Connect with us

General

Cum să citești în PALMĂ – cele 7 linii care îți ghidează viața

Cititul în palmă a apărut pentru prima dată în India și s-a răspândit apoi în toată lumea. Este o practică obișnuită în India de a prezice viitorul prin intermediul citirii astrologiei sau palmei. Expresia „Viața ta este în mâinile tale” nu a fost niciodată mai adevărată. Poți afla destinul tău, de pe liniile imprimate din palma ta. Deși se poate merge mult mai departe, cum ar fi amprentele, o lungime a degetelor, o formă a mâinilor și unghiilor, citirea liniilor de pe palmă este cea mai populară și mai ușoară metodă.

Mai întâi alege o mână pe care dorești să o citești. Mâna ta dominantă reprezintă viața ta de lucru și felul în care apari în lume. În timp ce cealaltă mână arată relații personale și lupte emoționale. Este în regulă dacă întâmpini dificultăți în a vedea liniile, pune mâna sub o lampă pentru a vedea mai clar. Amintește-ți că nu toate liniile trebuie să fie clare, uneori o linie mai puțin proeminentă indică o zonă de viață care poate necesita muncă, în timp ce una profundă afișează atributul legat de acea linie care este pe deplin dezvoltată și puternică.

1. Linia vieții

Linia vieții arată zelul și forța fizică. O linie lungă nu înseamnă că vei trăi mai mult, va afișa însă condițiile de sănătate și schimbarea mediilor în care vei trăi. Linia se întinde ca un arc începe între degetul mare și degetul arătător și continuă spre încheietura mâinii.

Linia groasă și puternică: Ești plin de zel, rareori te îmbolnăvești și ai un spirit rezistent.

Linie slabă sau ruptă: Ești mai predispus la stres și te poți confrunta cu probleme de sănătate.

Suprapunere cu linia capului: Dacă mai multe linii se suprapun, vei simți lipsa de încredere și negativitate.

Nu se suprapune cu linia capului: Ești o persoană liberă și uneori nu ai empatie.

2. Linia Destinului

Linia Destinului arată capacitatea minții tale, a scopului și a capacității de a-ți controla propria soartă. Linia pornește de la baza palmei sau din centrul palmei aproape de încheietura mâinii și se întinde spre partea inferioară a degetului mijlociu.

Îngroșată și dreaptă: Viața ta se va dezvolta foarte mult.

Nicio linie sau foarte subțire: Vei fi foarte dependent.

Mai mult de două: Dacă ai două sau mai multe linii care încep din puncte de pornire diferite, acestea arată că ai un potențial real și că te poți bucura de viață.

3. Linia inimii

Linia începe în partea de jos a degetului mic, spre degetul arătător. Aceasta arată tendința ta de a iubi și de a-ți manifesta afecțiunea. Pe scurt, înseamnă că linia este în raport cu perioada în care ești îndrăgostit. De obicei, linia se oprește în centrul indexului și degetului mijlociu, iar dacă e și cazul tău, te bucuri de stabilitate în dragoste.

Îndepărtată de degetul mic: Lucrezi greu și știi cum să obții ceea ce dorești în dragoste. Poți face față cu ușurință dezamăgirilor și nu lași ca viața ta să depindă de dragoste.

Este mai aproape de degetul mic: Refuzi să îți deschizi inima în fața oricui. Dar odată ce începi să te îndrăgostești, o faci foarte intens

4. Linia Capului

Acesta arată puterea creierului și inspirația. Se spune că are o semnificație majoră pentru modul în care gândești. Acesta arată, de asemenea, o cronologie a vieții tale. Linia Capului e chiar deasupra liniei vieții, între degetul arătător și cel mare.

Se suprapun cu Linia Vieții la început: Cu cât aceste două linii se suprapun mai mult, cu atât poți simți mai multă nesiguranță și negativitate. Pe de altă parte, poți avea un sentiment de stabilitate.

Linie lungă care se extinde până la baza degetului inelar: Poți fi dependent de alte persoane.

Mai mult de două: Dacă ai două sau mai multe linii care au puncte de pornire diferite, aceasta arată că ești extrem de inteligent și adaptabil.

5. Linia Dragostei

Ea arată cât de mult ești cel mai probabil să fii iubit și popular printre sexul opus. Linia poate, de asemenea, să arate forța abilităților tale de comunicare. Linia începe de la baza liniei destinului.

Mai mult de două: Dacă ai două sau mai multe linii care au puncte de plecare diferite, aceasta arată că ai un potențial irezistibil de a fi popular printre sexul opus.

Linie proeminentă și dreaptă: Ești mai probabil să fii foarte iubit de către partenerul tău.

Nicio linie sau foarte subțire: Trebuie să faci mari eforturi pentru a fi iubit de acea persoană specială.

6. Linia Banilor

Linia Banilor, fiind numită și linia celebrității, este de obicei sub degetul arătător.

Lungă și proeminentă: Bani sunt cea mai mică grijă a ta! Tu ești tipul de persoană care de multe ori pune bani deoparte pentru viitor.

Nicio linie sau o linie foarte scurtă: Banii nu sunt neapărat o prioritate pentru tine. Mai degrabă muncești pentru ceea ce contează pentru tine, care nu are neapărat legătură cu remunerația.

Numeroase linii scurte: S-ar putea să fii foarte neglijent cu bani.

Începe sub degetul mic în și continuă spre centrul palmei tale: Cu cât este mai clară linia, cu atât ești mai norocos, atâta timp cât muncești din greu, poți visa mereu să fii bogat! Odată ce ai bani în mâinile tale, ai capacitatea de a face din ce în ce mai mulți.

Începe la baza degetului inelar, spre interiorul palmei tale: Probabil vei prelua o afacere de familie sau te vei bucura de o moștenire.

7. Linia Căsătoriei

Această linie arată cât de predispus ești la o căsătorie sau descrie mariajul tău.

Linia se deplasează în sus: Cu cât linia este mai în sus, cu atât ești mai fericit. Vei avea o căsnicie bună. Dacă ești singur, vei avea căsnicia pe care ai visat-o întotdeauna.

Linia se deplasează în jos: S-ar putea să ai probleme în căsnicie. Dacă ești singur, nu crezi în căsnicie sau ai fost dezamăgit.Dragostea nu este o prioritate pentru tine.

Sfârșitul divizat: Asta înseamnă divorț. O destrămare ar putea să vină în calea ta.

Toată lumea care crede în citirea palmelor trebuie să-și amintească faptul că este posibil ca acest lucru să nu fie valabil pentru toată lumea.

Liniile din palma ta se schimbă deseori. Aceste „marcaje” apar și dispar în timp și contează și lucrurile pe care le faci zilnic folosindu-te de palmele tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending