Connect with us

Horoscop

Cum să-i ajungi la inimă, în funcție de zodia lui

În majoritatea cazurilor, pentru a-i atrage atenția și a-l cuceri, trebuie să faci tu prima mișcare. De aceea e atât de important să știi ce să spui sau cum să acționezi pentru a-i ajunge la inimă!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Bărbatul Berbec e celebru pentru personalitatea sa ambițioasă și muncitoare.

Cel mai mult îi place ca stilul său de viață să rezoneze cu cel al partenerei. Dar aici intervine o problemă! El nu vrea să se simtă niciodată intimidat, motiv pentru care, în general, are nevoie de cineva care îi admiră munca și vrea să fie ca el, dar care să nu ajungă la nivelul lui. Iubește femeile încrezătoare, iar cel mai bun mod de a-l face să zâmbească este să îi spui cât de mult îi admiri munca și dăruirea, apoi să te arăți interesată de proiectele sale. Asta sigur îl va determina să vrea să afle mai multe despre tine. Iar atunci când îi captezi atenția, asigură-te că te joci puțin cu el, pentru că Berbecul adoră provocarea!

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Bărbatul Taur are, în mod normal, un caracter blând, dar puternic.

Pentru a-l cuceri, trebuie să fii tu însăți, sinceră și directă! El are tendința de a fi indus în eroare destul de ușor și de des. Cel mai bun mod de a-l flata este să îi faci complimente nu despre aspectul său, ci despre personalitatea lui reală. Acest lucru îl va face să capete mai multă încredere în tine, va vedea că ești sinceră și că nu ai niciun alt interes ascuns.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

E destul de greu să captezi și să păstrezi atenția bărbatului din Gemeni.

Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că el se plictisește foarte repede de oameni, obiecte și situații. De aceea e atât de important să cunoști cel mai bun mod de a evita acest lucru. Bărbatului Gemeni îi place să se bucure de libertate, așa că e important ca prin acțiunile tale să-l faci să vadă că nu ești acolo pentru a o distruge. El adoră complimentele legate de energia pe care o emană, în ideea că prezența lui îți face atât de bine. Arată-i că îl consideri grozav și distractiv și îl vei face să nu te uite niciodată!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Nu este greu să captezi atenția unui Rac, important este să știi încă de la început că e foarte timid.

De asemenea, este grijuliu, motiv pentru care și tu trebuie să îi arăți latura ta grijulie și blândă. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să te interesezi de el și să îi acorzi atenție. Dacă îl întrebi și de persoanele pe care le iubește, spre exemplu sora lui, atunci sigur îl vei flata, deoarece îi demonstrezi că nu îți pasă numai de el, ci și de oamenii din viața lui.

Leu(22 iulie – 22 august)

Bărbatului Leu îi place să i se spună constant cât de grozav e.

El se crede stăpânul lumii și toți ceilalți ar trebui să creadă asta. Chiar dacă e egocentrist, Leul este foarte popular în rândul femeilor. Acesta este și motivul pentru care este important să te asiguri că orice formă de lingușire la adresa lui e diferită față de celelalte pe care le primește. Întreabă-l des despre el și arată-ți interesul pentru lucrurile pe care le face.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu există nimic mai atractiv pentru bărbatul Fecioară decât ordinea.

Îi admiră pe cei care sunt curați și organizați. Pentru că este un perfecționist, cea mai bună metodă de a-i ajunge la inimă necesită și practică, nu doar vorbe. Decât să îi faci doar un compliment, mai bine l-ai invita în locuri care reflectă personalitatea sa.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul Balanță adoră relațiile serioase, iar femeile care își doresc ceva stabil sunt instantaneu atrase de el.

El caută o parteneră cu care poate avea un viitor și, dacă nu funcționează, trece repede mai departe. Admiră femeile nobile cu înclinații spre caritate, așa că dacă vrei să-i intri pe sub piele, este important să îi arăți că ai aceste caracteristici. Invită-l la un eveniment caritabil și fă-l să se simtă parte din acesta, pentru că îi place să-i ajute pe ceilalți și va remarca și asemănarea dintre voi, ceea ce este un plus.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul Scorpion este un mare cuceritor.

El va fi atras cu ușurință de oricine iese în evidență prin caracteristici molipsitoare: de la modul în care vorbești până a modul în care mergi, Scorpionul va fi atent la orice. Flirtul este foarte important dacă vrei să-l cucerești. În timp ce apreciază comentariile cu privire la caracterul și intelectul lui, cele mai bune complimente pe care ai putea să i le oferi sunt cele legate de aspectul său fizic. Spune-i caracteristicile fizice care îți plac la el și îl vei măguli.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Bărbatul Săgetător adoră experiențele noi și aventurile și vrea să stea în preajma oamenilor care îi seamănă.

Dacă te arăți interesată de stilul său de viață autentic, cu siguranță se va simți flatat. De asemenea, spontaneitatea este esențială. Fă-i invitații pe ultima sută de metri la evenimente pe care nu ar putea niciodată să le refuze, cum ar fi expoziții rare.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Bărbatul Capricorn are o listă lungă de ambiții și obiective.

El ia viața foarte în serios. De regulă, se concentrează foarte mult pe auto-îmbunătățire. Laudă-i abilitățile sale în treacăt și îi vei rămâne în minte. Este important ca în drumul spre inima lui să nu pară că flirtezi cu el, deoarece chiar nu are timp de jocuri în viața lui. A-i arăta apreciere cu privire la țelurile lui și admirându-i modul său de a trăi și determinarea este cel mai bun mod de a-l flata.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul Vărstător este foarte distractiv și e atras de femeile care sunt sociabile ca și el.

Dacă îi arăți empatie și interes deosebit pentru tot ceea ce spune atunci când vorbești cu el, cu siguranță îl vei face să se simtă bine. Mai mult decât atât, dacă nu doar îl asculți, ci îi vei și păstra secretele, atunci e al tău! Flirtul nu trebuie să dureze mult cu acest nativ, altfel se va enerva repede.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Bărbatul din Pești ia totul foarte în serios, mai ales când vine vorba de relații și dragoste.

El este o persoană grijulie și se simte bine când alții observă acest lucru. De asemenea, are o imaginație bogată și apreciază o femeie care îl susține, nu îl blamează pentru asta. Fă-i complimente cu privire la modul lui de gândire și la aspirațiile lui, chiar dacă e ceva de domeniul fantasticului și a basmelor. Pe lângă toate acestea, împărtășește-ți visurile cu el, astfel va fi flatat pentru că va simți că ai încredere în el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending