Connect with us

lifestyle

Cum să folosești cristalele vindecătoare în casa ta

În mod sigur ai auzit de puterea vindecătoare a cristalelor și pietrelor semiprețioase. Aceste minerale naturale de o frumusețe uluitoare au devenit extrem de populare.

În afara faptului că folosirea cristalelor pentru decorul locuinței este un adevărat trend, există credința conform căreia cristalele au capacitatea de a aduce armonia și fericirea în viețile noastre.
Cristalele reprezintă o modalitate de a ne conecta cu natura. La fel ca și plantele, acestea sunt elemente complet naturale pe care le putem aduce în locuințele noastre și care ne oferă o stare de bine. Dar în funcție de proprietățile lor, cristalele trebuie plasate în anumite camere din locuința ta pentru a beneficia cât mai mult de efectele lor pozitive.

Deși nu există studii științifice care să demonstreze capacitatea vindecătoare a cristalelor, cele mai multe persoane care le folosesc sunt de părere că acestea au cu adevărat efecte benefice.

Fie că este efectul placebo sau nu, merită să încerci terapia cu cristale vindecătoare. Iată cum să folosești cristalele vindecătoare, în funcție de energia diferită a fiecăruia dintre ele:

Lapis lazuli

Lapis lazuli are capacitatea de a îmbunătăți comunicarea și transmiterea ideilor. Este o piatră care te ajută să comunici eficient și deschis cu ceilalți, de aceea ar trebui să o păstrezi în living.


Ametist

Acest cristal elimină neliniștea, grijile și te ajută să fii mulțumit de tine și de viața ta. Pune-l pe birou pentru a elimina stresul. De asemenea, îndepărtează energiile negative și te ajută să te conectezi cu latura ta spirituală.


Cuarț transparent

Cunoscut ca un cristal vindecător, cuarțul transparent este în același timp puternic și versatil. Absoarbe și amplifică intențiile pozitive și poate fi folosit pentru vindecare, dar și pentru canalizarea dorințelor.


Cuarț roz

Cuarțul roz simbolizează iubirea și armonia. Poate fi folosit pentru a atrage iubirea sau pentru a elimina dificultățile dintr-o relație.

Puterea lui vindecătoare te încurajează să-ți deschizi inima, să fii mai pasională și mai sinceră în viața amoroasă. Pune un cuarț roz în dormitor, pentru a beneficia de efectele sale pozitive.


Citrin

Nuanțele galbene intense ale citrinului oglindesc căldura și luminozitatea soarelui. Energia citrinului este optimistă, creatoare și aduce prosperitate. Pune-l în camera în care lucrezi sau pe birou pentru a-ți oferi un plus de încredere. Citrinul te ajută să-ți transformi visurile în realitate.


Turmalină neagră

Este cel mai puternic cristal pentru protecție. Turmalina neagră absoarbe energiile negative și le transformă în energii pozitive, așa cum plantele absorb dioxid de carbon și eliberează oxigen.

Pune o turmalină neagră în holul de intrare în locuința ta, pentru a preveni pătrunderea energiilor negative.


Carneol

Carneolul este un cristal care aduce noroc, succes, prosperitate și bucurie de viață. Oferă o stare de bine și te ajută să treci mai ușor peste problemele cu care te confrunți. Este un cristal deosebit de benefic pentru cei care se simt lipsiți de energie și motivație. Păstrează o piatră de carneol în orice cameră, cu excepția dormitorului.


Jad

Jadul este un cristal care aduce echilibrul și înțelepciunea. Este ideal pentru persoanele care se simt neliniștite, care simt că nu își găsesc scopul sau țelul în viață. Oferă claritate mintală, echilibru emoțional și îndepărtează temerile nejustificate.

Te ajută să ai un somn odihnitor și profund, eliminând coșmarurile, de aceea ar trebui să ții un cristal de jad în dormitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lifestyle

7 AFIRMAȚII POZITIVE PENTRU ELIBERAREA DE FRICĂ, DE STRES ȘI DE ANXIETATE

În momentul în care repeți afirmații pozitive, creierul începe să le creadă. Aceste cuvinte te vor ajuta să schimbi modul în care gândești și răspunzi la situații, inclusiv la cele care aduc episoade de anxietate în viața ta.

Afirmatii pozitive pentru anxietate. Beneficiile incredibile ale acestora:.

– reducerea stresului;

– găsirea unor modalități creative și pozitive de a face față stresului;

– te ajută să fii mai optimistă cu privire la viitor;

– te ajută să accepți mai ușor trecutul;

– niveluri mai ridicate de concentrare;

– șanse mai mari de succes;

– îmbunătățirea încrederii în propria persoană;

– creșterea stimei de sine și a valorii de sine;

– relații mai bune cu oamenii din jurul tău;

– mai puțină durere emoțională;

– creșterea forței interioare;

– fericire.

 

Iată câteva afirmații pozitive pentru anxietate care te vor ajuta în momentele mai puțin frumoase ale vieții tale:

1. „Îmi voi umple mintea cu gânduri pozitive pentru a depăși gândurile anxioase.”

Dacă începi să ai gânduri anxioase, începe să te gândești la ceva pozitiv. Această afirmație te va ajuta să faci exact acest lucru și să îți convingi mintea să se curețe în cel mai scurt timp.”

2. „Am încredere în mine. Știu că ce fac acum este pentru binele meu.”

Anxietatea te poate face să simți că nu ești suficient de bună și că nu poți avea succes. Folosește această afirmație pentru a schimba procesul de gândire – ești suficient de bună și poți realiza orice îți propui.

3. „Fac tot posibilul să merg mai departe și să depășesc aceste obstacole”

În momentele în care simți că nu mai poți, folosește o afimatie pozitivă care să îți reamintească că faci tot posibilul pentru a depăși situația în care te afli. Cu această afirmație vei reuși să îți ajuți creierul să se relaxeze și vei vedea cum ziua ta va începe să se îmbunătățească.

4. „Această situație nu este atât de rea pe cât cred eu că este.”

Folosește această afimratie pentru a îți reaminti cât de puternice sunt gândurile tale. Dacă îți dai seama că anxietatea ta provoacă sentimente puternice și schimbă realitatea, vei avea puterea de a o controla mai ușor.

5. „Nu îi permit fricii să interfereze cu viața mea.”

Anxietatea provoacă frică și, dacă o lași, ajunge să îți controleze viața. Poți pune capăt interferenței repetând această afirmație în fiecare zi – de fiecare dată când simți nevoia. Te va ajuta să preiei controlul asupra vieții tale, să ieși din zona de confort, să încerci lucruri noi, să îți îndeplinești obiectivele și să fii mai fericită în general.

6. „Aceste sentimente nu vor dura o veșnicie. Voi trece eu și peste asta.”

Sentimentul axios va dispărea în cele din urmă; vei trece peste momentele grele. Amintește-ți cât de puternică ești în timp ce rostești mantra de mai sus. Spune-ți că vei depăși orice situație dificilă. La tine este puterea.

7. „Accept trecutul și voi accepta și ce se întâmplă în viitor.”

În momentul în care accepți trecutul și ce se va întâmplă în continuare în viața ta, vei realiza că lucrurile vor funcționa. Că totul se va rezolva. Că nu trebuie să fugi de probleme deoarece nu vor rămâne cu tine pentru totdeauna. Și ele sunt trecătoare – la fel ca tot ce este pe acest pământ.

Continue Reading

Trending