să fie organizat, iar oamenii nu sunt o excepție de la această regulă.

Dacă vrei să o seduci, trebuie să fii foarte atent cu rutina ta de îngrijire, în special la unghii. Pe lângă aspectul tău atractiv, trebuie să îl cucerești și cu inteligența.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța nu își dorește să fii prea agresiv sau direct, ci vrea puțin flirt, flori și cuvinte dulci.

Nu trebuie să îi arăți indiferență sau că nu știi ce vrei. O mică provocare este bună, chiar dacă lucrurile dintre voi se vor bloca la un anumit nivel.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este atras de oameni sinceri și pasionali.

Îi place să controleze lucrurile și nu se aruncă de la prima întâlnire în dormitor. Vrea să construiești o tensiune sexuală înainte toate. Trebuie să fii pe aceeași lungime de undă cu el și să îți dorești aceleași lucruri ca și el, dar mai presus de toate, să fii demn și natural.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul vrea să arate tuturor cât de special este.

Așa că, dacă vrei să îl seduci, trebuie să îi oferi oportunitatea de a dezvălui cine e. Poate o plimbare cu barca sau un picnic în parc sunt idei mult mai bune decât un film sau o cină romantică. Dacă poți purta conversații lungi cu el și îl menții captiv cu umorul tău, atunci calea spre dormitor este sigură.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul vrea ca tu să fii o persoană care emană încredere în propriile forțe, care are succes și obiective mari, dar tangibile.

El trebuie să fie sigur că poți ține pasul cu el. Chiar dacă e vorba doar de o relație ocazională, Capricornul are nevoie să fie provocat din toate punctele de vedere.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorului îi plac oamenii care sunt unici și inventivi.

Vrea să se asigure că va avea parte de o experiență plăcută alături de tine, așadar își dorește să fii spontan și aventuros. Te va testa înainte de a ajunge în dormitor cu tine, așa că apelează la toate trucurile pe care le știi!

Pești(19 februarie – 20 martie)

Peștii nu sunt ușor de sedus. Le place sexul la fel ca oricui altcuiva, însă gesturile clasice nu funcționează în cazul lor.

Vor să existe o conexiune între tine și ei. Nu trebuie să fie dragoste, dar trebuie să existe respect reciproc și grijă. Creativitatea e un plus dacă vrei să îi cucerești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending