Connect with us

Horoscop

Cum să-ți dai seama că îți ascunde ceva, în funcție de zodia lui

Iubitul tău îți spune totul sau crezi că îți ascunde ceva? Dacă ai dubii, iată cum îți poți da seama!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Dacă iubitul tău Berbec îți ascunde lucruri, va încerca să-ți distragă atenția pentru a nu-i pune prea multe întrebări sau pentru a suspecta că ceva s-a întâmplat.

Deși viața lui e deja foarte plină, va deveni și mai activ și probabil te va include în tot mai multe planuri de-ale sale. Te poate provoca la tot felul de activități pe care nu le-ați mai încercat până atunci. Cu toate acestea, dacă se simte încolțit, se va vedea că e agitat, grăbit, se poate lovi sau deveni stângaci.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Dacă iubitul tău Taur îți ascunde ceva, cel mai probabil va transfera sentimentul de vinovăție către tine și te va acuza că îi ascunzi lucruri și că nu ești directă cu el.

Îți va pune în cârcă secretul pe care ți-l ascunde și își va juca atât de bine rolul încât va începe să creadă în el. Deși știe că este vinovat, el va transforma totul în mintea lui în așa fel încât se va vedea mai degrabă o victimă decât un făptaș.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Când nativul din Gemeni ascunde ceva, el are abilitatea extraordinară de a învinovăți pe altcineva pentru asta.

Nu se simte vinovat sau să aibă remușcări în legătură cu secretul lui, ceea ce îl ajută să se sustragă foarte ușor din a fi prins. De asemenea, e foarte priceput în a întoarce lucrurile în favoarea lui. Așadar, dacă îl confrunți, te poate convinge că nu trebuie să îți faci griji de nimic și că totul e doar în imaginația ta.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Atunci când un Rac ascunde ceva de tine, el va deveni destul de instabil emoțional și va avea schimbări bruște de comportament.

Nu vei ști niciodată la ce să te aștepți din partea lui, pentru că el se chinuie enorm să nu dezvăluie ce simte cu adevărat. Va fi mai amabil și mai simpatic decât de obicei, pentru că secretul lui va atârna greu. În mod normal îți spune totul, dar când ascunde ceva, va părea mai reticent să dezvăluie ce se întâmplă.

Leu(22 iulie – 22 august)

Ai crede că cu un Leu va fi evident când ascunde ceva, dar nu este deloc așa.

De obicei, el devine mai atent decât de obicei, astfel încât să poată manipula focalizarea departe de orice ascunde. Va începe să fie mai prezent și mai activ în viața ta pentru a te îndepărta de lucrurile pe care le păstrează ascunse.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară este un maestru în păstrarea secretelor și ascunderea dovezilor.

Nu există nicio modalitate prin care să găsești vreun indiciu care ar putea să-l dea de gol. El s-a ocupat de fiecare detaliu care te-ar putea determina să te îndoiești de el. Dacă cineva ar putea face crima perfectă, acesta este el. Să ascundă atât de bine totul se datorează naturii sale meticuloase și analitice.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă iubitul tău din Balanță îți ascunde ceva, va fi mai evaziv decât de obicei.

Nu-i place confruntarea, așa că, dacă bănuiești că te minte, atunci întreabă-l direct. Cel mai probabil va avea o reacție exagerată dacă păstrează orice fel de secret. Cu toate acestea, fii atentă, dacă nu abordezi corect situația, s-ar putea să strici relația. Deși, dacă ascunde ceva cu adevărat important pentru tine, relația deja este compromisă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul urăște minciuna și mincinoșii, așa că, dacă îți ascunde ceva, va fi o povară mare pe umerii lui.

Nu e vorba de secretul în sine, ci de faptul că trebuie să mintă. Dacă pare deprimat sau reacționează exagerat la cel mai mic lucru, atunci știi că ceva nu e în regulă. Cel mai probabil nu va putea trăi cu asta și îți va mărturisi chiat el adevărul. Oricât de sincer ar fi cu tine, el va ține unele lucruri doar pentru el, deoarece este o persoană foarte privată. Așadar, trebuie să știi să faci diferența între minciună și secret.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Când iubitul tău Săgetător ascunde ceva de tine, el va fi neglijent în legatură cu asta.

Nu va fi obsedat de fiecare detaliu și nu va fi deosebit de secretos ca alte zodii. Cu toate acestea, va începe să se implice în activități și planuri noi, astfel încât să uite că ascunde ceva. Când îl vei confrunta, el îți va dezvălui totul ca și cum nu ar fi mare lucru și se va aștepta să nu te superi.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă iubitul tău Capricorn îți ascunde ceva, te poți consola cu ideea că a fost nevoit să o facă.

Urăște minciuna și ia foarte în serios încrederea. Dacă ascunde ceva, ar putea avea un motiv foarte bun pentru a face acest lucru. Dacă îți ascunde ceva, o face pentru că nu vrea să te rănească sau să te facă să suferi.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul Vărsător e ca o carte deschisă, dar sunt și excepții în care nu e.

Dacă ascunde ceva de tine, o va face pentru a evita orice scenă dramatică sau emoțională. Probabil că ți-a ascuns lucruri pentru binele relației, cum ar fi sentimentele sau unele defecte ale lui.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Un bărbat din zodia Pești vrea ca partenera lui să fie fericită și e îngrozit de ideea că va face ceva care te va determina să te desparți de el.

Dacă trebuie neapărat să ascundă ceva de tine, va fi mai afectuos și mai romantic decât de obicei. Așteaptă-te la răsfăț, gesturi romantice și cadouri pe care le-a creat special pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending