Connect with us

Horoscop

Cum te afectează Luna Plină în Fecioară din 27-28 februarie, în funcție de zodia ta

Semnul tău zodical poate resimți efectele Lunii Pline din 27-28 februarie. Află cum te va afecta!

Luna Plină din Fecioară va avea loc în perioada 27-28 februarie 2021, iar energia sa este mutabilă, blândă și feminină. Luna Plină din februarie va urca în zodia Fecioarei și va fi în armonie cu Soarele aflat în zodia Pești.

Cum te afectează Luna Plină în Fecioară din 27-28 februarie:

 

Berbec

Luna Plină din Fecioară îți aduce și confuzie, dar și claritate. Asta înseamnă că vei înțelege lucrurile în felul tău. Reflectezi în interior, apoi exprimi în exterior ceea ce ai descoperit.

Taur

Ești un semn de pământ ca Fecioara, ceea ce înseamnă că ești foarte practic. Aplică acest lucru și în ceea ce privește sentimentele pentru a le da sens și pentru a-ți aduce liniște. Deschide-te în fața celorlalți, asta îți poate consolida relațiile.

Gemeni

Revelațiile aduse de această Lună Plină sunt stimulatoare mental pentru tine. Găsirea echilibrului dintre Luna în Fecioară și Soarele în Pești este ca un puzzle. Când îl rezolvi, vei obține o imagine frumoasă.

Rac

Găsirea echilibrului dintre sensibilitatea ta și natura practică a Fecioarei este exact ceea ce ai nevoie în acest moment. Emoțiile tale sunt întemeiate, dar întâlnirea lor cu o anumită logică te va împiedica să fii prea impulsiv. Orice întrebare care îți trece prin cap acum va primi un răspuns rațional din partea ta, rămânând totuși fidel inimii tale.

 

Leu

Ești un expert în exprimarea exterioară. Acum este momentul să o echilibrezi cu o reflecție interioară.
Gândește-te la ceea ce vrei cu adevărat în viață, astfel încât să nu te plimbi fără vreun scop. Gândește-te la modul în care ceea ce faci îi afectează pe ceilalți, astfel încât sentimentele nimănui să nu fie rănite accidental.

Fecioară

Luna este în semnul tău. Lasă toată energia ei să vină la tine. Barierele se vor ridica puțin și te vei elibera de o parte din rigiditate. Lasă imaginația și intuiția să intre în lumea ta a regulilor și a rațiunii, pentru că acest lucru poate duce la o armonie care îți va deschide mintea către posibilități la care nu te-ai gândit până acum.

Balanță

Tu ești semnul echilibrului, așa că Luna Plină îți aduce mari satisfacții. Fă-ți timp pentru tine, dar, de asemenea, arată-ți bunătatea și față de ceilalți. Știi când să îți extinzi limitele și când să le menții ferme. Această Lună Plină este un moment bun pentru a trece la acțiune, deoarece vei prospera sub aceste energii armonioase.

Scorpion

Ai încredere în intuiția ta pentru că de multe ori este corectă. Dar, Luna Plină în Fecioară te îndeamnă să gândești mai profund înainte de a acționa.

Dacă permiți rațiunii să intre în ecuație, atunci nu vei lua decizii pripire sau nu vei trage concluzii impulsive. Acum este momentul să reflectezi și să corectezi orice greșeli din trecut care încă te împovorează. 

Săgetător

Atât Luna în Fecioară, cât și Soarele în Pești te determină să încetinești ritmul. Sari prea repede de la un lucru la altul, iar acum este momentul perfect să îți faci timp pentru te gândi și reflecta.

Acest lucru te va îndruma către cele mai bune călătorii de urmat. S-ar putea să crezi că acest lcuru va fi plictisitor, dar, de fapt, te va face să apreciezi mai mult prezentul și să descoperi lucruri noi despre tine.

Capricorn

Luna Plină în Fecioară îți scoate la suprafață punctele forte, cum ar fi rațiunea și seriozitatea. Cu toate acestea, Soarele în Pești vrea să ieși puțin din zona ta de confort și să permiți haosului și sentimentelor să intre în viața ta. Găsește un echilibru între cele două, deoarece ambele sunt modalități diferite de abordare a lucrurilor.
Încearcă ceva diferit, păstrându-ți totuși normele în anumite aspecte.

Vărsător

Luna Plină în Fecioară te poate face să te simți limitat, însă nimeni nu încearcă să te pună în cușcă. Să revii puțin cu picioarele pe pământ îți va permite să rezolvi problemele într-un mod realist, astfel încât rezultatele dorite să fie cele bune.

Pești

Deși Luna este în semnul tău opus, Soarele este în semnul tău. Aceste două forțe încearcă să aducă un echilibru în viața ta, aducându-ți mai multă conștientizare și făcând acele visuri idealiste ale tale mai accesibile.

Este minunat să ai capul în nori, dar nu uita nici să rămâi cu picioarele pe pământ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending