Connect with us

Horoscop

Cum să îți cureți karma în funcție de zodie

Acțiunile pe care le-ai făcut în viețile anterioare îți influențează puternic prezentul, chiar dacă pare greu de crezut. Faptele tale îți determină tipul de karmă, iar ghinioanele cu care te confrunți sunt semne clare că trebuie să o cureți cât mai curând. Nu alege orice fel de modalitate pentru a face acest lucru, ci ține cont de îndrumările specialiștilor în astrologie.

Așadar, iată cum poți să îți cureți karma, în funcție de semnul zodiacal care te reprezintă!

Curățarea karmei după simbolul tău astrologic

Berbec

Te întrebi uneori de ce destinul îți presară atâtea obstacole în cale? Mai mult ca sigur problema o reprezintă karma ta, care este destul de încărcată de energii negative. Ai adunat multe frustrări dintr-o viață anterioară, iar acum simți nevoia să te cerți cu toată lumea. Pentru tine, cea mai bună metodă de curățarea a karmei o reprezintă meditația. Cu ajutorul acestei tehnici de relaxare vei reuși să alungi furia adunată în interior.

Taur

Simți că destinul este nedrept cu tine? Poate că în viața actuală încerci să fii corectă, dar altfel au stat lucrurile în una anterioară. Atunci aveai o plăcere din a-i chinui pe cei din jurul tău, astfel că nu este de mirare de ce acum plătești pentru tot ce ai săvârșit. Nu îți face probleme, pentru că există o soluție care te va ajuta să ții la distanță energiile negative. Trebuie să faci cât mai multe fapte bune, dar să nu te lauzi niciodată cu ele.

Gemeni

Nu ai fost deloc cuminte în celelalalte vieți, astfel că acum ești urmărită de energiile negative pe care singură le-ai adunat, în timp, în jurul tău. Nu vei reuși să le alungi prea ușor, așa că trebuie să te înarmezi cu răbdare și determinare. Profită de abilitățile de comunicare pe care le ai și folosește-le pentru a-i întoarce pe cei din jur pe calea cea bună.

Rac

Responsabilitatea nu a fost una dintre calitățile tale în viața anterioară, astfel că ai făcut mult rău din această cauză, motiv pentru care în prezent trebuie să îți plătești datoria morală. Vei reuși să îți cureți karma prin iubire adevărată. Dăruiește-ți dragostea fără limite și vei cunoaște o ascensiune spirituală de care nu te-ai mai bucurat niciodată.

Leu

Deși le oferi deseori impresia celor din jur că nimic nu îți stă în cale, adevărul este că doar tu știi ce povară porți pe suflet. Vei reuși să scapi de această încărcătură emoțională dacă renunți la orgoliul tău. Pentru a stabili un echilibru interior, trebuie să te încarci cu energie pozitivă și să fii mereu dispusă la compromisuri. Atunci când nu vei mai fi egoistă, karma ta va deveni una favorabilă dezvoltării spirituale.

Fecioară

Dorința ta de a face totul perfect te urmărește încă dintr-o viață anterioară aproape ca un blestem. Nu ar reprezenta o problemă dacă nu ai fi în stare să calci și pe cadavre pentru ca totul să iasă așa cum îți dorești. Nu îți va fi ușor să îți cureți karma, având în vedere că este destul de încărcată. Totul depinde de dorința ta de a te schimba și de a vedea viața cu alți ochi. Acceptă că nimeni din jur nu este perfect și că oricine poate să greșească.

Balanță

Cuvintele pozitive te vor ajuta să îți cureți karma, așa că trebuie să le introduci mai des în vocabularul tău. Complimentele și laudele sincere nu ar trebui să lipsească din meniul zilnic. Spune ceva frumos fiecărei persoane pe care o cunoști și zâmbește-le cald celor care îți ies întâmplător în cale. În acest mod vei face ca lumea să pară un loc mai frumos.

Scorpion

Încă dintr-o experiență anterioară încerci să găsești echilibrul în viața ta, dar nu reușești să înclini balanța. Deciziile pe care le-ai luat în trecut te-au condus pe un drum greșit, în special atunci când te-ai lăsat mânată de impulsivitate. Misiunea ta din această viață este să îi ierți pe cei care ți-au greșit. Lasă în urmă resentimentele și vei reuși să ai o karmă mai bună.

Săgetător

Dominat de elementul Foc, Săgetătorul se numără printre persoanele care pun multă presiune pe ele. Nativii încă poartă din trecut vina greșelilor pe care le-au făcut, astfel că se chinuie zilnic pentru a le repara. Ei pot să obțină o relație mai bună cu karma lor dacă aduc armonie în viața lor. Aceștia trebuie să renunțe la viața haotică și să ducă una mai simplă, departe de aglomerație și stres.

Capricorn

Eșecurile pe care le-au avut Capricornii într-o viață anterioară îi urmăresc și acum prin teama permanentă pe care o au. Ei nu mai fug de responsabilități ca atunci, ci se aruncă în luptă cu patos. Din păcate, karma lor este una destul de încărcată de energii negative. Nativii trebuie să învețe să se relaxeze și să privească eșecurile ca pe niște lecții de viață, nu ca pe niște piedici.

Vărsător

Vărsătorul se numără printre semnele zodiacale cu karmă grea. Nativii își pun singuri piedici în viață, ca și cum ar ști că trebuie să plătească pentru niște datorii mai vechi. Faptele rele pe care le-au făcut într-o viață anterioară trebuie înlocuite cu acțiuni benefice. Ei trebuie să îi pună pe cei din jurul lor pe primul plan. Cu cât vor face mai multe fapte bune, cu atât vor reuși să își spele mai repede păcatele trecutului.

Pești

Deși lasă energiile pozitive să își facă loc în viața lor, Peștii poartă în suflet o vină mare dintr-o viață anterioară. Nativii au rănit mult o persoană de sex opus care îi iubea, iar acum simt că nu mai merită iubirea nimănui. În prezent, se privează singuri de dragoste, fugind de persoanele care i-ar putea ajuta să obțină fericirea. Nativii își vor curăța karma doar dacă se vor lăsa iubiți și vor iubi în aceeași măsură.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending