Connect with us

Horoscop

Cum te ajută zodiile să îți găsești sufletul pereche!

Găsirea sufletului pereche este o misiune aproape imposibilă în lumea asta populată de miliarde de oameni, răspândiți pe cele 7 continente.

Inventarea unui algoritm care să ne aducă direct în brațele celui alături de care să ne petrecem tot restul vieții, este, de ce să nu recunoaștem, una dintre dorințele secrete a fiecăruia dintre noi. Iată cum te ajută zodiile să îți găsești sufletul pereche!

Ce-ar fi dacă noi ți-am zice că alinierea stelelor și a planetelor te poate ajuta în acest sens? Horoscopul îți poate fi de mare ajutor, indicându-ți caracteristicile cărei zodii se potrivesc de minune cu personalitatea ta!

Vezi care este zodia în care ai mari șanse să îți găsești sufletul pereche!

Berbec

Suflet pereche: Vărsător

Spiritul imprevizibil al Vărsătorului va ține departe de rutină relația voastră, însă va reuși să te facă să îți pui întrebări despre care va fi pasul său următor. Îi vei găsi în cafenele, la marșuri politice sau lucrând asupra unei cauze în care cred cu tărie. Vărsătorii tind să se implice cu toată ființa, dacă în calea lor apare un element demn de atenția lor.

Taur

Suflet pereche: Fecioară

Pentru a găsi un reprezentant al acestei zodii tot ce trebuie să faci este să te anturezi cu persoane influente din mediul de afaceri, Fecioarele bucurându-se de eticheta „Cea mai cumpătată zodie”. Alte locații unde ai putea avea șansa de a întâlni o Fecioară sunt sălile de sport, pentru că bărbații născuți sub auspiciile acestei zodii sunt foarte interesați să ducă o viață sănătoasă. Însă, din cauza timidității sale, vei fi nevoită să faci tu prima mișcare! Curaj!

Gemeni

Suflet pereche: Balanță

Perechea potrivită pentru tine este un reprezentant al zodiei Balanță. Aceste persoane puternice au o nevoie acută de stimulare intelectuală, astfel îi poți zări cu siguranță în cadrul unor cercuri de lectură, dezbateri politice sau făcând parte din corpul profesoral al unei instituții de învățământ superior. Însă, nevoia lor de a avea o viață socială împlinită îi va face să frecventeze și multe petreceri, unde ați putea să vă cunoașteți!

Rac

Suflet pereche: Pești

O legătură armonioasă și matură s-ar putea lega între tine și un reprezentant al zodiei Pești. Pentru că aparțineți amândoi elementului Apă, lumea din jur este trecută prin filtrul emoțional. Caută-ți perechea din zodia Pești pe malul marii, în librării sau în resort-uri dedicate meditației. Este suficient ca amândoi să vă dezvăluiți lumea imaginară foarte bogată și veți simți o legătură instantanee!

Leu

Suflet pereche: Săgetător

Un Săgetător dornic de distracție, cea mai potrivită alegere pentru tine, poate fi găsit dacă decizi să te înscrii în cadrul unui club pentru cei pasionați de călătorii sau dacă dai dovadă de suficient curaj pentru a face o croazieră. Deoarece amândurora vă face plăcere să ieșiți și să cunoașteți oameni noi, șansele de a vă întâlni sunt ridicate. Continuă să faci ceea ce simți și cu siguranță îți vei întâlni perechea!

Fecioară

Suflet pereche: Taur

Practicalitatea de care dă dovadă Taurul îl transformă în partenerul potrivit pentru tine. Aceste spirite înzestrate cu senzualitate din plin sunt cunoscute pentru tendința de a avea gusturi sofisticate, așadar poate ar trebui să te înscrii la un curs de gătit gourmet sau la o degustare de vin. Piețele cu produse organice sunt și ele pe gustul Taurilor, aceștia degustând în timp ce se plimbă în căutarea produsului perfect.

Balanță

Suflet pereche: Gemeni

Știm că îți place să frecventezi galerii de artă, așadar la următorul vernisaj, pândește-l pe cel mai înfocat partener de conversație. Este foarte probabil ca acesta să fie un reprezentant al zodiei Gemeni, perechea ta. Plimbă-te în apropierea sa și comentează operele expuse, asigurându-te că acesta te aude. Va încerca să lege o conversație și cu tine, iar atunci va fi momentul oportun să-l cucerești!

Scorpion

Suflet pereche: Capricorn

Caută-ți Capricornul în cadrul unor cluburi destinate formării de legături în domeniul profesional. El va fi cel care va încerca să se prezinte unui număr cât mai mare de persoane, pentru a avea contacte în cât mai multe domenii. Folosește-ți privirea plină de profunzime pentru a-i lăsa o impresie de neuitat!

Săgetător

Suflet pereche: Leu

În timpul următoarei petreceri, încearcă să-l descoperi pe tipul care este în centrul atenției, acesta ar putea fi un Leu, sufletul tău pereche! Acestor persoane le place să distreze mulțimile. De asemenea, Leilor le plac foarte mult copiii și ai putea să-i întâlnești în excursii și participă foarte des la evenimente dedicate copiilor, fie cu copiii sau cu nepoții săi.

Capricorn

Suflet pereche: Scorpion

Dacă orașul tău dispune de un club dedicat dezlegării misterelor, poți fi sigură că acesta este locul unde vei da peste un Scorpion. De asemenea, acestora le face plăcere să pătrundă în mintea și psihicul oamenilor, iar o altă oportunitate de a-i întâlni este în timpul unor seminarii sau workshop-uri de tip self-help, ce explorează misterele sufletului.

Vărsător

Suflet pereche: Berbec

Berbecii sunt personalități cărora le place să preia controlul, astfel ai mari șanse de a întâlni un reprezentant în fruntea unei afaceri sau conducând o activitate de grup. Fiind și extrem de entuziasmați de activitățile sportive, în mod special cele care sunt aventuroase, încearcă-ți norocul la un club al exploratorilor!

Pești

Suflet pereche: Rac

Racilor, perechea din semnul Apei, le place să petreacă cât mai mult timp acasă, așadar încearcă să mergi la cât mai multe petreceri de cartier! Un alt loc unde ai putea să-i găsești sunt magazinele vintage, pentru că Racilor le place să găsească chilipiruri!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending