Connect with us

Horoscop

Cum să îţi dai seama că nu sunteţi compatibili, în funcţie de zodia lui

Dacă vrei să afli dacă eşti compatibil sau nu cu cineva, nu trebuie să te întrebi orbeşte. Există o mulţime de informaţii care stau ascunse în zodia lui!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul acordă o importanţă majoră carierei şi este întotdeauna ocupat, programul său fiind mereu încărcat.

Fie că este vorba de muncă, de a merge la sala de sport sau de a se întâlni cu prietebii, el mereu face ceva. Îţi vei da seama că nu sunteţi compatibili atunci când vei constata că nu pare să aibă timp pentru tine. Îi place să fie ocupat, iar dacă te deranjează acest lucru, sunteţi pur şi simplu incompatibili.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul este extrem de senzual. În dragoste îi place să se exprime fizic.

Ştii că eşti incompatibilă cu el dacă nu îţi place prea mult contactul fizic. Dacă eşti genul de persoană care se plictişte atunci când giugiuleala durează prea mult, atunci s-ar putea să vrei să fugi de nativul din Taur. El are nevoie de un partener la fel de senzual ca şi el.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt cunoscuţi ca fiind persoane foarte nervoase şi indecise.

Le ia foarte mult timp pentru a lua o decizie. Deseori, ei trec de la o opţiune la alta. Dacă te enervează natura lor, atunci este vorba clar de incompatibilitate. Şi e de înţeles, nimănui nu i-ar plăcea de cineva care nu poate să facă o alegere.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul este foarte afectuos şi adoră să îşi petreacă timpul cu partenera sa.

Îşi doreşte o iubită care îşi face întotdeauna timp pentru el. Când vine vorba de dragoste, el adoră să îi trimită mesaje constant partenerei şi să facă lucruri distractive alături de această de mai multe ori pe săptămână. Dacă cere prea mult de la tine, atunci e posibil să nu fiţi compatibili. El nu înţelege că, uneori, oamenii nu au atât de mult timp liber. Dacă te sufocă, lucrurile sunt clare!

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul iubeşte atenţia. Dacă eşti genul de persoană care nu suportă acest lucru, atunci nu vei putea avea o relaţie de lungă durată cu acesta.

El are nevoie de cineva căruia îi place să fie în lumina reflectoarelor, dar care îl lasă să fie singurul care străluceşte. Leul are nevoie de laudă constantă din partea celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este atrasă de cei care muncesc la fel de mult ca şi ea.

Acest lucru îi absoarbe viaţa, dar aşa este ea! Munceşte mult şi nu renunţă niciodată la ce şi-a propus, e ca un hobby. Dacă vrei să faci altceva în weekend în afară de a vorbi despre muncă sau de a lucra la ceva, atunci tu şi Fecioara nu vă veţi înţelege. Nu e prea dispusă să meargă la restaurante sau să iasă în oraş. Dacă insistă să stea acasă în timp ce tu vrei să faci ceva interesant şi distractiv, ar putea fi un semn clar că nu sunteţi compatibili.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţa este romantică şi îi place să flirteze.

E genul de persoană care vrea acelaşi lucru de la un partener. Un semn de incompatibilitate este dacă se comportă prea siropos pentru tine, pentru că s-ar putea să nu îţi placă gesturile prea romantice. Balanţei îi place să îşi exprime dragostea astfel, iar dacă voi doi nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, lucrurile nu vor funcţiona între voi.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul poate fi puţin agresiv. Când este indispus şi pesimist, atunci s-ar putea să te epuizeze.

Îi place să se contrazică şi să privească întotdeauna partea goală a paharului. Dacă tu faci orice pentru a evita conflictul şi drama, s-ar putea să nu îi tolerezi comportamentul. Acesta este un semn destul de clar că voi doi nu sunteţi compatibili.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este aventuros şi adoră să fie mereu în mişcare.

E nestatornic şi greu de înţeles. Comportamentul lui instabil ar putea fi prea mult pentru tine, în special dacă îţi doreşti un partener care să îţi ofere siguranţă. Aceste diferenţe pot provoca multe certuri între voi, aşadar relaţia voastră nu are şanse să funcţioneze.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este dur şi serios. El munceşte mereu şi nu are timp de jocuri.

Şimţul său de umor este aproape inexistent. Când face o glumă, este de obicei forţată şi nu stârneşte nici măcar un zâmbet. Dacă eşti genul de persoană care are nevoie de un partener distractiv, atunci relaţia dintre tine şi Capricorn nu are cum să funcţioneze.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul nu este prea priceput în exprimarea sentimentelor.

Îi place să se ascundă în spatele cărţilor sale şi evită să-şi dezvăluie emoţiile. Dacă observi că evită subiecte importante sau conversaţii profunde legate de relaţia şi sentimentele tale, atunci este un semn serios de incompatibilitate. Vărsătorul nu spune şi nu arată ce simte, de aceea va fi destul de dificil să vorbiţi despre ceva serios.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Peştii sunt sensibili, timizi şi emotivi. Ei sunt foarte blânzi şi le trebuie un partener care să fie conştient de nevoile lor.

Pur şi simplu, Peştii au nevoie de un partener la fel de sentimental ca şi ei. Dacă ai o relaţie cu un nativ din această zodie şi ai descoperit că nu îi poţi oferi siguranţa pe care ţi-o doreşte, atunci voi doi aveţi nevoi incompatibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending