Connect with us

Horoscop

Cum să îți dai seama că s-a îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui

Fiecare om iubește diferit. Unii își mărturisesc direct sentimentele, pe când alții sunt mai reținuți. Cum să îți dai seama că s-a îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui?

Unii oameni sunt foarte expresivi și și-ar striga iubirea pentru cineva din vârful munților, dacă ar avea șansa. Cu alte cuvinte, nu vei fi nevoită niciodată să te întrebi dacă te iubesc sau nu, pentru că e destul de evident. Alți oameni, însă, sunt mai precauți, cel puțin la început. După ce îi vei cunoaște, vei putea înțelege exact care este modul prin care își exprimă iubirea.

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Atunci când e interesat de cineva, Berbecul vrea să ducă lucrurile la nivelul următor.

Pentru el, a spune exact ce simte este cel mai bun mod de a anunța că își dorește o relație serioasă. Dar, din precauție, la început va avea unele rețineri. El își va exprima sentimentele pentru tine, chiar dacă nu se va simți confortabil să îți spună cele două cuvinte magice: Te iubesc!

 

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Atunci când încearcă să îi spună cuiva ce simte, Taurul se blochează și nu mai poate vorbi.

Nu se întâmplă asta pentru că nu e sigur pe sentimentele lui, ci pentru că nu știe cu ce ar trebui să înceapă. Din precauție, acest nativ îți va arăta că te iubește prin atingeri. Este o zodie tactilă, așa că atingerile fizice față de persoana iubită este modul lui de a se apropia de ea și de a o anunța că e importantă pentru el.

 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Pentru nativul din Gemeni, a fi într-o relație serioasă, monogamă, nu este o idee prea bună.

Asta nu înseamnă că nu o poate face, dar cu siguranță nu e prima lui alegere. Desigur, atunci când găsește o persoană specială, lucrurile se schimbă. Dar, pentru că e un teritoriu nou pentru el, poate fi destul de precaut. Atunci când nu sunteți împreună, modul lui de a-și exprima sentimentele este să îți arate că se gândește mereu la tine.

 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul adoră să fie îndrăgostit și să iubească din toată inima.

E mereu pregătit pentru o relație nouă sau pentru a duce relația existentă la următorul nivel. Cu toate acestea, el este tot timpul precaut. Atunci când e îndrăgostit, Racul începe să își asume riscuri, să iasă din zona lui de confort și să încerce lucruri noi în dragoste, chiar dacă aceste lucruri îl agită.

 

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul este o persoană destul de sinceră atunci când vine vorba de sentimente lui.

Nu îi este frică să spună cuiva ce simte, să preia controlul și să fie cel care inițiază primul pas pentru o relație. E destul de încrezător în propriile forțe. Există, însă, și momente în care simte că trebuie să fie precaut când vine vorba de dragoste. Atunci, el își exprimă iubirea dezvăluindu-și defectele în fața persoanei de care e îndrăgostit, arătându-i că nu este perfect.

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara are tendința să creadă că deține toate răspunsurile.

În relațiile anterioare, a renunțat la partenerii săi pentru că a fost calea cea mai ușoară pentru a-și rezolva problemele. Acesta este un comportament obișnuit pentru ea. Dar, pentru că a pierdut controlul uneori, nu înseamnă că nu e capabilă să iubească pe cineva. Modul în care îți poate arăta că ține la tine este să îți dezvăluie vulnerabilitățile sale atunci când e supărată, fiind și un mod prin care îți cere ajutor.

 

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanță este foarte romantic. În relație, el găsește un motiv pentru a fi afectuos în fiecare zi.

Dar, atunci când vrea să fie precaut, e mai reținut cu aceste gesturi. Îți va arăta că e îndrăgostit de tine prin lucruri mici, cum ar fi un mesaj de bună dimineața sau ascultându-te despre cum ți-a fost ziua.

 

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este un partener foarte precaut.

Pentru el, relațiile sunt valoroase și importante, așadar întotdeauna există o perioadă de verificare peste care nu poate sări. Modul lui de a-ți arăta că te iubește este spunându-ți că are încredere în tine. Încrederea este vitală pentru el și nu lasă pe oricine să intre în viața lui.

 

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Să fie implicat într-o relație serioasă cu cineva poate fi un lucru descurajant pentru Săgetător.

El este obișnuit să fie liber ca pasărea cerului, iar ultimul lucru pe care și-l dorește este să fie legat de o persoană pentru tot restul vieții. Fie că este vorba de o teamă reală sau mintea lui este irațională, cert este că poate fi foarte reținut și precaut în dragoste. Modul în care îți arată că e îndrăgostit de tine este făcând pași mici de copil. Poate că nu va fi prea încântat dacă îi propui să vă mutați împreună, dar va avea grijă să îți arate că prețuiește faptul că faci parte din viața lui. E un gest mic, dar contează!

 

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Relațiile sunt investiții pentru un Capricorn, toată lumea știe asta despre el.

Nu se întâlnește cu cineva care crede că nu ia lucrurile în serios, dar poate fi reticent atunci când lucrurile urmează să treacă la nivelul următor. Poate fi destul de rezervat la început, dar va începe să se deschidă în mediul potrivit. El îți va arăta că s-a îndrăgostit de tine fiind afectuos în public. Nu e ceva ce îl reprezintă, dar o va face pentru a-ți dovedi că ești importantă pentru el.

 

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Dragostea unui Vărsător pentru familie și prieteni este infinită.

Dar, când vine vorba de relații romantice, îi este destul de greu să își intre în rol. Să fie disponibil emoțional într-o relație îl poate face să fie mai precaut decât e deja, dar știe cât de important este să îi demonstreze partenerei că e serios cu privire la relația lor. Îți arată că e îndrăgostit de tine fiind mai simpatic, mai afectuos și spunându-ți ce simte.

 

Pești(19 februarie – 20 martie)

Nativului din Pești îi este mult mai ușor să-și imagineze relația perfectă și să trăiască în gândurile sale, în loc să se concentreze pe realitate.

Pentru el, relația perfectă este una de vis, lipsită de certuri și greșeli. În consecință, atunci când vine vorba de iubirea reală, poate simți frică și precauție. Când găsește pe cineva de care îi pasă cu adevărat, depune eforturi serioase pentru a transforma relația la care visează în realitate. Îți va arăta că ține la tine prin faptul că în loc să fugă de confruntări și de dezacorduri, el îmbrățișează toare părțile relației voastre, dovedindu-ți că va încerca mereu să fie bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending