Connect with us

Horoscop

Cum se manifestă depresia pentru fiecare zodie

Depresia poate să apară în orice moment. În cazul unor zodii, ea se poate manifesta ca o stare generală proastă, pe când altele se ascund şi suferă doar atunci când sunt singure.

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este o persoană foarte sociabilă.

El doreşte să fie mereu înconjurat de oameni şi să fie în centrul atenţiei. Dacă rămâne singur sau e ignorat, el poate intra în depresie pentru că îi va lipsi validarea din partea celorlalţi.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Dacă viaţa Taurului devine o rutină sau stagnează pe plan profesional, atunci el e posibil să se îndrepte spre depresie.

Sentimentul de plictiseală şi lipsa de motivaţie sunt opusul a ceea ce îşi doreşte el. Senzaţia că nu vrea să facă nimic este un semn sigur că lucrurile merg spre rău.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii vor părea mereu bine.

Ei îşi vor vedea de viaţa lor de zi cu zi, dar odată ce rămân noaptea singuri, depresia îi loveşte. Dacă se tem să meargă acasă pentru că vor fi singuri sau vor să iasă mereu în oraş în loc să se relaxeze pe canapea, este un semn rău.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Ai încetat să mai acorzi atenţie aspectului tău fizic în ultima vreme?

Nu te mai machiezi cum o făceai de obicei sau porţi haine sport deşi erai adeptul eleganţei? Această nepăsare sau impresia că înfăţişarea nu contează poate fi un episod al depresiei.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul se poate simţi singur şi pierdut atunci când se confruntă cu depresia.

Dacă ceva îi scapă de sub control, sentimentele de neîncredere îl copleşesc astfel încât va începe să simtă că viaţa lui este pe punctul de a se destrăma.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când Fecioara se confruntă cu depresia, ea începe să pună la îndoială absolut tot ce este în viaţa ei.

Ea va analiza prea mult şi va transforma totul într-o experienţă negativă. Gândurile sale pesimiste o să pună stăpânire pe viaţa sa.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Când se confruntă cu depresia, Balanţa va simţi că pierde controlul asupra propriei vieţi.

Chiar dacă este vorba doar de un aspect al vieţii sale, gândurile sale negative îl vor face să creadă că totul se destramă. O anxietate intensă îi va însoţi depresia, ceea ce e cel mai rău lucru.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Sentimentele de frică şi de anxietate vor pune stăpânire pe viaţa ta atunci când te confrunţi cu depresia.

Aminteşte-ţi că trebuie să trăieşti în prezent şi nu aştepta viitorul cu frică, ci cu entuziasm pentru ceea ce urmează să se întâmple.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

S-ar putea să simţi o consolare şi o linişte atunci când eşti singur, dar prea mult timp singur poate fi rău pentru tine.

În timpul unui episod depresiv, s-ar putea să te trezeşti întrebându-te dacă ai prieteni adevăraţi sau dacă vei fi singur pentru totdeauna. Ştii că aceste gânduri sunt toxice şi că nu e totul atât de negru precum pare, însă nu te poţi controla.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Când eşti deprimat, tu îţi pierzi motivaţia.

S-ar putea să simţi totul ca pe o oboseală acută, dar este, de fapt, doar un nor negru care te urmăreşte. Forţează-te să faci cel puţin un lucru productiv în fiecare zi pentru a evita să te afunzi şi mai tare.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Să fii într-o stare proastă nu e ceva cu care eşti obişnuit.

Te vei simţi slab şi forţat să ieşi din zona ta de confort. Sentimentele de neajutorare îţi vor năpădi mintea şi ai putea simţi că nu vei fi în stare să depăşeşti această cumpănă.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti cea mai emotivă zodie.

S-ar putea să te simţi şi mai sensibil ca până acum şi ţi-ar putea părea că nimeni nu te sprijină. Simţi lipsa celor dragi mult mai intens, iar asta doar din cauza episodului depresiv prin care treci. Caută-ţi prietenii şi familia şi vei vedea că nu eşti singur!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending