Connect with us

General

Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Cum suferă zodiile după despărțire? Este o întrebare al cărei răspuns poate fi extrem de folositor, fie că este vorba despre viața personală, fie că vrem să susținem un prieten care trece printr-un impas.

Fiecare persoană reacționează în modul său propriu atunci când trece printr-o despărțire, dar există anumite semne specifice fiecărui semn zodiacal. Este posibil ca acestea să nu fie foarte vizibile sau să nu se plieze perfect pe sentimentele și trăirile persoanei în cauză. Chiar și așa, dacă ținem cont de aceste semnale, putem să ne dăm seama cum suferă zodiile după despărțire.

 

Berbec

Atunci când trece printr-o despărțire, nativul Berbec vrea să păstreze aparența unui caracter puternic și susține adesea că părerile de rău nu își au locul. Înainte de a afla cum suferă zodiile după despărțire, trebuie să știm că Berbecii vor avea grijă mereu să precizeze că „este mai bine așa’ sau că „așa a fost să fie’. Cu toate acestea, cei născuți sub semnul acestei zodii pot fi destul de afectați de o despărțire, mai ales dacă persoana cu care au rupt orice legătură a contat în viața lor. Berbecii sunt genul de persoane care preferă să sufere în tăcere și nu își exteriorizează sentimentele.

Taur

Pentru nativii Taur cea mai bună armă este atacul atunci când vine vorba despre o despărțire. Indiferent de cum suferă zodiile după despărțire, acești nativi vor avea mereu grijă să dea vina pe celălalt, absolvindu-se pe ei înșiși. De asemenea, Taurii au nevoie de răzbunare pentru a se simți împăcați și a putea merge mai departe. Un astfel de nativ se va victimiza, va arunca numeroase acuze asupra persoanei de care s-a despărțit și va căuta să iasă basma curată din orice context. Pentru cei născuți în zodia Taur este foarte important să primească o confirmare din partea celor din jur pentru acțiunile lor, motiv pentru care vor împărtăși motivele despărțirii și pașii acesteia.

Gemeni

Gemenii sunt firi foarte sensibile și suferă foarte mult în urma unei despărțiri. Aceștia au tendința de a se învinui și de a analiza în profunzime toate etapele premergătoare despărțirii. De asemenea, Gemenii caută ajutor și sprijin moral apelând la prietenii apropiați și la membrii familiei. Pentru acești nativi este ideal să primească sfaturi și consolare după o despărțire, chiar dacă au o atitudine ușor diferită față de cum suferă zodiile după despărțire. Cu toate că nu este indicat, cei născuți sub semnul Gemenilor au deseori tendința de a cere iertare și a cere o a doua șansă. Deși poate funcționa pentru o perioadă scurtă, împăcarea nu este o soluție pe termen lung.

 

Rac

Despărțirea nu este un episod dramatic pentru Raci, ba dimpotrivă, este semnul perfect conform căruia pot da startul unui capitol nou din viața lor. Dacă vrem să știm cum suferă zodiile după despărțire, este indicat să ținem cont de faptul că cei născuți sub semnul Racului nu se implică foarte mult emoțional de-a lungul unei relații. Aceștia pun, de regulă, mai mult accent pe planurile și interesele proprii, cele comune căzând pe planul secund. Racii sunt genul de persoane care reușesc să profite la maximum de pe urma unei despărțiri.

 

Leu

Când trec printr-o despărțire, Leii sunt dărâmați pe interior, suferă profund și trec cu greu peste astfel de episoade. În astfel de situații, Leii nu acceptă sfaturi și păreri din partea celorlalți și preferă să își țină trăirile doar pentru ei înșiși. De asemenea, acestor nativi nu le place să le fie expusă viața sentimentală în vreun fel, motiv pentru care nu vor insista asupra aspectelor sensibile din aceasta. Pentru a ne da seama cum suferă zodiile după despărțire, trebuie să știm că odată cu despărțirea, Leii își pierd puterea de a ierta sau de a mai acorda o a doua șansă.

 

Fecioară

Când vine vorba despre cum suferă zodiile după despărțire, Fecioarele sunt cel mai greu de descusut. Acestea nu vor lăsa niciodată ca cineva din exterior să cunoască dedesubturile fostei lor relații, acest lucru fiind motivat de respectul pe care îl poartă persoanei în cauză, dar și lor însele. Cei născuți sub semnul Fecioarei suferă pentru foarte mult timp și le este greu să ascundă acest lucru, chiar dacă riscă să pară și să fie vulnerabile.

 

Balanță

Suferința Balanțelor se manifestă foarte mult în ceea ce privește comportamentul acestora. Imediat după o despărțire, nativii acestei zodii se vor schimba destul de mult, vor începe să folosească niște cuvinte neobișnuite, să facă gesturi ciudate și să dezvolte obiceiuri și pasiuni care nu îi caracterizează. Acest lucru se datorează faptului că Balanțele simt nevoia de a experimenta lucruri noi, acestea urmând să le facă să uite de decepția suferită.

 

Scorpion

Când trec prin despărțiri, Scorpionii reacționează foarte bine, în sensul că mizează pe resemnare. De regulă, acești nativi nu condamnă faptele petrecute și nici nu caută scuze, ci se resemnează cu situația și încearcă să accepte totul așa cum s-a întâmplat. Pentru a trece peste o despărțire, Scorpionii au nevoie de sprijin și consolare, așa că ieșirile cu prietenii le fac tare bine, la fel și revederile familiale sau nopțile petrecute în club.

 

Săgetător

Dacă vrem să ne dăm seama cum suferă zodiile după despărțire, în cazul Săgetătorilor trebuie să știm că suferința este o chestie de moment. Această pasă va trece odată ce nativii își vor redescoperi optimismul și încrederea în sine. Cei născuți sub semnul Săgetătorului au tendința de a suferi foarte mult imediat după despărțire și vor, cu orice preț, să își exteriorizeze această suferință, fie prin lacrimi, fie prin țipete sau discuții aprinse. Acești nativi au nevoie de un moment intens, pentru ca apoi să se focalizeze pe persoana lor și revenirea la o stare de spirit optimă.

 

Capricorn

Despărțirile sunt adevărate tragedii pentru Capricorni, iar astfel de episoade pot fi distructive pentru acești nativi. Pentru a trece peste o despărțire, Capricornul are nevoie de foarte mult timp și singurătate, căci prezența celor din jur nu este altceva decât un factor de presiune pentru el. De asemenea, nativii Capricorn nu se pot resemna cu astfel de pierderi și se vor condamna mereu pentru greșelile făcute. Cu toate acestea, ei nu vor avea niciodată curajul de a încerca a doua șansă.

 

Vărsător

Oricât de greu de crezut ar părea, pentru Vărsători despărțirile sunt triumfale. Acestea nu dovedesc altceva decât că ceea ce au pierdut nu era pentru ei și că, undeva, există ceva mai bun care îi așteaptă. Indiferent de cum suferă zodiile după despărțire, Vărsătorii au cele mai constructive și mai optimiste reacții…

 

Pești

La fel ca și în cazul Capricornilor, pentru Pești despărțirile nu constituie altceva decât finaluri dureroase peste care nu sunt siguri că vor putea trece vreodată. Acești nativi suferă foarte mult și, de cele mai multe ori, au o viziune sumbră asupra viitorului lor amoros. Peștii cred că după o despărțire atât de dureroasă nu vor mai fi niciodată capabili să iubească la fel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending